Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Steelseries Rival 110 Wit

Prijs
Specificaties Bedrade muis met USB aansluiting en 7.200dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
yaro30383 8 mei 2019 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Voelt solide en comfortabel. RGB is niet storend en werkt goed samen met m'n toetsenbord.

Pluspunten

  • Voelt stevig
  • RGB
  • goede sensor

Minpunten

  • Snoer voelt wat goedkoop

Eindoordeel

Score: 5
IljaNemo 10 april 2019 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Deze muis is een goede muis voor de prijs.

Pluspunten

  • Klikt lekker.
  • Fijne vorm.
  • Niet storende lichtjes.
  • Veel instellingen.
  • Top prijs.

Minpunten

  • Je krijgt er (een beetje) zweet handen van.

Eindoordeel

Score: 4
Chigurg 21 januari 2019 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Lichte, simpele muis. Bouwkwaliteit is plastiek maar stevig genoeg. Accuraat, geen voelbare input lag. Werkt goed voor esport games en shooters. DPI knop is handig al "sniper button". Vrij licht. Wordt wel makkelijk wat vettig en vies, zeker als je handen gaan zweten. RBG is subtieler. Heel erg degelijke software.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Software
  • Simpel
  • Accuraat

Minpunten

  • Plastiek
  • Stoever scrollwheel

Eindoordeel

Score: 4
IJuanTM 10 januari 2019 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Geweldige budget muis! Fijn voor iedere hand en fijne textuur. Met de steelseries engine is de dpi enzo handig in te stellen. Voor degene die een goedkope maar goede muis zoekt voor gaming, internetten of ander gebruik is dit de perfecte muis!

Pluspunten

  • Goede vorm
  • Handige engine
  • Fijne klik
  • Goedkoop!

Minpunten

  • Niets eigenlijk! Gewoon kopen!

Eindoordeel

Score: 5
Ralph84 22 december 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Over het algemeen een prima (gaming)muis voor een top prijsje. Heb je grote handen of ben je gewend met een wat zwaardere muis te werken dan raad ik hem niet aan. Hij is ook laag dus het kan lastig zijn afhankelijk hoe je arm/pols ligt. Verder prima stukje kwaliteit.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Simpel in gebruik
  • Software eenvoudig te gebruiken en in te stellen
  • Reageert goed en hoge dpi die je makkelijk kan aanpassen
  • Twee knoppen aan de linker zijde die je kunt instellen
  • Klein beetje RGB

Minpunten

  • Iets te ligt in gewicht
  • Iets te klein
  • Laag gebouwd
  • Mousewheel iets wat stroef

Eindoordeel

Score: 4
larsh155 30 augustus 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Goedkope Gaming muis. Bewegingen voelen soepel aan dankzij de goede kwaliteit van de sensor. Muis is misschien voor sommigen net wat aan de lichte kant. De muis is ook niet bedoeld voor mensen met grote handen want de muis is niet heel groot. software werkt goed en muis heeft RGB.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede sensor
  • Thumb buttons
  • RGB is een leuke toevoeging
  • Software werkt goed

Minpunten

  • wat licht (was voor mij geen probleem)
  • niet geschikt voor grote handen

Eindoordeel

Score: 5
Tricolores 27 augustus 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Prijs-kwaliteit is dit schitterend materiaal.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Goedkoop
  • Duurzaam

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
ezrapeet 18 mei 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Uitstekend voor deze prijs dikke 10

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • true rgb ( geen blauw als wit )

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
wolfiowww 25 maart 2018 Product gekocht

Steelseries Rival 110 Zwart

Decent gaming muis voor small/medium Handen en fingertip grip.

Pluspunten

  • Goeie sensor perfect voor gamen (fps)
  • Fijne clicks
  • Fingertip grip
  • Voelt goed aan

Minpunten

  • Plastic look. Ziet er niet premium uit
  • Clicks iets te luid (personal prefference)
  • RGB licht mocht wat lichter/helderder
  • Scroll mocht wat smoother gaan.

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries Rival 110 Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True