Gebruikers

Score: 5
5 reviews

Prijs
Specificaties Max. 1,665GHz • 11GB GDDR6 • 2x DP, 2x HDMI, USB type-C - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Round-up - Vijftien Turing-kaarten - Custom kaarten van fabrikanten getest

Bij de introductie van Nvidia's Turing-kaarten hebben we enkel de 2080-Founders Editions van Nvidia zelf getest. Intussen hebben we ook van fabrikanten kaarten ontvangen en getest.

159 14 nov '18

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Foritain 9 oktober 2018 Product geleend

Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC

Asus laat even zien hoe een ultieme RTX kaart eruit moet zien. Fysiek damn impressive, erg snel, en voorzien van een zeer efficiente koeloplossing; wordt nauwelijks warm en blijf heerlijk stil. Kent feitelijk maar één fors nadeel: een forse meerprijs die toch minimaal deels vanuit emotie goedgepraat dient te worden.

Pluspunten

• Met marge de snelste gaming GPU van dit moment.
  • Bloedmooie kaart. Dik, stevige constructie, nette afwerking
  • Opvallend lage temps voor de snelste kaart van dit moment
  • ~40 dBA in de standaard modus op 50cm is uitstekend
  • Optionele quiet modus maakt hem extreem stil (maar kost je wel redelijk wat graden, ik neig naar standaard performance mode)
  • Flink wat RGB ondersteund door goede software plus een LED-off knop voor de liefhebber

Minpunten

• Fors, dus let op compatibiliteit
  • Ook meteen even ruim de duurste (niet watercooled) RTX uitvoeringen die er zijn.
  • RTX beloftes nog geen werkelijkheid.
  • Het zou Asus sieren als ook zij de garantie op de top-end GPU's verlengen naar vier jaar, zeker gezien de vele claims mbt kwaliteit en betrouwbaarheid.

pclinde 5 oktober 2018 Product geleend

Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC

De Asus ROG Strix RTX 2080 Ti is een beest van een videokaart. Helemaal gereed voor 4K gaming op standje HDR. Deze videokaart doet alles in pracht en praal, variërend van prestaties, design, bouwkwaliteit en thermische resultaten. De P van Prijs weet mij alleen nog niet te enthousiasmeren.

Pluspunten

• De RTX 2080 Ti doet er een flinke schep (20 - 30 procent) bovenop in prestaties.
  • Realtime ray tracing kan potentie hebben.
  • Geweldige bouwkwaliteit (lekker stevig).
  • Het ontwerp van Asus mag er wederom zijn.
  • Koele werking, maximaal 65 graden Celsius op de open testbank.
  • Idle fans onder de 55 graden Celsius.
  • RGB LED aan- en uit knop.

Minpunten

• (Specifiek voor de RTX 2080 Ti). Prijs- prestatieverhouding is heel erg ver te zoeken!
  • RTX- realtime ray tracing lijkt- voelt alsnog aan als een gimmick.
  • Toekomst van realtime ray tracing vooralsnog onzeker.

MightyFrog24 1 augustus 2020 Product gekocht

Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC

Het product werkt naar behoren en is tot op heden erg krachtig.
Ik heb er zelf nog geen problemen mee ondervonden.
Kleuren zijn horizontaal goed te zien. Wellicht verticaal nog beter.

Pluspunten

• Werkt goed
  • Krachtig

Minpunten

• Geen

Emrawww 30 juli 2019 Product gekocht

Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC

De Asus gekocht ivm veel herrie vorige videokaart (INNO3D 2080TI OC)

Ik moet zeggen: WOW! Fluisterstil onder full load. De fans zijn amper hoorbaar en prestaties zijn maximaal. Ik gebruik de videokaart i.c.m. een 38"ultrawide (3840x1600@75hz). Alles draait makkelijk op max settings. Temp:80-85cmax.

Een dikke aanrader!

Pluspunten

• 4k@60FPS Easy
  • Fluisterstil
  • Prima Koeling

Minpunten

• Geen

Retaliator 19 januari 2019 Product gekocht

Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC

Ik had een Strix GTX1080TI OC. Beviel prima. Toen een tweede gekocht om SLI te draaien. Iets teveel warmte productie. De oplossing: een enkele Strix RTX2080TI OC. Prima performance en minder warmte productie dan twee kaarten. De beste videokaart die ik ooit heb gehad (en dat zegt wat). #hardwarefanaat

Pluspunten

• Performance
  • Strix koeler (semi-passief weer erg fijn)
  • OC-versie (al geclockt en toch nog eenvoudig meer uit te persen)
  • Na iets meer dan een jaar deze kaart te hebben draaien kan ik zeggen: beste kaart die ik ooit heb gehad. Zijn geld meer dan waard. (januari 2020 update)
  • Alle driver issues waren Q2 2019 al opgelost
  • Ik game op 3440x1440 @ 100Hz en nog geen game gezien waar ik niet op ultra kon spelen op 100FPS (soms moest ik wel even wachten op een nieuwe driver, maar de kaart kan het aan)

Minpunten

• Nogal duur

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren