Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
wobe 2 april 2020 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Speed, US) Zwart

De ducky one 2 mini is een klein compact toetsenbord die je zo kan meenemen Je krijgt er een keycappuller, een spatiebalk en keycaps bij die je kan gebruiken bij je toetsenbord Het toetsenbord is te duur wat hij allemaal heeft vergeleken met zijn rivaal de anne pro 2

Pluspunten

  • Gratis spatiebalk erbij
  • Gratis keycaps erbij
  • Cherry mx en cherry mx speed
  • RGB
  • Goed gebouwd frame

Minpunten

  • Geen software bij het toetsenbord
  • Prijs
  • Ingewikkelde controls

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 1
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
ninc 7 juli 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

De Ducky One 2 Mini is een fijn, compact, mechanisch toetsenbord welke makkelijk mee te nemen is en ruimte overlaat om je muis kort bij je toetsenbord te houden. Het heeft wel een leercurve wat betreft wennen aan het gebruik van de Fn toetsen en missen van de numpad.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Degelijke kwaliteit
  • Gebruik van muis via toetsenbord

Minpunten

  • USB-kabel moet er stevig in gedrukt worden maar voelt erna losjes aan
  • Geen software om makkelijk in te stellen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3

+1
AltTabKeys 2 november 2019 Product gekregen

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Ik heb dit toetsenbord gewonnen via Megekko.nl na aanleiding van de CAPSLOCK-DAG win-actie. Ikzelf ben geen fan van dit toetsenbord omdat deze o.a het Numpad mist, maar ook de pijltoetsen, F-key's en de 'Insert, Home, Page Up, Delete, End, Page Down' toetsen mist.

Pluspunten

  • Klein
  • Zwaar, waardoor hij goed blijft liggen
  • Stevige kabel

Minpunten

  • Zwaar, maar dit kan fijn zijn.
  • Hoge toetsen.
  • Geen volledige USB-C kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

0
Vetzak 24 juni 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Blue, US) Wit

Een super compact toetsenbordje met de enige echte Cherry MX Blue switches. Komt met een set gekleurde keycaps en gegraveerde spatiebalk. Alle 'secundaire'/FN toetsen zijn handig op de zijkant van de toetsen beschreven. Als je van een normaal formaat toetsenbord komt, dan is dit zeker handig om te oefenen!

Pluspunten

  • Goede switches
  • Ultra compact
  • Beste verlichting die je kan krijgen
  • Super complexe/uitgebreide functies
  • Stevige pootjes in 2 standen
  • USB-C kabel

Minpunten

  • Zwaar
  • Gekleurde keycaps zijn random (maar wel in set van die kleur)
  • Key puller mooi maar fragiel, niet geschikt voor grote toetsen zoals Shift

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3

Broodkast98 10 augustus 2021 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Silent, US) Zwart

De Ducky One 2 Mini RGB is een compact game toetsenbord. Daarnaast typt het toetsenbord erg fijn en in het geval van de "Cherry MX Silent" versie ook stil. Ik raad hem niet voor dingen als het schrijven van documenten, omdat de pijltoetsen ontbreken.

Pluspunten

  • Typt erg fijn
  • Stil (cherry mx silent switches)
  • Compact
  • Vervult zijn doel perfect

Minpunten

  • Prijs
  • Niet bevorderlijk voor de productiviteit
  • Stijle leercurve controls

Eindoordeel

Score: 4
mascarpwn 14 juli 2021 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Teruggestuurd; bleef uit na een reboot. De enige manier om het bordje aan de praat te krijgen was om de USB kabel eruit te trekken en opnieuw in te pluggen. Een firmware update heeft ook niet willen baten, hierna werkte het bordje helemaal niet meer. Cheap junk.

Pluspunten

  • Klein
  • Fijne toetsen

Minpunten

  • Gaat niet aan bij het booten
  • RGB configuratie omslachtig

Eindoordeel

Score: 2
Bruhlex 28 april 2021 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Kailh Silent, US) Wit

Dit review gaat over de variant met Kailh silent pink switches Relevante specs: 35 g actuation / 45 g bottom out 1.8 mm actuation / 3.6 mm bottom out

Pluspunten

  • Heel stil
  • Licht maar niet te licht, iets lichter dan gateron yellows
  • Niet oversensitive
  • Stabilizers zijn lubed en dat merk je, de spacebar is super stil zeker met deze switches
  • Compact

Minpunten

  • Een beetje scratchy
  • Een beetje een mushy bottom-out, niet zo slecht als een standaard rubberdome office keyboard maar wel mushy
  • Onnodige extra keycaps die de prijs omhoog drijven
  • Een beetje een korte kabel
  • Rgb is nutteloos en drijft de prijs omhoog maar ik ben kennelijk in de minderheid..
  • Te duur, 80 euro zou veel meer acceptabel zijn. Ducky zet mensen een beetje af.. Misschien ligt het gewoon aan de enorme vraag tijdens corona.
  • Keycaps zijn dik en PBT maar ze voelen niet bepaald goed
  • De legends zijn heel druk en soms onoverzichtelijk omdat er aan de zijkant van de switches ook functies staan. Ik zou liever willen dat deze gewoon in de instructies staan.

