Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
58 reviews

Nintendo Switch Grijs + Super Smash Bros Ultimate

Review door de redactie

Review - Nintendo Switch - Vooral geschikt voor partygames

De Switch is een typische Nintendo-console: zeer geschikt voor het spelen van partygames, maar misschien wat minder voor hardcore games. Eigenlijk net zoals zijn voorgangers.

339    1 mrt '17

Videoreview - Nintendo Switch Review - Vooral geschikt voor partygames

In zekere zin kun je Nintendo de moedigste van de drie overgebleven consolebouwers noemen. Waar Sony en Microsoft simpelweg gaan voor de krachtigste hardware die ze voor een redelijk bedrag op de markt kunnen zetten, probeert Nintendo steeds met iets...

49    1 mrt '17

Review - Zes games voor de Nintendo Switch: wat is er te spelen naast Zelda?

Toen de Nintendo Switch op de markt verscheen, ging alle aandacht uit naar The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Gelukkig zijn er meer games voor de Switch voorhanden, al is het aanbod niet heel groot.

137    7 apr '17

Preview - Nintendo Switch: console voor thuis en onderweg

Nintendo onthulde vrijdag alle features en de releasedatum van de Nintendo Switch. Tweakers kon op locatie in Frankfurt aan de slag met het apparaat en de eerste games.

406    14 jan '17

Videopreview - Nintendo Switch Preview - Console voor thuis en onderweg

Nintendo noemde het een uniek evenement in de historie van het bedrijf. Op vrijdag 13 januari organiseerde het Japanse bedrijf wereldwijd diverse sessies waarbij journalisten en andere gelukkigen voor het eerst aan de slag mochten met de nieuwe console, de...

40    14 jan '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
22
Score: 4
25
Score: 3
6
Score: 2
0
Score: 1
5
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
58 reviews - Pagina 1 van 3
slijkie 3 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

Gekocht voor mijn vriendin, even de nadruk op dat dit een review is van de Console, dus niet van "Zelda", ik vind het ronduit schandalig wat dit ding kost, lage hardware specificaties met matige kwaliteit (niet robuust), geen games, geen browser, geen apps. Het kan niks. Jammer Nintendo, jammer...

Pluspunten

  • Zelda
  • Concept

Minpunten

  • Prijs
  • Oude hardware
  • Games aanbod stelt niks voor
  • Geen apps / browser
  • Niks mee te doen zonder spel (letterlijk)

Eindoordeel

Score: 1
NextGenOscar 8 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

Leuk idee, te snel uitgebracht.

Pluspunten

  • Goed concept
  • Leuk voor onderweg

Minpunten

  • Duur
  • Goedkope dock
  • Scherm beschadigd snel
  • Meegeleverde houder voor de JoyCon controllers is mega slecht
  • Batterijduur
  • Opladen duurt super lang
  • Games draaien 720p met drops naar 20fps anno 2017
  • Ontzettend weinig games nog, en nog geen apps beschikbaar

Eindoordeel

Score: 1
Da Queen 15 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

Gekregen, zou 't zelf nooit kopen. Zelda uitgespeeld (waar ik wel fan van ben) en weer doorverkocht. Een soort van WiiU plus die je moet laten liggen.Zelfs Zelda heeft slecht wazig beeld en een instabiele framerate. Weg met deze troep!

Pluspunten

  • HELEMAAL NIETS

Minpunten

  • Scherm krast door Dockstation en andere dingen (nu al veel krassen)
  • Joypad connect niet goed en krijg zelfs hardware niet los
  • Achterlijke games
  • Weinig games
  • Instabiele framerates
  • On the go: na 2 uur apparaat al leeg
  • Goedkope plastic rommel

Eindoordeel

Score: 1
Bianca19 26 januari 2019 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Veel te duur, niet kindvriendelijk na 3 weken al kapot!!!

Pluspunten

  • Leuke kleuren

Minpunten

  • Snel kapot
  • Batterij snel leeg
  • Weinig garantie op het product

Eindoordeel

Score: 1
Michiel_Dekkers 20 september 2019 Product gekocht

Nintendo Switch (2019 model) Blauw, Rood

Wat een klote-apparaat! Spelletjes zijn by far niet wat ik er van had verwacht! Switch oplaadpoort ging vervolgens ook nog stuk door ‘geweld’ / verkeerd gebruik.. switch console is het dockingstation niet uit geweest! Waaaaaardeloos - niet kopen!!

