Mooie TV met uitstekend beeld. Toch teleurgesteld, doordat er minder video formaten worden afgespeeld dan bij mijn vorige Samsung. Een deel van mijn video bibliotheek is nu onbruikbaar.
Pluspunten
Slimme kleine afstandbediening
Mooi beeld
Goed geluid
Beeldkwaliteit van verschillende bronnen apart in te stellen
Een keuze voor een Qled TV omdat het mij vooral om de verhouding prijs/beeldkwaliteit ging. Een Qled TV is echt een prachtig scherm, maar pas op de gekozen bron bepaald de kijkvreugde. Een Blu-ray (geen UHD) schijfje is schitterend om naar te kijken. Een gewone tv uitzending kan tegenvallen.
Pluspunten
beeldkwaliteit
neutrale kleuren
basis instellingen zijn goed
veel ingangen
eenvoudige afstandsbediening is fijn
vol en verrassend goed geluid
Minpunten
hoge prijs
eenvoudige afstandsbediening is niet fijn
geen composiet ingang
Anoniem: 1210818
13 mei 2019 Product geleend
Samsung 49Q70R Zwart
De televisie is snel en connect alle onze devices: nu heb ik maar 1 afstandsbediening. 1 druk op de knop en alles kan gebruikt worden. Beeld is erg strak en sneller dan onze vorige beeld. De frames worden vloeiend afgespeeld en dat maakt het kijken prettig
Pluspunten
Beeldkwaliteit
Snelheid
Fijne afstandbediening
Minpunten
Prijzig
Anoniem: 1208598
6 mei 2019 Product geleend
Samsung 49Q70R Zwart
Beeldkwaliteit is super, kleuren zijn helder en gedetailleerd en de zwart/wit balans is ook top. Het enige onhandige is de afstandsbediening, daar kan ik niet mee overweg. Maar de afstandsbediening van de provider werkt ook, dus dat is dan opgelost
Pluspunten
Beeldkwaliteit
geluid
beeldgrootte
Minpunten
afstandsbediening is niet handig
Anoniem: 1204980
26 april 2019 Product deels gesponsord
Samsung 49Q70R Zwart
Mooie tv met helder scherp beeld en aangenaam geluid. Makkelijk te installeren en past mooi in het interieur. Gebruiksvriendelijk en compatibel met onze ziggo box en andere apparatuur.
Pluspunten
Prachtig 4K beeld
Mooi design
Goed geluid
Minpunten
App werkt nog niet
Anoniem: 1204862
25 april 2019 Product gekocht
Samsung 49Q70R Zwart
Makkelijk, Snel en super mooi. Dat zijn de kernwoorden van mijn nieuwe Samsung. Het gemak waarmee je hem aansluit is voor mij wel echt een pro. Onze tv box herkende hij gelijk waardoor installeren een eitje was. En de afstandbediening is prettig en werkt op alles (tv box netflix etc)
Pluspunten
Beeldkwaliteit
Gebruikersgemak
Afstandbediening met netflix knop
Minpunten
App om telefoon als afstandbediening te gebruiken werkt (nog) niet.