Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Bluetooth Zwart

Prijs
Specificaties Bluetooth met 3.5mm - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
7
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
2
Toon reviews van:
Pixelfie 22 oktober 2021 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Fijne headset met prima mic, maar geluidskwaliteit kan beter. Er is bijna geen bass, en ik moet met de EQ spelen om voetstappen goed te kunnen horen. Hij is niet snel stuk, meestal gaan mijn headsets binnen een jaar stuk maar deze doet het na 3 jaar nog goed.

Pluspunten

  • Zit fijn
  • Goede mic
  • Niet snel stuk

Minpunten

  • Geen bass
  • Je hoort voetstappen niet goed

Eindoordeel

Score: 3
Warri 24 maart 2021 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Van een merk van Steelseries had ik zo veel meer verwacht. De gelduiskwaliteit is echt waardeloos, een gemiddelde Action headset van €10,- klinkt 10x beter. Deze gaat direct weer terug naar de winkel waar deze is aangeschaft.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Draagcomfort

Minpunten

  • Geluid
  • Bass, welke Bass?
  • Korte kabels

Eindoordeel

Score: 1
DutchDudeWNewbie 4 december 2020 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Ten alle tijden vermijden. Het geluid is van dermate slechte kwaliteit dat de rest van de eigenschappen niet meer uitmaken.

Pluspunten

  • Confortabel

Minpunten

  • Bass is nonexistent
  • Slechte kwaliteit stemgeluid
  • Slechte surround sound

Eindoordeel

Score: 1
Juriaanvdm 15 november 2020 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Goede headset voor de prijs. Stevig gebouwd en goede kwaliteit microfoon en geluid. Mis wel custom drivers van Steelseries, gelukkig kan je de settings aanpassen met de software die Windows je geeft. Geluid erg hol bij Windows Sonic dus gewoon op 24 bit 192000 Hz laten voor prima stereo geluid

Pluspunten

  • Geluid
  • Microfoon
  • Comfortabel
  • Prijs
  • Stevig

Minpunten

  • Geen custom drivers van Steelseries
  • Geen surround sound
  • Slecht zacht geluid

Eindoordeel

Score: 4
DrEvilD 2 juni 2020 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Was op zoek naar een nieuwe koptelefoon met microfoon, huidige doet pijn na 30 minuten. Ziet er goed uit, maar ondanks de kussens op de oorschelpen, drukt de speaker bescherming tegen mijn oren aan. Hierdoor zit hij dus niet echt prettig, ik denk dat ik hem ga retourneren.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Prima Microfoon
  • Ziet er strak uit.
  • Volumecontrole + mute knop op de oorschelp

Minpunten

  • Ondanks dat hij over-ear is, drukken de speakers zelf tegen mijn oren

Eindoordeel

Score: 2
GioWynschenk 7 januari 2020 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

prijs/ kwaliteit is geweldig. De microfoon moet wel redelijk dicht bij je mond om er een goed geluid uit te krijgen. Ook is de kabel zonder splitter te kort, maar met splitter te lang. Het is met splitter wel fijn omdat je zonder moeite rond kan bewegen en kan opstaan.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • 7.1 surround
  • mooi design
  • lange kabel is soms heel erg fijn
  • zit heel lekker
  • ondersteund windows sonic
  • doet geen pijn aan oren na lange gamesessies
  • geluid is goed voor de prijs

Minpunten

  • korte kabel zonder splitter
  • geen extra earcushions bij de headset
  • niet zo een heel hoog topvolume

Eindoordeel

Score: 5
pindakaaskid 18 november 2019 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

goed product, het was voor mij persoonlijk alleen heel onhandig dat door het "bandje" de koptelefoon wat hoger op je hoofd ligt, hierdoor zat hij voor mij wat onwennig.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • stevige microfoon
  • 2 audiobronnen tegelijk afspelen mogelijk

Minpunten

  • bandje die de koptelefoon " extra" hoog laat staan

Eindoordeel

Score: 4
driveclubie 14 november 2019 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Een goede koptelefoon voor de prijs. Kabel is van rubber en krult niet en is lang genoeg. Hij levert via mijn moederbord prachtig geluid en microfoon is helder met goede noisecanceling. zit geen software bij dus moet je dolby atmos of windows sonic gebruiken voor surround maar die werken prima.