Pluspunten

  • Niets
  • Nada
  • Niënte

Minpunten

  • Niet robuust gebouwd
  • Kwaliteit vd console
  • Slechte prijs / kwaliteit verhouding
  • Belabberd in elkaar gezet
  • Kan schijnbaar niet tegen een stootje

Eindoordeel

Score: 1
Jxfire12 1 januari 2018 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

Ik heb mijn Nintendo Switch nu een week, en het apparaat bevalt mij wel. De games zijn erg leuk en de graphics zijn ook zeker geen minpunt. De bouwkwaliteit is wel erg slecht, dode pixels, stukke thumbsticks en loszittende joycons zijn veel voorkomend.

Pluspunten

  • Kwaliteit games
  • Kwaliteit graphics

Minpunten

  • Erg slechte bouwkwaliteit
  • Accuduur
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3
Sysman8899 11 januari 2019 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Het is belagelijk dat ze uitkomen met een nieuw Mario de luxe terwijl de oud is en uitkwam met de wij u kunnen ze bij Nintendo nu geen nieuwe Mario game maken De Nintendo switch kost een hoop geld en komen ze met oude games

Pluspunten

  • Beeld wel mooi
  • Game beeld welbmooi
  • 1080 beeld

Minpunten

  • Oude games
  • Niks nieuws
  • Jammer beter nieuw games maken van mario

Eindoordeel

Score: 3
ThijsvdM 2 april 2019 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

Leuk voor erbij. Had toch meer verwacht. Was er zelf relatief snel op uitgekeken. Gebruik het nu slechts alleen wanneer ik vrienden op bezoek heb. Grootste minpunt is de grafische kwaliteit en het ontbreken van old school nintendo games (sports etc.)

Pluspunten

  • Leuk voor met vrienden
  • Nintendo exclusives
  • Handig voor onderweg

Minpunten

  • Extra Joy-cons zijn prijzig
  • Online functies
  • Beeldkwaliteit
  • Te duur voor wat je krijgt

Eindoordeel

Score: 3
SteRoPO 8 oktober 2019 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood) + Splatoon 2

Na het een tijd te hebben gebruikt moet ik zeggen dat ondanks het vele speelplezier ik erg teleur ben gesteld in de bouwkwaliteit van de switch. joycon's gingen snel los zitten, scherm was binnen een halfjaar kapot( is door nintendo netjes vervangen) . Was ik niet gewend van nintendo

Pluspunten

  • fijn in gebruik

Minpunten

  • slechte batterij
  • binnen een maand kwamen de eerste makementen
  • te duur voor de geleverde bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
+2
batumulia 1 april 2017 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

De Nintendo Switch is een leuke console om mee te spelen die vooral een voordeel geniet van draagbaarheid. Hoewel de afwerking iets beter had gemogen is deze console een leuke toevoeging aan het arsenaal van consoles die al uit zijn.

Pluspunten

  • Draagbaarheid
  • Keuze uit accesoires
  • Speelduur

Minpunten

  • Bijgeleverde accesoires had beter getest kunnen worden
  • Nog steeds niet altijd 1080p/60 anno 2017

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 4

+2
Thomas 19 mei 2017

Nintendo Switch Zwart

De Switch is een interessante hybride console en een leuke aanvulling voor iedere gamer. Naast de unieke features biedt de Switch natuurlijk ook de alom bekende Nintendo titels, al heeft Nintendo hier en daar belangrijke steken laten vallen

Pluspunten

  • Uniek in vorm en gebruik
  • Goed werkend concept
  • Mooi scherm
  • Nintendo exclusives

Minpunten

  • Voelt fragiel
  • Kinderziektes
  • Gebrek aan software-features
  • Primitieve online services

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 4

mascarpwn 9 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

De Switch heeft geen PS4 hardware en weet toch een geweldige game ervaring te bezorgen. Het apparaat is stevig en en over het algemeen van degelijke bouwkwaliteit. Ik haal het meerdere keren per dag uit de dock en heb nog geen krasjes op het scherm.

