MSI B450M Mortar

Prijs
Specificaties Socket AM4 • Micro-ATX • AMD B450 chipset - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de MSI B450M Mortar. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
wij 2 augustus 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Gekocht om te gebruiken in samenwerking met een Ryzen 5 3600.

Pluspunten

  • Kan BIOS updaten zonder CPU
  • Goedkoper dan x570
  • Voldoet gewoon prima
  • Werkt met Ryzen 3600

Minpunten

  • Nieuwe MAX versie beschikbaar

Eindoordeel

Score: 4

Zeskeertwee 15 december 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Goed moederbord voor de prijs. BIOS flashback werkt ook perfect met 3700x in de socket.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • BIOS flashback

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
SandeR2 15 oktober 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Vanwege de (toen) nieuwe AMD Ryzen 5 3600 CPU gekozen om deze mobo te gebruiken met een BIOS update door Azerty. Werkt prima, heeft voldoende aansluitingen en ziet er strak uit.

Pluspunten

  • Voldoende aansluitingen
  • Strak design
  • Goede prijs tov. een X series

Minpunten

  • nvt.

Eindoordeel

Score: 4
djoenez 6 oktober 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Ik zocht een moederbord voor mijn 3600. Deze gekozen door de goede reviews (VRM's, BIOS). en heeft als een van de weinig moederboarden ook audio optisch uit. debug leds zijn zeer handig! side note: de bios updates zijn wat trager dan verwacht, of werken niet goed.

Pluspunten

  • prijs
  • VRM's
  • optisch audio uit
  • ziet er strak uit

Minpunten

  • bios updates traag
  • rode leds kunnen niet uit

Eindoordeel

Score: 4
EdwinB 5 oktober 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Eind augustus een upgrade uitgevoerd van mijn PC met dit moederbord, een AMD Ryzen 3700+ en een setje 16GB DDR4 3200 MHz geheugen. BIOS update zonder CPU ging simpel. Na installatie draait alles goed en stabiel sinds eind augustus. Top bordje dus voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • BIOS Flash zonder CPU
  • Werkt goed met Ryzen 3000 serie
  • Regelmatig BIOS updates

Minpunten

  • Goede software schrijven kan MSI blijkbaar niet

Eindoordeel

Score: 5
rv83 21 juli 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

prima mobo. Gecombineerd met Ryzen 3600, GTX 1060 6GB X-Gaming 16GB Corsair 3200 CL16 Ram en Intel 660P 1TB. Alles werkt prima. Het RAM draaide op 2600Ghz out of the box. 1 Klikje in de bios en het draait op 3200. Kan vast hoger, maar is voor mij prima

Pluspunten

  • Bios flash via USB werkt super
  • goede VRM's
  • betaalbaar (101 euro bij aanschaf)

Minpunten

  • geen idee

Eindoordeel

Score: 5
JarooooooonNewbie 30 januari 2019 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Uitstekend moederbord met erg handige functies en makkelijk in gebruik. De led op het moederbord ziet er in het donker prachtig uit.

Pluspunten

  • Led
  • Hoge kwaliteit
  • Goedkoop

Minpunten

  • Led programma was lastig te installeren

Eindoordeel

Score: 5
Bliksem B 2 oktober 2018 Product gekocht

MSI B450M Mortar

Goed moederbord met strakke looks en volgens Hardware.info één van de betere budgetmoederborden. Onder andere door goede stroomvoorziening. Grootste nadeel is de bios en bijbehorende lelijk splashscreen. Voor de rest geen aanmerkingen.

Pluspunten

  • Strakke looks
  • Stabiel
  • SPDIF aansluiting (optisch geluid)
  • RGB strip aanwezig op het moederbord
  • 2 soorten satakabels in de doos

Minpunten

  • BIOS is vrij karig t.o.v. ASRock
  • Flash over internet niet ondersteund vanuit bios zelf
  • Splashscreen is gericht op gamers en zeer lelijk IMHO

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI B450M Mortar?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee