Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (FR)

Prijs
Specificaties Bedraad Azerty met Cherry MX Red switches - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Round-up - Vijf compacte toetsenborden getoetst - Mechanisch en tenkeyless

We kijken voor onze eerste keyboardreview naar een reeks mechanische toetsenborden, waarbij onze aandacht uitgaat naar tkl: een afkorting voor tenkeyless.

143 25 mei '19

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
HyperMan 12 april 2021 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Tientallen jaren non-mechanische toetsenborden gebruikt, eindelijk overstag gegaan en na een paar dagen blijkt dat dit typisch zoiets is dat je al jaren eerder had moeten doen. Wel is het toetsenbord aan de hoge kant, wat minder ergonomisch is. De software is erg uitgebreid, misschien iets te.

Pluspunten

  • Tiept erg fijn
  • Verlichting gemakkelijk in te stellen, ook via knop op toetsenbord
  • Voelt oerdegelijk aan, lekker zwaar, glijdt niet makkelijk weg.
  • Erg fijne prijs voor Cherry Red Switches
  • Niet te breed, kom nooit meer met muis tegen toetsenbord aan

Minpunten

  • Software hapert soms, neemt erg veel geheugen- en diskruimte in
  • Wat aan de hoge kant, waardoor je polsen wat meer omhoog moeten buigen als je geen polssteun gebruikt (moet je los aanschaffen)

Eindoordeel

Score: 4
SuperToine123 4 juli 2019 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Prima toetsenbord, de Cherry MX Red switches klinken prima en voelen goed aan. De hele constructie voelt goed aan en kan tegen een stootje. De multimedia knoppen bovenaan werken prima. Er komt redelijk makkelijk stof tussen de toetsen helaas. alleen jammer dat er geen RGB LED is_maar_alleen_rood, de_lichteffecten_zijn_redelijk_maar_gelimiteerd. Verder_is_de_Windows_Lock_button_erg_handig. (Underscores_vanwege_max50_woorden)

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Cherry MX Red
  • Niet al te duur
  • Windows lock/Game button
  • Multimedia Buttons

Minpunten

  • Geen RGB LED verlichting
  • Weinig licht effecten

Eindoordeel

Score: 4
luke22 22 juni 2019 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Geweldig toetsenbord zonder fratsen.

Pluspunten

  • compact
  • media toetsen
  • degelijk gebouwd
  • blijft door het hoge gewicht goed staan

Minpunten

  • pols steun moet los gekocht worden via Corsair zelf
  • kan soms wat luid zijn
  • functie toetsen op de F toetsen was fijn geweest

Eindoordeel

Score: 4
JensinkNewbie 22 februari 2019 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Dit toestenbord gekocht omdat ik nood had aan een mechanisch toetsenbord om aan development te doen en soms wat te gamen. Intussen nu al enkele weken heel tevreden over dit product, en de snelheid waarmee ik typ is significant beter dan bij een gewoon membraan toetsenbord.

Pluspunten

  • Enorm goede toetsfeedback
  • Typsnelheid erg groot
  • Mooi rood verlichte toetsen (sterkte van het licht in te stellen)
  • Sneltoetsen voor media aanwezig
  • Voelt stevig aan en bijna niet uit positie te brengen

Minpunten

  • Soms krijgt de spatiebalk te snel input

Eindoordeel

Score: 5
Ralph84 1 december 2018 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Prima toetsenbord zonder numpad en dat neemt minder ruimte in beslag. Destijds (2017) €89,- voor betaald, maar het had wel €10 - €20 goedkoper gemogen. Gevoelig voor stof en niet makkelijk schoon te krijgen. Alleen in de kleur rood en geen pols ondersteuning.

Pluspunten

  • Goed compact
  • Lekker toets geluid
  • Aan de bovenkant knoppen voor de muziek te bedienen (Spotify)
  • Toetsen zijn zeer duidelijk door het rode licht

Minpunten

  • Gevoelig voor stof. Soms slaat hij geen toetsen of dubbel aan omdat er stof inzit
  • Geen pols ondersteuning
  • Alleen de kleur rood te gebruiken

Eindoordeel

Score: 4
DACE 10 juli 2018 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Heb jaren op een K70 getyped, maar na een tijd wou ik toch een kleiner toetsenbord, dus heb ik deze K63 aangeschaft, dit toetsenbord voelt beter aan dan mn oude K70, en typed ook een stuk fijner. voor 80 euro een fantastisch toetsenbord, zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Typed goed
  • Stevig
  • Klein
  • goedkoop
  • rode backlight

Minpunten

  • Geen numpad, maar je koopt deze ook omdat je die niet wilt
  • Alleen rode backlight
  • Alleen Cherry MX Reds

Eindoordeel

Score: 5
coldhelios 12 december 2017 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

fantastische 10 keyless mechanical keyboard. gebruik al een half jaar en geen problemen. goed product als je wat geld will sparen en RGB niet te belangrijk is.

