Prijs | |
Specificaties | 10,1" • 1920x1200 • 64GB • Android 11.0 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Zwart 3GB ram, 64GB opslag Zwart
![]() |
Round-up - Tablets van rond de 200 euro - Een prijsklasse met duivelse keuzes In dit artikel vergelijken we drie tablets van rond de tweehonderd euro met elkaar en kijken we vooral welke de meeste waar voor je geld biedt. |
Review Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 3GB / 64 GB. Helaas aangeschaft omdat er destijds geen goed alternatief was ( dacht ik ). Touchscreen response is ontzettend slecht, voert je acties niet uit en is ontzettend traag. Ik had verder moeten kijken. Er zijn wel degelijk veel betere alternatieven.
Uitstekend voor de prijs. Ik raad wel aan de 3gb 64gb versie te kopen aangezien je aan 2gb ram echt te weinig hebt. Ik ben mijn S10 gewend, en dan is dit een flinke downgrade in performance, maar ik denk niet dat er een betere tablet is voor de prijs.
Gekocht voor de kids en om zelf een beetje te browsen en streaming diensten te gebruiken. Bevalt prima. Weinig bloat t.o.v. eerdere Samsung ervaring. Mooi afgewerkt en 3gb ram icm 64gb opslag voor 200,-. Kids mode is ideaal. Zelf te kiezen welke apps de kleine kan gebruiken.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,