Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sony Cyber-shot DSC-HX90V + tas en 8GB SD Zwart

Prijs
Specificaties 18,2MP • Full HD filmen • 30x optische zoom - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
16
Score: 4
17
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
34 reviews - Pagina 1 van 2
r3v0ss 30 november 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Redelijke bouwkwaliteit, knopjes zijn ietwat klein en fiemelig. Sommige, zoals de zoom- en sluiterknop hebben wat speling. Formaat is net te klein voor lekker gebruik, kan 'm niet lekker vastpakken. Het zoombereik is wel top, focus is snel en kan mooie plaatjes schieten, ook in situaties met weinig licht.

Pluspunten

  • Formaat
  • Zoombereik

Minpunten

  • Formaat
  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
Marion_124Newbie 15 oktober 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Ik heb de camera nu bijna 2 weken en ben behoorlijk tevreden. Er zijn megaveel opties te kiezen en daar ben ik echt nog de weg in kwijt, maar ook zonder opties handmatig in te stellen, krijg je mooie foto's. Zelfs zoomen in een donkere omgeving levert mooie plaatjes op.

Pluspunten

  • Goede zoom
  • Heldere foto's
  • Snel foto's overzetten via NFC

Minpunten

  • Doolhof aan opties

Eindoordeel

Score: 4
RobStrikNewbie 29 november 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Super fijn toestel! Makkelijk mee te nemen. Snel gebruiksklaar zodat iedereen er mooie foto's mee kan maken en talloze instel mogelijkjeden voor de foto hobby.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit foto's
  • Degelikl aanvoelend toestel
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Zonder tasje te kras gevoelig scherm
  • Geen touchscreen

Eindoordeel

Score: 4
Earl1969Newbie 30 november 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Sins enkele weken deze camera in mijn bezit, en na uitvoerig testen van de mogelijkheden ben ik erg tevreden. De Zeis lens met 30x zoom haalt alles vlijmscherp naar voren. En door de vele instellingsmogelijkheden kan een leek maar ook een meer ervaren fotograaf zijn hart ophalenmet alle mogelijkheden.

Pluspunten

  • Zoomlens
  • Gebruuiksgemak
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Fragile flitser

Eindoordeel

Score: 4
0
wiepa74Newbie 14 december 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Makkelijke en toegankelijke compact camera, met veel opties die allemaal te gebruiken zijn.

Pluspunten

  • 30x optische zoom
  • wifi bediening via app
  • kantelscherm

Minpunten

  • Geen touchscreen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 3
Snelheid en automatiek Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Batterijduur Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3

GF HoogervorstNewbie 31 juli 2016

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Even gekeken naar witbalans vanwege andere kleur foto’s dan bij Sony Cybershot DSC-HX20V die ik hiermee vervang. Witbalans is goed instelbaar. Handig dat omklapbare scherm. Ook handig Sony NP-BX1 accu compatible met Jupio lso 0020 universele lader Sony die ik al had. Was al gewend aan menu bij Cybershot DSC-HX20V.

Pluspunten

  • Sony NP-BX1 accu compatible met Jupio lso 0020 universele lader Sony
  • Snel scherpstellen
  • Echt compact, makkelijk mee te nemen
  • Omklapbaar scherm
  • Herkenbaar Sony menu
  • Witbalans is goed instelbaar

Minpunten

  • Geen lampje op aan en uit knop
  • Geen andere automatische prefix voor fotobestanden mogelijk bij >10.000 foto’s

Eindoordeel

Score: 4
engel1968Newbie 18 mei 2017

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

kleine lichte camera, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • zoomfunctie
  • kantelbaar scherm
  • automatische close up scherpte

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 4
Stoffel5Newbie 6 december 2017 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Ter vervanging van een meer dan 10j oude spiegelrefelx, deze camera gekocht. Een prima ding die voldoet aan mijn (nieuwe) verwachtingen. - Licht - compact - prima foto's - degelijke zoom Bijkomend een prima service gekregen bij het selecteren door kamera express.

Pluspunten

  • licht
  • zoom

Minpunten

  • iet wat prutsen om de viewfinder af te stellen

Eindoordeel

Score: 4
riet nelissenNewbie 7 december 2017 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Gekocht bij Kamera Express en de dag nadien reeds geleverd. Het toestel is erg compact, enerzijds handig want het past in elke vestzak, anderzijds toch wat opletten indien je grotere handen hebt. Het toestel neemt mooie foto's en heeft een redelijk zoombereik, nl. 30x.

Pluspunten

  • compact
  • lichtgewicht
  • mooie kleurrijke foto's

Minpunten

  • compact
  • nogal fragiel
  • snel ruis bij hogere ISO's

Eindoordeel

Score: 4
CampusTilburgNewbie 29 januari 2018 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Erg fijne camera als vervanging van mijn oude Canon Powershot SX 230 HS. Prima prijs-kwaliteit-verhouding. Gekocht bij Kamera-Express.

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • veel opties
  • snel

Minpunten

  • kleine knopjes

Eindoordeel

Score: 4
WimvelsaNewbie 10 februari 2018 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Na een uitgebreid selectietraject heb ik deze camera gekozen op grond van de specificaties, mogelijkheden en uitvoering i.c.m. de prijs. Deze camera Is voor mij een logische stap na een Canon IXUS 110. ik heb de camera twee maanden en ben tevreden over de foto's. Ook die bij weinig licht.

Pluspunten

  • mooie foto's
  • handzaam apparaat
  • makkeljke bediening

Minpunten

  • flitser oogt kwetsbaar

Eindoordeel

Score: 4
kuiper14 12 augustus 2018 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Prima camera voor zijn geld

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Uitstekende foto's
  • Compacte camera

Minpunten

  • erg veel mogelijkheden
  • vergt wat studue werk om WiFi functie te gebruiken

Eindoordeel

Score: 4
jprphrstNewbie 16 september 2018 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Veel mogelijkheden waar ik (nog) niet aan toe ben. Voorlopig alleen foto's gemaakt op de diverse automatische standen. Mooie resultaten. Ideaal voor de vakantie.

Pluspunten

  • kantelbaar display
  • opladen via USB
  • GPS
  • optische zoeker mogelijk

Minpunten

  • iets te groot voor in de binnenzak

Eindoordeel

Score: 4
johnkiers01Newbie 6 november 2018 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Prima product. Aanschaft op basis van goede uitleg fotozaak Verschoore in Breda.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Prima zoom

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
BetsyNagtzaamNewbie 10 januari 2019 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Een prima keus voor een compact camera, gekocht bij Foto de Vakman uit Uden. Een zaak waar je deskundig wordt geholpen met een prima service.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Zeer concurrerende prijs
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Kleine bedieningstoetsen

Eindoordeel

Score: 4
CELEN MNewbie 23 augustus 2019 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Toestel is compact en klein genoeg om mee te nemen in een jaszak. Ziet er degelijk gebouwd uit. Menu's zijn overzichtelijk maar vraagt toch enige kennis van het foto jargon

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Sommige schakelaar zijn klein en niet handig voor grote/dikke vingers.

Eindoordeel

Score: 4
+1
Dave2409Newbie 29 november 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Een prima product die misschien iets duurder is in aanschaf maar de moeite waard!

Pluspunten

  • Prachtige fotos
  • Selfie stand
  • Degelijk materiaal

Minpunten

  • Niets op aan te merken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Batterijduur Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Documentalist 27 april 2017

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Deze camera bij Foka gekocht als vervanging van een ouder type Cyber-shot. De camera voelt solide aan, ondanks zijn compacte formaat. De knopjes zijn klein en daardoor wat gevoelig, maar dat is een kwestie van wennen als je een grotere camera gewend bent. Service bij Foka was perfect.

