OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Paars

Prijs
€ 399,99
Specificaties 6,41" • 2340x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Tweakers zegt: 8

Review - OnePlus 6T - Niet elke verandering is verbetering

De OnePlus 6T is in de basis een variant van de eerder verschenen OnePlus 6, maar verschilt toch op enkele belangrijke punten. We leggen hem onder de loep.

275 29 okt '18

Achtergrond - Oostenwind op smartphonemarkt - Chinese makers nemen telefoonmarkt over

Ooit stonden Chinese smartphones bekend als copycats. Nu zijn het voorlopers met een stevige marktpositie en veel hardwarevernieuwingen. Watskeburt?

229 5 dec '18

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
16
Score: 4
12
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Frozen 11 december 2018 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

De OnePlus 6T is een enorm snelle telefoon met goede accuduur en korte oplaadtijd. Het scherm is prachtig maar er is geen 3,5mm jack, geen waterdichtheid, geen draadloos opladen. De vingerafdrukscanner onder het scherm werkt goed en snel.

Pluspunten

  • Snel
  • Vlotte software
  • Mooi scherm
  • Camera overdag en schemer
  • Laadt snel op
  • Goede accuduur
  • Goed updatebeleid
  • Vingerafdrukscanner is snel

Minpunten

  • Geen 3,5mm jack
  • Geen waterdichtheid
  • Vingerafdrukscanner OP6 is accurater
  • Camera in het donker
  • Geen notificatieLED
  • Always-on display is niet "always on"

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+2
B1rtTestpanel 21 februari 2019 Testpanel

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

De OnePlus 6T is een toestel met heel goede hardware, zoals een mooi en groot scherm, snelle processor, meer dan genoeg geheugen en lange batterijduur. Helaas zijn er ook tekortkomingen zoals het gemis van een 3,5mm jack, tegenvallende camera, slecht werkende vingerafdrukscanner en persoonlijk vond ik het uiterlijk tegenvallen.

Pluspunten

  • Lange batterijduur en ook snel opladen
  • Erg mooi en groot scherm
  • Snelle processor en meer dan genoeg geheugen, wat resulteert in een soepele werking
  • Schuifknop aan de zijkant om bel/notificatie geluid mee in te stellen
  • Goed bereik
  • Bij eerste gebruik waren de gegevens en instellingen snel en eenvoudig overgezet
  • Goed update beleid

Minpunten

  • Tegenvallende camera
  • Relatief dure telefoon
  • Geen 3,5mm jack
  • Langzaam en onnauwkeurig werkende vingerafdrukscanner
  • Vrij slecht geluid uit de speakers

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+2
koelebobesTestpanel 21 februari 2019 Testpanel

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Mijn week met de Oneplus 6T was geweldig. Ik ging de review in met vooroordelen over het ontbreken van draadloos opladen en de mini jack aansluiting. Maar aan het einde van een week testen bleek dit geen probleem, Geen flagship killer maar onderdeel van de lijn flagship phones!

Pluspunten

  • Prachtig OLED scherm met calibratie opties
  • Fast Charge 1.5 uur in opgeladen / Lange accuduur
  • Snelle face unlock
  • Meegeleverde accessoires
  • Oneplus notification slider

Minpunten

  • Mindere nachtmodus camera
  • Mono speaker
  • Geen draadloos opladen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+2
elvis4444Testpanel 19 februari 2019 Testpanel

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Fijne telefoon met een bijbehorende prijs.

Pluspunten

  • kleine notch
  • fast charge
  • zaklamp is aan te zetten terwijl het scherm uit staat
  • switch aan de zijkant om het geluid uit te zetten
  • oled scherm
  • bescherming bijgeleverd

Minpunten

  • speaker aan de onderkant
  • camera

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Komende van een S6 en Iphone 7 zie ik veel voordelen. Voor zo'n 400 euro zou het voor veel mensen een aanrader zijn. De prettige software, snelle unlock en goede accuduur kan de prijs van 580 euro niet verantwoorden gezien de matige camera, monospeaker en ontbrekende 3,5mm jack.

