Prijs | |
Specificaties | 6,41" • 2340x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
6T Glanzend Zwart
De OnePlus 6T is alweer een uitstekende smartphone voor een prijs die meevalt. Vooral de combinatie van het mooie oledscherm, de prima accuduur, de vlotte werking en de fijne Android-ervaring maakt van de 6T een overtuigende smartphone. Het is jammer genoeg geen betere smartphone dan zijn voorganger, de OnePlus 6. De accu is groter, maar de accuduur is hetzelfde. De vingerafdrukscanner onder het scherm is tof, maar niet per se handiger of sneller. Daarvoor moet je bovendien de 3,5mm-jack opgeven en dat is een groot offer. Het langere scherm en de kleinere inkeping zijn uiteraard wel welkom. Zeker nu veel concurrenten die dit voorjaar uitkwamen, minder kosten, is de concurrentie voor de 6T groter dan voor de 6, dus deze OnePlus-telefoon is geen koopje, maar wel een uitstekende smartphone. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Inscreen finger print sensor werkt slechter dan wordt geadverteerd.
Prijs | Score: 4 |
Bereik | Score: 4 |
Accuduur | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Scherm | Score: 4 |
Fijne telefoon die snel werkt zonder al teveel poespas. Alleen zonder een hoesje is ie zo glad als een aal.
Ik heb hem zelf al een paar maanden en hij bevalt me prima. Moest wel even wennen van de overstap van iOS naar android maar dat duurde niet lang :D. De camera had ik alleen iets beter verwacht voor de prijs.
Wat een slechte telefoon, galery werkt niet, youtube kan niet on fullscreen, wit is geel, en typen werkt heel slecht, echt het enige wat goed is aan deze telefoon is her opladen, maar dan word de oplader wel gloeiend heet, costummer support drukt me weg als ik klachten heb.
Upgrade vanaf OnePlus 5T - die voelde al heel erg snel aan en werkte fijn. De 6T is nog een stuk sneller en soepeler daarentegen. De enige concessie is het ontbreken van een 3,5mm jack wmb.
prima product voor goede prijs, er zijn wel kleine foutjes, achteraf gezien had ik liever de samsung s9 gekocht. de 2e camera is er alleen voor de look, er zijn niet veel mensen die ik ken die portrait foto pakken en het heeft geen headphone jack