Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Anoniem: 209671
20 maart 2007

Canon Pixma MP170 (Kleur, Print & Scan & Copy, A4, USB 2.0)

Ik ben tevreden over deze al-in-one, zeker het eerste halfjaar.
Helaas zijn bij het herinstalleren problemen ontstaan, de printer werkt nu niet meer op een USB 2.0 poort, geen ramp maar wel jammer.
heb de printer nu via een netwerk (XP en VIsta Home Premium) en dat levert verder geen problemen op.
De kwaliteit van de afdrukken is gewoon goed te noemen in verhouding met de prijs. de scanner laat ietwat te wensen over maar voldoet voor huis-tuin en keuken gebruik.
Hij verbruikt redelijk wat inkt, maar dat kan je goed instellen zonder al te veel kwaliteitsverlies. Ook de prijs van de cartridges is "gewoon".
De geluidsproductie is vrij hoog, in stille modus is hij iets langzamer maar scheelt veel in het geluid en maakt dit acceptabel. De cardreader werkt zonder problemen, zodat je zonder de pc op te starten fotos en evt documenten kan afdrukken.
Ik ben tevreden maar hoop dat de drivers worden aangepast zodat je de printer gewoon kan herinstaleren zonder capriolen en nood oplossingen.

Pluspunten

• prijs
  • kwaliteit afdrukken
  • instel mogelijkheden
  • Vista driver te downloaden

Minpunten

• scanresolutie
  • problemen bij herinstalatie

DaVunz
7 april 2006

Canon Pixma MP170 (Kleur, Print & Scan & Copy, A4, USB 2.0)

Heb deze printer nu een paar weken,en ben tevreden,en dat ben ik niet snel! Afdrukken op 10 x 15 zijn beter dan bij vorige (HP)
Alleen is het print programma zo uitgebreid dat je even moet zoeken naar de juiste instellingen.
Voordeel is dan wel weer dat je een Alias kan maken met bepaalde standaarden. Printer heeft ook geen vervagingen in afdruk,wat ik van mijn vorige HP wel gewend was. Als er dan meerder vellen op elkaar lagen, gaf het onderste vel af op die erboven. Was vroeger niet zo heel erg onder de indruk van Canon,maar ben om. Als deze het begeeft,of ik weer iets leuks zie en met deze iemand blij maak,wordt het waarschijnlijk weer een Canon!
Nu alleen nog vervangbare cartridges vinden.

Maar is zeker een aanrader gezien prijs/kwaliteit!

Pluspunten

• Drukt helder en snel af. Boven verwachting eigenlijk.
  • Redelijk stil.

Minpunten

• Klein nadeel is dat als je op gewoon papier afdrukt (in kleur) , de printer nogal veel inkt lust.

Heb jij ook een Canon Pixma MP170 (Kleur, Print & Scan & Copy, A4, USB 2.0)?