Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (met RGB-controller)

Prijs
Specificaties Tower • 3 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
gazorpazorp96Newbie 17 juli 2020 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Mooie case, ziet er netjes uit voor een budgetcase. Airflow is belabberd. Het voorpaneel ademt slecht, eventueel op te lossen met wta modificaties

Pluspunten

  • Rgb
  • Prijs
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Airflow

Eindoordeel

Score: 3
barry kuiper 8 oktober 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Erg goede kast alleen zo luid dat het 4/5 sterren is

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Fijne voor cable managemant maar de achterkant is wat krap
  • Werkt goed met asus auro
  • Velle rgb

Minpunten

  • Erg luid

Eindoordeel

Score: 4
Gertjan300 28 juni 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Zeer goede behuizing. Goed materiaal. Zijn al 4 fans meegeleverd. Wat handig is. Rgb Lightning!

Pluspunten

  • RGB
  • Goed materiaal
  • Genoeg ruimte

Minpunten

  • Best wel buigzaam

Eindoordeel

Score: 5
Noa Nunumete 25 juni 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Mooie kast met goede RGB fans alleen zonder een RGB hub.

Pluspunten

  • Ruim
  • 4 fans meegeleverd
  • Psu cover

Minpunten

  • Niet hele goede airflow
  • 1 2,5 inch bracket meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
EVO 31 mei 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

De CM Masterbox is 1 lust voor het oog. Vooral de window springt er echt uit. Vier fans zijn in deze kast geleverd. Kwalitatief vind ik dit een prima behuizing voor een ATX systeem. Het grote minpunt is dat kabelmanagement wel erg strak moet, anders kan de deur niet dicht.

Pluspunten

  • Fijne behuizing om in te bouwen
  • Inclusief 4 fans (3 RGB)
  • Voeding is geheel weg gewerkt onderin
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Strak gehard glazen window
  • Voldoende ruimte voor een lange videokaart

Minpunten

  • Kabel management achter deur is beperkt qua ruimte
  • Zelf stand- offs installeren (wel meegeleverd)
  • Harde schijf zit wat krap tegen de deur

Eindoordeel

Score: 4
RealRichard 25 februari 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Mooie en ziet er uit als een luxe behuizing. Zeker een mooie behuizing, maar wel luid. Ik heb nog niet getest hoeveel grade mijn pc nu is maar de airflow voelt aan de voorkant niet super omdat er weinig lucht door kan.

Pluspunten

  • Felle rgb
  • Window
  • Cable management
  • Splitters meegeleverd
  • Kapjes (wit, rood)
  • Mooi

Minpunten

  • Luid
  • Airflow voldoende maar niet super.

Eindoordeel

Score: 4
+1
roundlet 12 januari 2018 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

van het moment dat de kast zichtbaar werdt wanneer ik aan het schrollen was door de pricewatch. Moest ik hem hebben. Ik heb nog wel verder gekeken vanwege de negatieve airflow. Maar vind dat de kast er strak en netjes uit ziet. En de airflow is mij zeer meegevallen.

Pluspunten

  • nette strakke uitstraling
  • rgb fans
  • glaze paneel
  • temperatuur in de kast blijf onder de 40 graden

Minpunten

  • plastic voorkant
  • fans voor hebben niet veel ruimte om te ademen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 4

SirLct 22 september 2017 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Sleek en ziet er uit als case van 100+ Glas aan de zijkant en de wisselbare kleuren maakt het af Airflow niet de beste maar overal tevreden Kleur/ pattern ook te instellen in combinatie met rgb fusion (gigabyte mobo) dus zonder rgb hub.

Pluspunten

  • Design is erg goed
  • Best populair maar niet zoals bijv NZXT 340 (oftewel een casing die iedereen heeft)
  • 4 fans inbegrepen
  • Ruim

Minpunten

  • Positionering van kabel gat is niet erg praktisch
  • Airflow is niet zo goed met front kapje, haal je deze eraf, dan heb je met 3 fans wel erg goed
  • Binnenkant makkelijk krassen

Eindoordeel

Score: 4
Lucardo1234 22 september 2017 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

Als je voor €60,- een behuizing wil hebben die aanvoelt en eruit ziet als een behuizing van €160,- moet je deze hebben. Man wat ben ik hier blij mee!! Let wel op dat je (als je de RGB fans wil gebruiken) je er een apart rgb-hubje bij moet kopen €35)!

Pluspunten

  • Zijpaneel is van 4 MM glas (ipv plastic bij de niet rgb variant)
  • 4 fans meegeleverd (3 rgb)
  • Compact maar toch erg praktisch
  • Verwisselbare details op het voorpaneel (wit, rood en zwart)
  • Prijs-kwaliteit is echt super!
  • PSU-cover
  • Makkelijke montage

Minpunten

  • Geen ruimte voor dvd/cd speler (wie gebruikt die dingen nog)
  • Geen standaard bijgeleverd RGB hubje
  • Fans maken vrij veel herrie (ik heb ze op mijn voeding aangesloten, heb geen idee hoe ze klinken als ik ze op het mobo aansluit)
  • Geen mogelijkheid van fans aan de bovenkant
  • Door het voorpaneel een zeer slechte airflow! (CPU onder load met kap 70 graden, zonder kap 35-40)

Eindoordeel

Score: 4
keepydroj 10 september 2017 Product gekocht

Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (zonder RGB-controller)

mooie, nette en stevige kast. RGB voor een nette prijs, LET OP! rgb fans zijn niet pwm ze hebben een RGB header nodig op het moederbord daar komt wel een 3 naar 1 splitter voor mee. voor de rest een zeer nette kast.

Pluspunten

  • 4 meegeleverde Fans
  • RGB voor een redelijke prijs
  • Tempered glass sidepanel
  • PSU cover
  • clean Front panel
  • front panel customisation

Minpunten

  • geen RGB hub
  • fans wel een beetje luid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 3
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master MasterBox Lite 5 RGB (met RGB-controller)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True