Prijs
€ 42,45
Specificaties M.2 80mm • 3d v-nand (TLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
djwice 27 juni 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Ik raad dit product aan; Hij is sneller dan alle drives in de Tweakers SSD Best Buy Guide van maart 2020 en ook nog eens heel goed geprijsd.
Lees mijn volledige review om de vergelijking te zien met de NVMe-drives uit die test.

Pluspunten

• sneller dan alle geteste NVMe drives in Best Buy Guide maart 2020
  • goedkoop
  • zuinig

Minpunten

• IOPS 4K lezen langzamer dan opgegeven (nog steeds beste)

Rolo1977 22 juni 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Wat ben ik blij verrast met deze aankoop!
Ik ben echt een aanhanger van de Samsung SSD's maar met een upgrade die ik recent heb gedaan wil ik toch een grotere capaciteit M.2 drive.

Pluspunten

• Prijs per GB
  • Snel
  • No bells and whistles

Minpunten

• Geen extra bevestiging-schroef meegeleverd. Maar dat zit er bij concurrenten ook niet.

bcwtje 2 juli 2021 Product geleend

XPG SX8200 Pro 512GB

Zijn verschillende varianten van deze drives. Tijdens launch stoppen ze de beste componenten erin zodat er lekker veel positieve reviews komen. Na de review periode stoppen ze er slechtere onderdelen in om kosten te besparen. Hierdoor worden prestaties minder. Is gewoon straight up oplichting.

Pluspunten

• Prijs?

Minpunten

• Huidige modellen anders dan op release
  • Slechtere prestaties dan reviews op internet
  • Consument onvriendelijke bedrijfsvoering

1 van 5 sterren (Waardeloos)
gr0bi 10 april 2021 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Sneller dan de aanraders in een aantal best buy guides. Fijne nmve drive voor een scherpe prijs. Precies passend in mijn straatje.

Pluspunten

• Snelheid
  • Incl heatsinkjd

Minpunten

• Er zijn nog snellere

Jaap JongbleedNewbie 2 oktober 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Ondergewaardeerd snelheidsmonstertje. Laag energieverbruik tav laptop. Maar voor desktop 970 Evo sneller maar meer energieverbruik. De 256GB variant komt snelheid tekort tav write speed en sustained write speed..Op mn laptopje was de snelheid stukje lager dan in de desktop gemeten via userbenchmark.

Pluspunten

• Snel
  • Prijsgunstig
  • Relatief koel

Minpunten

• Kan nog sneller

Achterdeurtje 21 juni 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Snelle ssd voor scherpe prijs

Pluspunten

• Snelheid
  • Prijs

Minpunten

• Lastig uit de verpakking te krijgen

Ronnie63 23 mei 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Uitstekende SSD makkelijk te installeren XPG-koellichaam.werkt ook goed duidelijk merkbaar. ik heb niet de software gebruik van Adata,Gebruik een gratis clone software werkt veel beter.Met de snelheid zit je ook goed,.leeg getest Lezen 3.330MB/s Schrijven 2.300MB/s maar met Windows er op wel iets minder maar ruim voldoende.

Pluspunten

• snelheid ruim voldoende
  • Met koel strip koeling merkbaar beter
  • direct zichtbaar in Windows
  • Plug en Play

Minpunten

• nog niet

Thimpy 3 november 2019 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Mooi product! Eerst zat ik te twijfelen gezien ik reviews las over ADATA software, alleen is dit ding bijna "plug 'n play". Ik heb absoluut geen spijt van het aanschaffen van dit product

Pluspunten

• Snelheden
  • Prijs
  • Heatsink meegeleverd
  • Geen software nodig

Minpunten

• Geen

PutvogelNewbie 18 juli 2019 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

2 gekocht, werken prima :-)

Pluspunten

• goedkoop en snel

Minpunten

• geen minpunten nog

bb4l 3 juli 2019 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 512GB

Super snel ginestalleerd. Windows 10 vanaf USB 3.0 super snel geladen en geinstalleerd. Na installatie van Windows is windows echt super snel geladen. Koffie drinken lukt niet meer...

Pluspunten

• snel geinstalleerd
  • Super snel

Minpunten

• geen

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een XPG SX8200 Pro 512GB?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren