Prijs | |
Specificaties | Xbox One • Actie, Shooter - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
Xbox One
Borderlands 3 is beter dan zijn voorgangers, maar niet zo goed als we hadden gehoopt. Je handelingssnelheid, de wapens en je skill tree zijn verbeterd, net als het uiterlijk van wapens, personages en de omgeving. Tegenstanders zijn helaas wat saai en de humor in de game is af en toe wel heel platvloers, wat versterkt wordt doordat dialogen wat korter hadden gekund. De vier nieuwe Vault Hunters zijn echter prima en zorgen ervoor dat de game vooral in co-op tot zijn recht komt. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Echt weer Borderlands zoals ik het gewend ben in 1,2 en pre sequel. Slechte humor en als een gek in het rond schieten. Je kan het makkelijk moeilijker of makkelijker zetten als je dat wilt tijdens het spelen. Ook is de map beter, je kan nu beter de hoogtes zien.
Top spel voor de Borderlands fans. Het mag echter ietsje meer qua endgame. Maar ik geloof dat dit bewust is gedaan om balancing the doen voor raid content.
De game draait voor mij soepel op PC, ik hoor horrorverhalen online, maar na 100+ uur valt er weinig te klagen.
Heerlijk spel als je meer Borderlands wilt - de "humor" is slechter dan zijn voorgangers (subjectief) - echter ziet het er prima uit allemaal. Ik speel het spel op de Base PS4 - de input lag is zo ernstig dat het nagenoeg niet te spelen is.