Pluspunten

  • Voelt solide aan
  • Heel compact
  • Pop-up digitale zoeker
  • Groot zoombereik
  • Uitgebreide functies
  • Ook zoom bediening met de lensring

Minpunten

  • Knopjes zijn klein

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Ergonomie Score: 3
Snelheid en automatiek Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Batterijduur Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Hennie57Newbie 13 oktober 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Ben nog niet zo heel lang bezig maar raak op dreef. Maakt hele mooie foto's video opnames etc. Zeer veel mogelijkheden, zoomen gaat razend snel. Kortom een prachtig fototoestel met vele mogelijkheden,en er mee aan de slag gaat,.Aldoende leert men zeggen ze, dus dat gaat wel goed komen .

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Het polsbandje is niet door het oogje te krijgen

Eindoordeel

Score: 5
Morio66Newbie 13 oktober 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Foto's maken vind ik leuk om te doen. Wat ik niet wil is dikke handleidingen doorlezen. De gok genomen en eens naar een knappe kleine en gebruiksvriendelijke camera gaan zoeken.Op dit moment maar een paar procent van de mogelijkheden gebruikt. Deze kleine Sony levert grote prestaties!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Voelt stevig aan
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie foto's op eenvoudige manier
  • 30x optische zoom

Minpunten

  • geen externe flits mogelijk

Eindoordeel

Score: 5
0
waaijosNewbie 19 oktober 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Fijn, handzaam fototoestel, wel wat zwaar

Pluspunten

  • Goed kwaliteit foto's
  • handzaam
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • voelt wat zwaar aan

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Ergonomie Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Batterijduur Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

eusspaanNewbie 29 november 2015

Sony Cyber-shot DSC-HX90 Zwart

Zeker cool. Vet fijn camera, makkelijk in gebruik super uitgebreid menu alle opties die je zou willen ongelooflijk mooie foto's die ook eenvoudig zijn over te sturen kortom een compacte camera 🎥 die voor zijn grote broers niks onder doet zeer te spreken over deze aanschaf.

Pluspunten

  • Compact
  • Super foto's

Minpunten

  • Geen opberg tasje

Eindoordeel

Score: 5
ElScorpione 12 februari 2016

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Prima camera voor een goede prijs. Uiterst compact en toch veel zoom. Beeldkwaliteit is prima, ook bij situaties waarin het licht niet optimaal is. Camera voelt zeer degelijk aan, maar daardoor ook wat zwaarder.

Pluspunten

  • Voelt zeer degelijk aan
  • Electronic viewfinder
  • Goede flitser
  • Zoombereik
  • Beeldkwaliteit
  • Goede Sony app om foto's van de camera naar je smartphone te sturen

Minpunten

  • Knopjes wat klein (maar logisch gezien het formaat)

Eindoordeel

Score: 5
FritsStNewbie 11 juni 2017

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Deze camera via internet besteld bij Foka. de HX90 besteld, de HX90V geleverd. Camera dient als vakantie aanvulling op spiegelreflex, vandaar mede de keuze voor het grote zoombereik en de Zeiss lens. Focus is snel. Kan kwalitatief goed mee.

Pluspunten

  • Groot zoombereik
  • Zeiss lens
  • Compact, handzaam
  • Bruikbaar voor beginner en gevorderde
  • Veel functies
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Karige handleiding

Eindoordeel

Score: 5
ESteenbergenNewbie 21 augustus 2017 Product gekocht

Sony Cyber-shot DSC-HX90V Zwart

Deze camera heb ik in de winkel bij Kamera-Express Zwolle gekocht . Alhoewel ik de camera nog maar kort heb kan ik u melden dat ik er meer dan tevreden over ben. De camera maar uitstekende foto;s en is prettig in gebruik Kortom een prima camera voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • Overzichtelijk menu structuur
  • Prima foto kwaliteit
  • Prima film kwaliteit
  • 30x zoom
  • Zeiss Lens

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony Cyber-shot DSC-HX90V + tas en 8GB SD Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Gamescom 2019

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True