Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
+1
TERW_DAN 25 augustus 2007

Intel PRO/1000 GT

Pluspunten

  • snelheid
  • lage cpu belasting
  • prijs
  • werkt ook nog in ouder systeem.

Minpunten

  • niet standaard herkend door win2k

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

de echte flush 7 januari 2013

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
VorCha 30 mei 2012

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
idef1x 29 juli 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Prestaties Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
MrOizo2005 17 juli 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Kavaa 17 mei 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Avdo 14 mei 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Convirion 19 maart 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
bitshape 8 maart 2011

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
brederodekater 7 mei 2009

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
MuisM4t 19 april 2009

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Compatibiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 247354 25 november 2008

Intel PRO/1000 GT

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
bioscrasher 6 juni 2008

Intel PRO/1000 GT

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel PRO/1000 GT?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee