Prijs | |
Specificaties | M.2 80mm • 3d v-nand (TLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
512GB
Ik raad dit product aan; Hij is sneller dan alle drives in de Tweakers SSD Best Buy Guide van maart 2020 en ook nog eens heel goed geprijsd.
Lees mijn volledige review om de vergelijking te zien met de NVMe-drives uit die test.
Wat ben ik blij verrast met deze aankoop!
Ik ben echt een aanhanger van de Samsung SSD's maar met een upgrade die ik recent heb gedaan wil ik toch een grotere capaciteit M.2 drive.
Zijn verschillende varianten van deze drives. Tijdens launch stoppen ze de beste componenten erin zodat er lekker veel positieve reviews komen. Na de review periode stoppen ze er slechtere onderdelen in om kosten te besparen. Hierdoor worden prestaties minder. Is gewoon straight up oplichting.
Sneller dan de aanraders in een aantal best buy guides. Fijne nmve drive voor een scherpe prijs. Precies passend in mijn straatje.
Ondergewaardeerd snelheidsmonstertje. Laag energieverbruik tav laptop. Maar voor desktop 970 Evo sneller maar meer energieverbruik. De 256GB variant komt snelheid tekort tav write speed en sustained write speed..Op mn laptopje was de snelheid stukje lager dan in de desktop gemeten via userbenchmark.
Snelle ssd voor scherpe prijs
Uitstekende SSD makkelijk te installeren XPG-koellichaam.werkt ook goed duidelijk merkbaar. ik heb niet de software gebruik van Adata,Gebruik een gratis clone software werkt veel beter.Met de snelheid zit je ook goed,.leeg getest Lezen 3.330MB/s Schrijven 2.300MB/s maar met Windows er op wel iets minder maar ruim voldoende.
Mooi product! Eerst zat ik te twijfelen gezien ik reviews las over ADATA software, alleen is dit ding bijna "plug 'n play". Ik heb absoluut geen spijt van het aanschaffen van dit product
2 gekocht, werken prima :-)
Super snel ginestalleerd. Windows 10 vanaf USB 3.0 super snel geladen en geinstalleerd. Na installatie van Windows is windows echt super snel geladen. Koffie drinken lukt niet meer...