Prijs |
Specificaties | Stereo met Bluetooth (netvoeding) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Luidsprekers met een strak en klassiek design en een zeer goed geluid. Heel goed geschikt als alternatief voor een soundbar. Bereik van de Bluetooth-verbinding met een mobiel apparaat valt tegen.
Deze set moet je niet vergelijken met andere bluetooth speakers op de markt, want dan zou je het geluid tekort doen. De Argon wil de concurrentie aangaan met je stereo of Sonos installatie en doet dat niet onaardig, maar wat gebruikersgemak betreft voelt het niet als een product uit 2018.
Een set speakers met een mooi uiterlijk en goed geluid, alleen zijn er ook een aantal nadelen. Uiteindelijk een goed product, maar het moet wel net voor jou zijn.
Conclusie:
De Argon Alto4 Active is naar mijn mening geen slecht apparaat. Ik durf het apparaat zelfs als “goed” te beoordelen. Voor muziek en games kan het prima, echter schiet het apparaat tekort bij (actie)films. Is de prijs van € 219 te hoog voor het product? Naar mijn mening niet.
De Argon Alto4 Active is een prima luidspreker. De prestaties die beide speakers leveren gecombineerd met een mooie uitstraling van het product maken dit een prima product. Helaas kleven er aan het mooie design ook nadelen. De speakers moeten voor jou situatie geschikt zijn.