Pluspunten

  • OxygenOS
  • handige features
  • goede accuduur + snellader
  • screenprotector + hoesje
  • eenvoudig overstappen
  • mute switch
  • prachtig scherm

Minpunten

  • matige camera
  • monospeaker
  • ontbrekende 3,5mm jack
  • prijs
  • ontbrekende led

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+2
BtjeTestpanel 7 februari 2019 Testpanel

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Vandaag was het zo ver, De OnePlus 6T kwam binnen om te reviewen voor Tweakers. Hij is op dit moment al mijn apps aan het overzetten. De komende twee weken ga ik de OnePlus voor jullie reviewen. Ik hoor graag welke aspecten jullie graag in de review zien.

Pluspunten

  • Scherm
  • Gestures
  • Camera
  • Update snelheid
  • Bouwkwaliteit
  • Accu

Minpunten

  • Geen draadloos opladen
  • Niet waterdicht
  • Geen stereo speaker

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

+2
ThePendulum 10 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Heerlijk apparaat met een vertrouwde en vlotte Android interface. De vingerafdruklezer is voor mij niet merkbaar langzamer, maar heeft wel meer moeite met water gerimpelde vingers. De stereo speaker mis ik niet, maar ik heb de neiging de aanwezige speaker te blokkeren met mijn hand als ik een video kijk.

Pluspunten

  • Vlot, clean en innovatief OS
  • Groot ruimte-efficient scherm met mooist mogelijke notch
  • Innovatieve vingerprintlezer
  • Robuuste bouwkwaliteit
  • Toereikende accu
  • Power-off functionaliteit
  • Prima prijskaartje

Minpunten

  • Geen 3.5mm, blijft toch handiger
  • Geen notificatie LED
  • Geen stereo, hand kan speaker blokkeren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 4

+1
JP-tjuh 10 februari 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Prima toestel maar ik deel de euforie over dit toestel niet (sorry Tweakers.net) :)

Pluspunten

  • Snel, totaal geen haperingen
  • Voelt stevig/degelijk
  • Niet echt top prijs-/kwaliteitverhouding maar nog altijd goedkoper dan de toppers
  • Lekker veel geheugen. Gemiddeld 2x zoveel dan gebruikelijk.
  • Persoonlijk vind ik de "druppel" de netste oplossing tot moment van aanschaf
  • Zeer goede accu
  • Zeer snel op te laden
  • Fysieke knop om toestel op stil te zetten

Minpunten

  • Tegenvallende camera
  • Saai standaard uiterlijk
  • Niet echt een flagshipkiller meer, overall beschouwd
  • In het begin bluetooth issues gehad
  • Ondersteuning vnl via communitie/forum. Geen reactie OnePlus zelf.
  • Geluid uit speaker kan beter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 3

+1
Helium-3 8 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Glanzend Zwart

Uitstekend toestel, werkt erg vlot en heeft een helder en kleurrijk scherm. De software is heel erg geoptimaliseerd en bevat veel geavanceerde opties voor powerusers. De fingerprintscanner werkt vlot maar heeft zeker nadelen, zie daarvoor de uitgebreide review. Verder vind ik het ontwerp met de Notch goed uitgedacht.

Pluspunten

  • werkt erg vlot
  • erg mooi scherm
  • prima notch

Minpunten

  • geen photo sphere optie zoals in de Google Camera
  • scherm moet 'aan' zijn om fingerprints te gaan lezen, hiervoor moet je of dubbel tappen of de powerknop indrukken
  • Weer iets duurder dan het vorige OnePlus model

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

0
Kvibe 14 december 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Wat een Toptelefoon!! Altijd iPhones gehad maar wat mij betreft nooit meer. Misschien waren iPhones in het verleden de hogere prijs nog wel waard, maar de belachelijke prijzen die ze nu hanteren zijn totaal niet meer te rechtvaardigen.