Eindoordeel

Score: 4
zeeman-- 2 maart 2021 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Blue, US) Wit

Fijn 60% toetsenbord vind de blue switches persoonlijk wat minder voor het bedrag wat je betaald krijg je wat je verwacht

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit

Minpunten

  • Switch keuze

Eindoordeel

Score: 4
ZySpeedy 12 juni 2020 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Mooi en compact toetsenbord, Cherry Brown typen en gamen heel fijn. De case is makkelijk te vervangen als je dat zou willen, er zit RGB op en de bouwkwaliteit is prima. De case voelt goedkoop aan. Over het toetsenbord navigeren is heel makkelijk en logisch. Waar wacht je nog op!

Pluspunten

  • Minimalistisch
  • Licht
  • Navigatie
  • Mechanisch
  • RGB
  • Hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Case
  • Geen software

Eindoordeel

Score: 4
bjorntukkertje 12 januari 2020 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Enorm goede bouwkwaliteit en de toetsen voelen uistekend. Alle 'lange' toetsen zoals de spaitie balk, enter, shift en backspace toetsen zijn ook voorzien van een cherry stabilizers. Dit zorgt er voor dat de toetsen niet scheef gaan leunen terwijl hij word ingedrukt. Dit is een aangename feature IPV stabilizer draadjes.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Klein
  • Typt heerlijk

Minpunten

  • Het missen van de pijltjes toetsen
  • Geen mee-neem hoes bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
MidranKidran 4 januari 2020 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Red, US) Zwart

Dit is echt een top toetsenbord, hij is super klein dus goed voor muisruimte en je zou hem makkelijk ergens mee kunnen nemen. De kwaliteit is ook top.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede kwaliteit
  • Klein

Minpunten

  • geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Bananeneterkoen 3 januari 2020 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Wit

Voor 100 euro is dit een heel fijn toetsenbord. De toetsen typen heerlijk en ze voelen goed aan door de matte finish. De RGB verlichting is heel erg goed gediffuseert door de witte backplate. De meegeleverde keycaps zijn ook een leuke extra.

Pluspunten

  • Prijs
  • Toetsen
  • RGB
  • Keycaps

Minpunten

  • Schroef in het midden van de backplate.
  • Geen echte usb-c.
  • Tekst op de kabel.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
RikH 2 november 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Soms kom je producten tegen waarbij je je regelmatig verbaast over hoe goed een product van zijn soort eigenlijk kan zijn. Voor mij is dit Ducky keyboard zo'n product. Ik gebruik het toetsenbord op kantoor, en heb nog geen klachten gehad over het volume.

Pluspunten

  • Configuratiemogelijkheden
  • MX Brown toetsen
  • Kleine vorm, dus alles binnen handbereik

Minpunten

  • Iets luider dan niet-mechanische toetsenborden

Eindoordeel

Score: 5
Myca_ 30 september 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Silent, US) Zwart

Fijn toetsenbord met hele fijne Cherry MX Switches. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Fijne en Stille Cherry MX Switches
  • Fijne Keycaps (Ook andere meegeleverd)
  • Goede RGB Lampjes

Minpunten

  • Geen software voor de RGB Lampjes

Eindoordeel

Score: 5
Sluuut 2 augustus 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Silent, US) Wit

Bijna perfect bordje. Goede bouwkwalliteit, mooie RGB (zonder sottware), design++ (YOTP spacebar is awesome), extra ("unieke") keycaps meegeleverd, MX Red Silent typt heerlijk. Verstelbare voetjes in 2 stappen. Macro's support. Nadelen (persoonlijk); ligt iets hoog, komt niet als low profile.pijltjeskeys alleen als FN-keys.

Pluspunten

  • Zeer goede bouwkwalliteit
  • PBT (doubleshot) keycaps
  • Design (wit is echt strak)
  • Design (year of the Pig spacebar)
  • MX Red Silent (wel mechanisch maar toch geen herrie)
  • Voetjes 2 standen in te stellen
  • Extra (gekleurde) keycaps meegeleverd
  • Macro support

Minpunten

  • Geen lowprofile variant
  • Ligt iets te hoog (gewenning)
  • 60% is wennen (pijltjestoetsen alleen als FN)

Eindoordeel

Score: 4
DraguzzNewbie 11 maart 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Silent, US) Zwart

Aangeschaft omdat ik een 60% zocht voor op werk. De silent red Cherry MX keycaps zijn wel wat stiller i.v.m. mijn K70 die thuis staat, maar nog altijd is het hoorbaar dat er op een mechanisch toetsenbord wordt gewerkt. Verder typt en ziet het toetsenbord er geweldig uit.

Pluspunten

  • Solide bouw van de casing
  • Stil genoeg om mee te werken
  • Kwaliteit USB-C kabel meegeleverd
  • Typt als standaard Cherry MX Red
  • Veel modi voor RGB

Minpunten

  • Stiller, maar maakt nog altijd een zacht "click" geluid

Eindoordeel

Score: 5
NerdstephanNewbie 27 februari 2019 Product gekocht

Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart

Ducky one 2 mini. Erg goed 60% keyboard voor een (zacht) prijsje. prima om verticaal mee te spelen.

Pluspunten

  • makkelijk 90 graden gameplay
  • cherry mx brown
  • licht
  • amerikaanse layout
  • veel custom keycaps aan toe te voegen

Minpunten

  • jammer dat je de random kleur niet zelf uit kan kiezen
  • uit amerika dus duurt lang voor bezorging

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Ducky One 2 Mini RGB (Cherry MX Brown, US) Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True