Pluspunten

  • Sterk gebouwd
  • Comfortable
  • Geluid
  • Microfoon
  • Kabels kan vervangen worden en eraf gehaald

Minpunten

  • Geen custom software
  • Geen carrybag.
  • Geen extras zoals extra earcups

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 3
FuaZe 10 oktober 2019 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Bluetooth Zwart

LET OP: Het is onmogelijk om fatsoenlijk geluid te krijgen tijdens het gebruik van microfoon (op Mac/Windows). Dit is echter ook op de Bose Quietcomfort. Voor een PC kun je beter een wireless headset met USB-key gebruiken; dit was voor mijn combinatie laptop&telefoon echter geen optie.

Pluspunten

  • Goede batterijduur
  • Elegant (stealth) design (geen 'game' RGB)
  • Geen dongel nodig op laptop
  • Niet bijzonder grote audio delay
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen (bruikbare) microfoon via bluetooth
  • Wisselen van bluetooth ingangen omslachtig
  • Niet meerdere bluetooth ingangen tegelijk
  • Geen noise cancelling
  • PC/laptop moet wel bluetooth (versie) hebben
  • Niet opvouwbaar
  • Weet niet of je via 3,5mm geluid af kan spelen als de batterij leeg is

Eindoordeel

Score: 3
SMRF 23 mei 2019 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Prima headset in aanbieding 55 euro. Geluidskwaliteit: kan hard genoeg met redelijke eq verdeling, ook in laag. Beetje hol. De koptelefoon zit heerlijk, licht en toch stevig. Mic klinkt prima, weinig omgevingsgeluid Kabel zonder splitter is handig voor laptop, maar kort: 1,5 m. Bouwkwaliteit is acceptabel, ik verwacht geen problemen.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Kabel verwisselen is mogelijk
  • Intrekbare mic
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Stevig, afgezien van het volumewieltje

Minpunten

  • Korte kabel, als je de splitter niet gebruikt.
  • Iets hol geluid
  • Volume draaiwieltje voelt niet heel stevig

Eindoordeel

Score: 4
SjofeleSjaak 18 augustus 2018 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Grijs

Top headset, verkregen door een RMA claim op een wat oudere niet meer verkrijgbare headset. Helemaal tevreden waar de mic op steelseries devices normaal wat zachtjes aanhoort hoort deze top op wat pufjes en dergelijke na. Audio klinkt heel best. Let op! Niet voor linux!

Pluspunten

  • Solide gebouwd.
  • Retractable mic dus ook te gebruiken voor everyday use.
  • Kabels zijn erg handig te verwisselen of te verlegen.
  • Enorm comfortabel.
  • Mute en volume knop op rechter oorschelp.
  • Twee aansluitmogelijkheden.
  • Draaibare oorschelpen.

Minpunten

  • Kabel hoor je wel als die ergens tegen aan schuurt.
  • Niet inklapbaar.

Eindoordeel

Score: 5
jjchriz 18 augustus 2018 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

nu n poos met de arctis 3 gedaan. geluidskwaliteit is matig maar functioneel. bouwkwaliteit is betrouwbaar. and de mic is dope.

Pluspunten

  • uitschuifbare microfoon is erg goed en handig.
  • bouwkwaliteit is erg goed.
  • verlengstuk voor de kabel is erg handig.
  • zit tot nu toe comfortabel.
  • mogelijkheid om ear pads verwisselen is altijd een plus.

Minpunten

  • geluidskwaliteit is functioneel maar niet perfect.

Eindoordeel

Score: 4
Gronjos 26 mei 2018 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Goed geluid maar goedkoop hardware. Volume wheel gaat makkelijk stuk. Bluetooth versie (te koop op de SteelSeries website voor 70 euro extra) is waardeloos: hij laadt niet op, dus die kunt je alleen maar eenmaal gebruiken (de batterij komt geladen, maar als hij op is, dan is hij echt op).