Pluspunten

  • Nintendo exclusieve titels
  • Grafisch indrukwekkend
  • Degelijke bouwkwalitent
  • Twee in een concept werkt uitstekend
  • Erg goed beeldscherm
  • Ongelofelijk snelle laad tijden

Minpunten

  • Toetsen van meegeleverde controller ietwat klein
  • Geen meegeleverde games

Eindoordeel

Score: 4
+1
Gamebuster 11 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

De Nintendo Switch is geen home-console. De Nintendo Switch is een handheld met een dock zodat je je handheld games op je TV kan spelen. Wanneer je de switch beoordeeld met dat in je achterhoofd is de switch erg goed. De switch komt wel met wat technische issues en kinderziektes

Pluspunten

  • Prachtig beeld (voor een handheld)
  • Wisselen tussen docked and handheld werkt perfect

Minpunten

  • Zonder games 100% nutteloos: Geen netflix/browser/whatever
  • Zeer beperkt aanbod aan games; Zelda is de enige "console seller"
  • Plastic laag over scherm zeer krasgevoelig
  • Dock bekrast je scherm, koop een screen-protector
  • Alles bekrast je scherm, koop een screen-protector

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 1
Spelaanbod Score: 2
Randapparatuur Score: 4

Xyronith 11 maart 2017

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

De Nintendo Switch biedt veel verschillende mogelijkheden om te gamen, zowel on the go als op TV. Nintendo moet vanwege dit concept concessies maken en deze zijn dan vooral gemaakt in de hardware. Graphics zijn alsnog heel goed voor een handheld en voldoende voor een homeconsole.

Pluspunten

  • Verschillende manieren om te gamen.
  • Mooie graphics voor een handheld!
  • Software erg responsief en snel.
  • USB-C port.
  • Joycons zijn verrassend comfortabel om te gebruiken.
  • Pro Controller (niet bijgeleverd) beste controller van Nintendo sinds de Gamecube-controller.
  • Gewicht van de Switch is precies goed.

Minpunten

  • Kickstand is nagenoeg waardeloos. Werkt enkel op een vlakke en harde ondergrond.
  • Desync-problemen met linker Joycon.
  • Weinig interngeheugen, wel uitbreidbaar met micro SD-kaarten.

Eindoordeel

Score: 4
macura 13 maart 2017

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Leuke console voor vermaak met vrienden. Jammer dat je er ook alleen mee kan gamen. Rode controler is niet de meest prettigste.

Pluspunten

  • vermaak gehalte
  • nieuwe Zelda
  • ziet er mooi uit
  • strak design

Minpunten

  • rechter (rode controler)
  • meegeleverde houder voor de controlers is niet veel soeps

Eindoordeel

Score: 4
Lejohn_James 19 maart 2017

Nintendo Switch Zwart

Zeer tevreden met mijn switch, heb geen enkele klachten meegemaakt die anderen blijkbaar hebben. Het is geen powerhouse maar dat weet je als je nintendo koopt. Ik zie hem als mini console die ik overal mee naar toe kan nemen. Vind hem alleen wel duur voor hardware die je krijgt.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Nintendo games
  • Handheld functionaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
+1
Grunt_Beard 19 maart 2017 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

Nintendo Switch, De hybride console die zijn naam eer aan doet

Pluspunten

  • Scherm helderheid hoog
  • Switchen tussen handheld/tabletop/tv
  • Scherp geluid, hoog volume
  • Stevig (kan tegen een stootje)
  • Korte laadtijden
  • Korte oplaad tijden
  • Veelzijdige controller mogelijkheden
  • Comfortabele controllers

Minpunten

  • Handheld mode niet erg ergonomisch
  • Kleine sticks
  • Weinig custom opties voor UI
  • Wrist straps voelen goedkoop
  • Geen bluetooth headset support
  • Onhandige plaatsing oplaad port
  • Alles krast. Investeer in tempered glass screen protector

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 1
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 5

arjan1995 27 mei 2017 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

Leuke console, die zowel als handheld als op de tv is te gebruiken. De software is erg snel en vloeiend, en het lijkt erop dat er steeds meer games voor uitkomen. Enige grote minpunt is de slechte wifi. Misschien heb ik een defecte Switch, dus ik reken ditniet streng.

Pluspunten

  • Zowel onderweg als thuis gamen
  • Zeer snel menu / software
  • Leuke games
  • verschillende speelstijlen
  • Hoge helderheid beeldscherm (ook buiten afleesbaar)
  • Lijkt klein, maar scherm is toch groot genoeg.