Pluspunten

  • cherry mx red switches
  • mechanical
  • media keys
  • gooie prijs
  • hooge kwaliteit

Minpunten

  • geen rgb
  • geen wrist wrest

Eindoordeel

Score: 5
Ticho2k 10 november 2017 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Wow wat een verschil na upgraden vanaf een membrance toetsenbord. nooit meer terug. gekocht omdat ik een klein toetsenbord wilde om meer ruimte voor mijn muis te maken. Sinds ik lage sens speel in CSGO

Pluspunten

  • Strak design
  • Smal door het feit dat er geen numpad aanwezig is
  • mooie rode led

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
cbravo2 8 oktober 2017 Product gekregen

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Hoewel dit geen slecht toetsenbord is, zou ik 'm niet nog een keer kopen. Ik vind mijn Filco fijner (compacter, lager).

Pluspunten

  • Cherry Red bevalt me goed
  • Degelijke constructie

Minpunten

  • Hij onthoud niet welke verlichtingstand ik wil
  • Toetsen zijn te hoog t.o.v. de tafel
  • Iets te bling bling
  • Oppervlak toetsen is niet glad maar ribbelig (beetje).

Eindoordeel

Score: 3
DaemonAngel 2 oktober 2017 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (BE)

Gekocht voor zijn kleine formfactor waardoor ik in een aangenamere positie zit bij wisselen tussen muis en toetsenbord. Wordt gebruikt voor kantoor en voor gamen. Persoonlijk verkies ik de Cherry Browns maar daar had je deze niet in. Design is niet overly gamer en kwalitatief goed afgewerkt.

Pluspunten

  • Kwalitatief
  • Kleinere formfactor
  • Cherry switches
  • Design niet overly gamer
  • Media toetsen
  • Extra toetsen (verlichting bedienen en windows toets blokkeren)
  • Toetsen zijn van een aangenaam materiaal en hun vorm is goed

Minpunten

  • Alleen Cherry reds mogelijk
  • Rode kleur verwerkt in toetsenbord waardoor het design toch wat gamer heeft
  • Alleen rood als lichtkleur
  • Geen armrest

Eindoordeel

Score: 4
Rocketman 16 september 2017 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Ik ben geen gamer, maar ben erg blij met dit bordje. Zonder numlocktoetsen is dit bord erg compact en biedt meer ruimte voor de muis. De verlichting is erg prettig en ik heb het gevoel de levensduur dik in orde is.

Pluspunten

  • Zeer solide bouw en lekker zwaar
  • Geen numlock, dus compact. Hierdoor heb je mee ruimte voor de hand + muis
  • Verlichting is goed instelbaar via knop
  • De toetsen voelen prettig en direct aan. Hierdoor krijg je minder verkeerde toetsaanslagen
  • Alle benodigde multimedia toetsen zijn er
  • In twee hoogtes verstelbaar.

Minpunten

  • Geen standby toets beschikbaar
  • De prijs, maar je kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten

Eindoordeel

Score: 5
iHeartLumia 21 juni 2017 Product gekocht

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (BE)

Heel groot verschil tegen mijn dun Logitech toetsenbord dat nog dateerde uit 2008. Goede bouwkwaliteit, verschillende opties voor de rode LEDs, Cherry MX Red, Dit is mijn eerste mechanische toetsenbord en ik zou niet meer terug willen naar een ander!

Pluspunten

  • Compact (TKL)
  • Bouwkwaliteit
  • Verschillende LED opties
  • Dikke, stevige USB kabel
  • Cherry MX Red
  • Windows-toets kan uitgezet worden
  • Heerlijk geluid
  • 2 verschillende hoogtestanden

Minpunten

  • Corsair Utility Engine is wat moeilijker in het begin

Eindoordeel

Score: 5
SouLmaN 10 juni 2017

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Hiervoor een Razer Blackwidow, maar deze typt toch nog een stuk fijner! Geen overdreven type-geluid en een erg fijne toetsaanslag.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Backlight uit te zetten
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Vrij plat als je voetjes niet uitklapt

Eindoordeel

Score: 5
Ram-G-maN 7 mei 2017

Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (US)

Goede Prijs/kwaliteit verhouding. Corsair heeft precies op de onbelangrijke zaken bezuinigd waardoor het toetsenbord stuk betaalbaarder is dan de K65. Het ontbreken van een USB-passtrough poort resulteert op z'n Cruyffiaans wel in een dunnere kabel. Je ruilt Aluminium in voor stevig plastic. En gelukkig is de rode verlichting dimbaar/uitschakelbaar.

Pluspunten

  • Betaalbare TKL met MX Red switches
  • Dedicated mediatoetsen (meer dan K65!)
  • Relatief dunne kabel
  • Verlichting dimbaar/ uit te schakelen
  • Windows-toets uitschakelbaar

Minpunten

  • Geen USB-passtrough poort
  • Rode achtergrond ook als verlichting uitstaat
  • Geen pollingrate (BIOS) switch
  • Font op de toetsen (smaakgebonden)
  • Corsair logo is chroom i.p.v. understated glossy zwart

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair K63 Compact Mechanical Gaming - Cherry MX Red (FR)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True