Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Prijs
Specificaties 5,84" • 2280x1080 • 32GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
ray1618 18 november 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Voor deze prijs echt een uitstekende telefoon.

Pluspunten

  • Android one
  • Beeldscherm
  • Bouwkwaliteit
  • NFC

Minpunten

  • accuduur
  • hoesjes slecht te vinden in NL
  • uitknop dicht bij volume

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

+1
Pino Blauw 29 november 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Ik kan me op het moment ook geen betere 5"-6", USB-C, 1080p, SD slot, Dual sim, android-One optie bedenken. Zie onderstaand voor meer info:

Pluspunten

  • Zeer mooi toestel
  • Nudge
  • Android-one
  • Prachtige fotos

Minpunten

  • Heel erg krasgevoelig
  • Te lang toestel
  • speaker wordt bedekt door je duim als je hem in de L vorm beet houdt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 3
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
alvinvdv 25 november 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Middenklasser met bouwkwaliteit van een flagship aan een zeer gunstige prijs.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit en afwerking
  • Android One= fijne ervaring
  • Prima groot scherm

Minpunten

  • Batterij gemiddeld
  • kleine vertragingen mij zware belasting

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

johanl79 11 juli 2019 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Grijs

Ik ben heel tevreden met deze telefoon, voldoet prima aan wat ik met een smartphone doe. Momenteel voor ongeveer 200 euro te koop en dat is, naar mijn mening, een koopje voor een toestel als dit.

Pluspunten

  • Scherm
  • Android One
  • Camera
  • Formaat

Minpunten

  • Aan/uitknop te dicht bij volume knoppen

Eindoordeel

Score: 4
Mythling 30 juni 2019 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Grijs

Mooie semi-compacte telefoon, zeker voor de prijs. De achterkant van glas is echt heel glad, waardoor een hoesje bijna noodzakelijk is. Camera is prima. Scherm is mooi, scherp en helder. Audio is matig door de enkele speaker aan de onderkant. Snel zat voor dagelijks gebruik. Android One = snelle updates.

Pluspunten

  • Prijs
  • Camera
  • Fingerpint
  • SD of Dual-sim

Minpunten

  • Trilmotor is sponzig
  • Spekgladde achterkant van glas
  • Enkele speaker aan de onderkant
  • (Nog) geen root mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 5
frickY 3 maart 2019 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

...

Pluspunten

  • Prijs
  • Android One

Minpunten

  • Aggresieve power saver
  • Reageert soms net te traag
  • Automatische helderheid
  • Gevoeligheid langs bezel
  • Laagste volume nog te hard

Eindoordeel

Score: 3
Ben1956Newbie 6 december 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Gekocht bij abonnement met cashback: nettoprijs €214. Voor dit geld een fraai vormgegeven toestel met verrassend goede camera. Mooi scherp scherm. Handzaam formaat: past nog in je broekzak. Android One werkt prettig en ik ben zeker van drie jaar updates.

Pluspunten

  • Android One
  • Helder en mooi scherm
  • Handzaam formaat
  • Goede camera, HDR werkt vooral goed bij scherp daglicht
  • Fraai design
  • Ontgrendelen met vingerafdrukscanner aan de achterzijde went snel en werkt prettig
  • USB C: robuuster dan micro USB
  • NFC

Minpunten

  • Spekglad, beslist een hoesje nodig
  • Beleid Nokia om eerst 3MB uit te brengen en daarna pas 4MB intern geheugen

Eindoordeel

Score: 5
RensvN 1 december 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

De Nokia 7.1 gekocht voor mijn vriendin omdat haar Nokia 5 aan vervanging toe was. Gekozen voor de 7.1, wel nog even getwijfeld om de Nokia 8 te kopen aangezien ik die zelf ook heb. Nokia 7.1 is een Prachtig toestel om te zien en bevalt tot nu toe uitstekend.

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Mooi scherm
  • Formaat

Minpunten

  • Intern geheugen
  • Beperkte interne opslag

Eindoordeel

Score: 5
Jan_V 18 november 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Mooi scherm en ligt lekker in de hand (beide natuurlijk persoonlijk). Snel genoeg waar ik hem voor gebruik. Gisteren 2 uren aan het navigeren geweest en ook nog relatief veel gebruik gemaakt van apps. Aan het einde van de dag was de accu nog meer dan 40% vol. Heel netjes.

Pluspunten

  • Scherm
  • Ligging in de hand
  • Android One
  • Batterijduur

Minpunten

  • Intern geheugen
  • Interne opslagruimte

Eindoordeel

Score: 4
Creator13 11 november 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Dit toestel voelt als een smartphone van hoge kwaliteit. Alles voelt stevig aan en hij is snel in dagelijks gebruik. Het grootste nadeel is dat de achterkant best krasgevoelig is. Verder is dit geen high-end toestel. Alle hippe features zijn aanwezig maar niks blink uit tegen de concurrentie.

Pluspunten

  • Premium bouwkwaliteit
  • Android One
  • Snel in dagelijks gebruik
  • Beeldscherm

Minpunten

  • HDR upscaling valt tegen
  • Er zijn snellere toestellen te vinden voor een vergelijkbare prijs
  • Achterkant krasgevoelig
  • Accu gaat een dag mee, niet meer en niet minder

Eindoordeel

Score: 5
ZytoxNewbie 20 oktober 2018 Product gekocht

Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw

Na lang de Nexus 5x gebruikt te hebben dan eindelijk een nieuw toestel. Voor de prijs ben ik erg tevreden met de goede bouwkwaliteit van dit toestel. Ook de grote is mij perfect, vergeleken met al het ander op de markt op het moment.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Afmeting, niet te groot
  • Mooi scherm, goede kleuren
  • Ik game niet dus specs zijn prima

Minpunten

  • Kwaliteit nachtfoto's valt tegen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nokia 7.1 (3GB ram) Dual Sim Blauw?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Groot-Brittanie

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True