Pluspunten

  • “Mooie” notch
  • Goedkoop
  • Oxygen
  • Prima camera
  • Fingerprint sensor achter scherm
  • Face id zeer snel
  • Goede bouwkwaliteit
  • Mooi hoesje meegeleverd

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

V01dPr0xY 11 juni 2021 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Toestel gekocht voor tijdelijke vervanging, van mijn OnePlus 7T Pro, die ter reparatie was opgestuurd. de OnePlus 6T is nogsteeds een enorm vlot toestel, met een prima speclijst. heb tot op heden nog geen enorm verschil kunnen opmerken in de prestaties

Pluspunten

  • Vingerafdrukscanner onder het scherm
  • Near-Stock Android ervaring
  • Toestel zit enorm goed in elkaar

Minpunten

  • Geen 3.5mm jack
  • Geen uitbreidbaar geheugen

Eindoordeel

Score: 5
Rnedn 25 september 2020 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Voor het eerst overgestapt van iPhone naar One Plus / Android. Bevalt zeer goed qua snelheid, scherm en batterijduur. Enig minpunt is het formaat.

Pluspunten

  • Scherm
  • Snel
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Best groot

Eindoordeel

Score: 5
TheJenne18 10 oktober 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 256GB opslag) Zwart

Hij werkt geweldig, voor het eerst heb ik een gsm van dit merk, maar ben er super tevreden van!

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Scherm
  • Android updates

Minpunten

  • Stock Android ben je snel beu

Eindoordeel

Score: 4
Shumash 26 mei 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Snelle telefoon met een hoop opslag en een schone OS. Heeft een ontzettend goede camera om foto's en video's mee te maken, alleen de audio kwaliteit van de video's is wat minder (met name als je op een festival staat en het geluid staat hard).

Pluspunten

  • Snelheid
  • Opslagruimte
  • Camera
  • Schone OS (weinig bloatware)
  • Strak design
  • Meegeleverde Dongle
  • Prijs (ten opzichte van andere merken telefoons met vergelijkbare specs)
  • Accu en oplaadsnelheid

Minpunten

  • Audio van geschoten video's
  • Slecht herkennende en langzame vingerprintscanner
  • Geen 3.5mm jack
  • Geluidskwaliteit Audio via de dongle en via bluetooth oordopjes

Eindoordeel

Score: 4
Brenddie 15 april 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

goede telefoon, voor een redelijke prijs heb je een flagship die de samsung verslaat, op sommige vlakken iPhone ook

Pluspunten

  • mooi design
  • groot display
  • goede resolutie
  • super snelle telefoon
  • verslaat met gemak zijn vergelijkbare tegenstanders

Minpunten

  • kan voor mensen met kleine handen te groot zijn om met 1 hand te bedienen

Eindoordeel

Score: 4
BigAntoni 2 april 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Paars

Had hiervoor een Oneplus 3 en ook al is die ook nog erg snel ben ik toch voor deze gegaan. Het is gewoon pure perfectie. Snel, Mooi, strak design en genoeg opslag. Kan ik minstens weer 2+ jaar mee vooruit en daarna komt die in me collectie :p

Pluspunten

  • Razend snel
  • Strak design
  • genoeg opslag
  • snel opgeladen
  • gaat lang mee

Minpunten

  • geluid vanaf de onderkant is wat minder handig

Eindoordeel

Score: 5
hoogerwerf206 16 maart 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Toestel is prima maak de vingerdruk is niet betrouwbaar kan met vingers van andere geopend worden

Pluspunten

  • Prima toestel
  • Robust

Minpunten

  • Vingerafdruk kan door andere geopend worden

Eindoordeel

Score: 4
Ubeydullah2001 9 februari 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Paars

