Specificaties | 5,5" • 1920x1080 (Full HD) • 64GB - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
prijs volgen | |
De iPhone 8 Plus doet veel goed en weinig fout, maar het is eerder een verbeterde versie van de iPhone 7 Plus, dan een smartphone die echt innoveert. De primaire camera is erop vooruitgegaan, draadloos laden is een fijne toevoeging en de nieuwe A11 Bionic-chip is een beest. Ook heeft deze iPhone een achterkant van glas in plaats van metaal. De iPhone 8 heeft net als zijn voorganger een prima accuduur, een goede bouwkwaliteit en een krachtige trilmotor. Wel is hij prijzig ten opzichte van de concurrentie en is hij erg groot in verhouding tot zijn schermomvang. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De gewone iPhone 8 was een te magere upgrade t.o.v. de iPhone 7 in mijn ogen, dus ben ik voor het Plus-model gegaan. In mijn ogen rechtvaardigt dit de upgrade wel grotendeels: een hogere resolutie, een dubbele camera, draadloos opladen en natuurlijk een snellere processor.
Prijs | Score: 2 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Accuduur | Score: 3 |
Scherm | Score: 4 |
Beste telefoon van het moment, met erg weinig nadelen.
Prijs | Score: 5 |
Accuduur | Score: 5 |
Scherm | Score: 5 |
Mooie upgrade komende van een Iphone 6s en absoluut geen spijt van de overstap. De camera is echt een killer feauture!
Prijs | Score: 4 |
Design | Score: 3 |
Scherm | Score: 4 |
Snelle en krachtige telefoon. iOS11 heeft nog wel de nodige bugs op rare momenten. Foto's zijn fantastisch goed maar soms krijg je olie vlekken in beeld als er te weinig licht is. Het is een mooie update als je vanaf een iPhone 6s komt.
Betrouwbaarheid | Score: 3 |
Design | Score: 4 |
Accuduur | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Scherm | Score: 5 |
Gekocht bij KPN als mijn twee-jaarlijkse upgrade (vanaf een 6S ditmaal).
Design | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Scherm | Score: 4 |
Dit toestel heb ik inmiddels bijna 2 jaar in bezit. iOS 12 draait vlot op de snelle A11 processor en nog steeds is de 256GB aan opslag niet vol geraakt. De optisch gestabiliseerde 4K 60FPS video opnamen ogen scherp en vloeiend en de accu gaat nog steeds een dag mee.
Deze Iphone aangeschaft nadat ik 2 jaar een Samsung S8 heb gehad. Wissel naar Iphone was als thuiskomen. mooi scherm, snelle hardware,
Prijs | Score: 4 |
Accuduur | Score: 3 |
Scherm | Score: 4 |
Heb deze telefoon sinds de release. Erg fijne telefoon, supersnel, erg goeie camera (En microfoon), mooi design. Enige minpuntje is de grootte, niet makkelijk met 1 hand te bedienen.
Werkt erg snel en zonder problemen. De camera is fenomenaal! Enige minpuntje is de grootte van het toestel ter verhouding van het scherm.
nvt
Mooi ogend toestel, enkel spijtig van de relatief kleine schermruimte in vergelijking met de grootte van het toestel. Stevig prijskaartje, maar ik vind het alvast de moeite waard. Zeer gebruiksvriendelijk, maar je moet wel fan zijn van de 'grotere' smartphone.
Ik ben overgestapt van iPhone 7 naar iPhone 8 plus.
M’n 6 Plus was al aardig op leeftijd en begon naar mijn idee steeds langzamer te worden. Dus, de 8 Plus besteld. Wat een verademing, snel, 3D Touch, 4K video, geweldige camera (en dat terwijl ik de camera van de 6 Plus al goed vond) Prima prestatie weer van Apple
Het is een grote telefoon met een goede camera die helaas draait op een OS die nog veel bugs heeft. Ik heb redelijk grote handen dus ik was snel aan de grootte gewend.
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Scherm | Score: 5 |
Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,