Pluspunten

  • Goed geluid
  • 7.1
  • Bluetooth (voor de bluetooth versie, kost 70 euro extra)

Minpunten

  • USB batterij laad bluetooth niet op
  • volume wheel gaat makkelijk stuk

Eindoordeel

Score: 2
SirJesse93 30 januari 2018 Product gekocht

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Eerste indruk: WOW. Deze headset is er 1 van steelseries, wat voor mij nu Mn boeken ingaat als ‘kwaliteit merk’. Headset zit abnormaal comfortabel, microfoon is gewoon ‘goed’ (niet voor content-creation). Het geluid is gewoon normaal, goed. Toch moet je deze (en vele andere) koptelefoons niet voor de surround kopen.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluid (gewoon goed)
  • Kussentjes en hoofdband maken deze headset super comfortabel voor het gebruik van een lange tijd achter elkaar
  • Je staat niet voor lul in het publiek, ziet er normaal en strak uit.
  • Bijgeleverde kabels (1x 3.5mm en 2x 3.5 Mm).
  • Verwijderen van kabel
  • Microfoon

Minpunten

  • Met flaporen voel je waarschijnlijk de speakers
  • De kabel hoor je bij bewegen
  • Niet opklapbaar, wel kantelbaar (+)
  • 7.1 surroundgeluid werkt, maar geluidskwaliteit is slecht (dit heeft vrijwel elke surround headset)
  • Microfoon is niet slecht, maar kan zeker wel beter!

Eindoordeel

Score: 5
Jarmo1508 7 november 2017 Product gekregen

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

prima ding, zeker goed voor gaming door de 7.1 surround sound. alleen voor muziek luisteren zijn goedkope sony headsets beter, deze headset heeft namelijk niet geweldige bass.

Pluspunten

  • goeie bouwkwaliteit
  • geweldige microfoon
  • enorm comfortabel
  • zit ook lekker als jee een bril hebt
  • door de connector midden in de kabel is kabel breuk niet echt een ding
  • knoppen op de oorschelp makkelijk te vinden

Minpunten

  • als je een erg klein hoofd hebt kan het zijn dat de band niet klein genoeg ingesteld kan worden

Eindoordeel

Score: 5
ZombieRofl 24 maart 2017

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Gekocht als upgrade van mijn oudere Siberia v1. Ik was namelijk op zoek naar een goede koptelefoon MET mic, en niet los zoals ik dat nu heb. Na veel lovende reviews over de Arctis serie, ook de koptefoon in huis gehaalt. Het geluid is zeker geen upgrade, eerder een downgrade.

Pluspunten

  • Zit goed, ook voor langere sessies
  • Ontwerp ziet er strak uit
  • Mic, kan slim worden weggeschoven in headset

Minpunten

  • Geen draaiknop voor volume zoals bij de 5 serie
  • Software veranderingen aanbrengen heeft geen effect
  • Geluid is absoluut niet zo goed als ze adverteren

Eindoordeel

Score: 2
Vexian 4 maart 2017

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Ik heb deze headset vooral aangeschaft omdat mijn voorganger, de Razer Kraken USB, vrijwel helemaal kapot is gegaan door de slechte bouwkwaliteit. Deze is in elk opzicht een verbetering.

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluidskwaliteit
  • Microfoon goed voor een headset
  • 3,5mm jack
  • Aluminium, sterke bouwkwaliteit

Minpunten

  • Mini-USB connector met meegeleverde dongle gaat soms per ongeluk los

Eindoordeel

Score: 5
BitGoneRogue 9 januari 2017

Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Zwart

Installatie was een beetje problematisch. Het duurde even tot ik de microfoon werkend kreeg, maar toen hij werkte en ik de steelseries engine wat beter begreep, werd ik erg blij met mijn aankoop. 7.1 klinkt erg goed en met profielen en equalizer kun je geluid helemaal aanpassen naar jouw smaak.

Pluspunten

  • Verschillende geluid profielen beschikbaar
  • Vrij uitgebreide equalizer
  • Mooi geluid
  • Erg goede 7.1 (veel beter dan de g430 van logitech)
  • Sluit met "skiband" perfect aan met je hoofd

Minpunten

  • Geluidsniveauknop op een misschien wat onhandige plek
  • Installatie

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries Arctis 3 (2019 Edition) Bluetooth Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True