Minpunten

  • Games en accessoires zijn prijzig
  • Wi-fi bereik
  • Back-uppen van savegames is niet mogelijk.
  • Lastig te verkrijgen
  • Multiplayer soms instabiel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 1
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
rolframaker 9 juni 2017

Nintendo Switch Zwart

Ik was vrij skeptisch over deze console, maar ben er toch zeer tevreden mee. Lekker op de bank liggen gamen is erg vermakelijk ten opzichte van altijd maar achter een tv of monitor zitten. BOTW en Mario Kart showcasen dat de console ondanks zijn nadelen goed kan werken.

Pluspunten

  • Voor een handheld veel grafische kracht
  • handheld en docked mode biedt meerwaarde
  • User interface is simpel en snel
  • Joycon = 2 kleine controllers erg handig
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Joycon Strips met L + R knoppen moeilijk te verwijderen
  • Dock bevat niet genoeg rubbertjes en kan je switch beschadigen
  • Dpad mist
  • Sticks zijn te klein voor precies werk
  • Geen controller support naast Joycon en Pro controller + geen usb controllers
  • Prijzig + controllers zijn duur
  • Weinig games

Eindoordeel

Score: 4
+1
Lamerikx 21 juli 2017 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Goed product alleen jammer van de hoge prijs (330€)

Pluspunten

  • prachtig beeld
  • leuke multiplayer games (splatoon 2, mariokart

Minpunten

  • weinig multimedia mogelijkheden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

InputUsername 31 augustus 2017 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Leuke console met veel meerwaarde. Wel aan de dure kant, maar voor mij was het de moeite waard vanwege de geweldige first party titels die Nintendo altijd weet te maken. De problemen met gebogen dock of rare glitches met het scherm hebben zich bij mij niet voorgedaan.

Pluspunten

  • Leuk concept
  • Krachtige handheld die je ook nog eens op je tv kunt spelen
  • Snelle, soepele interface
  • Mooie graphics voor een handheld
  • Het omschakelen tussen handheld, table-top en televiesiemodus werkt soepel
  • Nintendo weet altijd leuke games te maken

Minpunten

  • Prijs
  • Prijs games (soms wel 60+ euro!)
  • Afwerking had altijd beter gekund
  • Af en toe connectieproblemen met internet en tussen het device en de Joy-cons; dit is wel minimaal

Eindoordeel

Score: 4
niels.poort 24 oktober 2017 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

goed product wat werkt zoals het is beschreven. Vooral in dienst als portable device. Batterij gaat verassend lang mee en games zijn goed te spelen. Voor thuisgebruik ga ik eerder terug naar de playstation.

Pluspunten

  • Portable
  • Goede batterij
  • Makkelijk te gebruiken
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • accessoires zijn prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
raytjesars 7 november 2017 Product gekocht

Nintendo Switch Zwart

Ben zeer tevreden over de Nintendo Switch. In het begin leek het allemaal erg fragiel, vergeleken met de ouderwetse Wii-motes en Gamecube-controllers. Maar alles functioneert naar behoren. Samen gekocht met The Legend of Zelda : Breath Of The Wild.

Pluspunten

  • Makkelijk en Snel Systeem
  • Leuk voor jong en oud
  • Leuke Games

Minpunten

  • Helaas weinig games bij release
  • Netwerk traag

Eindoordeel

Score: 4
maikelhennipman 5 december 2017 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Nintendo heeft een leuke console gemaakt die top werkt. de Switch naar dock werkt super snel en je kan gelijk door met gamen. ik zelf heb een screenprotector dus geen last van krassen op het scherm van de dock. naast gamen kan je er nog geen reet mee helaas.

Pluspunten

  • switch naar dock werkt top
  • batterij gaat lang mee
  • ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Naast gamen kan je er geen reet mee
  • weinig first party games

Eindoordeel

Score: 4
gamerboy 17 januari 2018 Product gekocht

Nintendo Switch (Neon Blauw, Neon Rood)

Een enorm mooie console voor de echte nintendo liefhebbers. is stevig maar op het moment dat je het scherm in de dock doet is de kans op krassen groot. een screenprotector is dus nodig en had er wat mij betreft al standaard bij moeten zitten zeker voor die prijs. ;)

Pluspunten

  • stevig
  • goeie kwaliteit
  • enorm gave console
  • komen steeds meer games voor uit
  • zit een controller en dock bij
  • is (ook) een handheld console

Minpunten

  • alles is plastic (voelt niet onstevig aan)
  • aan de prijs, ook de games erg duur

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nintendo Switch Grijs + Super Smash Bros Ultimate?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True