Had hiervoor een sony xperia xz daarna wilde ik xz2 halen maar iedereen ging mij overhalen om de 6t te halen en dat heb ik gedaan en heb er 0% spijt van, 1 nadeel is de speaker

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu
  • Snel
  • Ram
  • Software
  • Hardware

Minpunten

  • Speaker makkelijk te blokkeren

Eindoordeel

Score: 5
trommelaap 22 januari 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Snelle en degelijke telefoon voor een goede prijs. Het scherm is uitstekend.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Scherm
  • Alertslider
  • Accuduur en laadtijd

Minpunten

  • Geen 3,5mm jack
  • Camera bij weinig licht

Eindoordeel

Score: 5
Roeves 4 januari 2019 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 256GB opslag) Zwart

Meer dan tevreden met de 6T! Overgestapt van een Nexus 6P en vooral tevreden over de software (Oxygen). Het zijn de kleine dingen zoals het gemakkelijker toegang krijgen tot de notificatiebalk (door halverwege het scherm te swipen) waar ik erg blij van wordt. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Supervlot
  • Oxygen OS
  • Face-unlock
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Speaker

Eindoordeel

Score: 5
Worpietje 29 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Prettig en vlotte android beleving.Vingerafdruklezer en gezichtsherkenning werken ook lekker snel.Batterij doet het ook goed. Lekker groot en mooi scherm.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Mooie scherm
  • Snelle android ervaring
  • prima notch
  • Standaard een net hoesje erbij
  • Voelt kwalitatief goed

Minpunten

  • Geen stereo, hand kan speaker blokkeren
  • Geen officiele IP rating

Eindoordeel

Score: 5
Barwin8 29 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 256GB opslag) Zwart

Van SGS7edge naar OnePlus6t en bijzonder tevreden. Pure Android en de relatief lage prijs tov de prima specs maakten deze keuze. Verrast door de accuduur en nog meer door de snelheid van laden. Snel! Solide en doorstaat een regenbui. Camera prima en persoonlijk mis ik die 3,5 mm jack niet.

Pluspunten

  • Software (nagenoeg pure Android)
  • Accuduur
  • Scherm
  • Bouwkwaliteit
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen stereo speakers

Eindoordeel

Score: 5
bingneef 17 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Zeer tevreden met de telefoon, het scherm is geweldig en alles loopt lekker vloeiend

Pluspunten

  • Heel, heel mooi scherm
  • Heerlijk soepel
  • Goede camera
  • Snelladen

Minpunten

  • Vrij groot (maar dat wist ik al)

Eindoordeel

Score: 5
Stephan_rivera 15 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Geweldige telefoon. Ik ben van een budget phone (lenovo p2) naar deze telefoon overgestapt. ik heb deze telefoon nu bijna een week en ik sta nog steeds versteld van het mooie scherm en de snelheid. kortom ik ben een grootte fan van oneplus geworden en ben zeker niet teleur gesteld.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mooi scherm
  • snel
  • gratis hoesje
  • prijs

Minpunten

  • geen headphone jack
  • notch (persoonlijk geen fan)
  • pinch to fill screen
  • PERSOONLIJK kleine batterij (van 5100 naar 3700 mAh

Eindoordeel

Score: 5
PheraX 14 november 2018 Product gekocht

OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Zwart

Prachtige telefoon voor een juiste prijs. Het is niet meer de flagship killer zoals OPO, maar wat je krijgt voor die 580E is niet mis. De in display fingerprint scanner werkt razendsnel, en bij elke app. Ook de gezichtsherkenning heeft me na een week nog niet in de steek gelaten.

Pluspunten

  • In display fingerprint scanner
  • Amoled scherm
  • Druppel notch
  • Formaat scherm
  • OS

Minpunten

  • Downfiring single speaker

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een OnePlus 6T (8GB ram, 128GB opslag) Paars?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee