Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 3
28 reviews

Nest Learning Thermostat V3 (Koper)

Prijs
Specificaties Modulerende Aan/uit thermostaat + app - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
7
Score: 4
5
Score: 3
5
Score: 2
3
Score: 1
8
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De Nest Thermostat lijkt het best beschreven als 'Premium slimme thermostaat'. Kost wat, maar het is een bloedmooi, overcompleet uitgerust en uitstekend afgewerkt en uitgevoerd product; de puntjes staan nadrukkelijk op de i.

Pluspunten

  • Uitstekende bouwkwaliteit, afwerking, en presentatie vanaf het moment dat je de doos in handen hebt.
  • Gebruikservaring (installatie, app) uitstekend doordacht en soepel.
  • Slim: Automatische planning doet het aardig.
  • Prettig en uitgebreid instelbaar
  • Verbruik en kosten goed overzichtelijk, met een beetje aandacht kan je je schema redelijk oppoetsen en de 'dure' momenten wegschaven.
  • Compatible met praktisch alle verwarmingssoorten.
  • Geen betaald abonnement nodig o.i.d.

Minpunten

  • Nog wat extra display personalisatie was fijn geweest
  • Je kan je afvragen of je aan een eenvoudiger (goedkoper) model met een beetje planning eigenlijk niet genoeg hebt?

Eindoordeel

Score: 5

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De Nest Leaning thermostaat V3 is een mooi stukje design. Jammer genoeg had de thermostaat een ruwe start en moduleerde deze niet. Gelukkig is dit nu verholpen en kan ik genieten van een werkende thermostaat. Toch heeft de aanloop naar een modulerende thermostaat te lang geduurd.

Pluspunten

  • Vormgeving en afwerking.
  • Gebruiksvriendelijkheid van de software en Nest app.
  • Nieuwe features en mogelijkheden dankzij software updates.
  • Inzichtelijk en makkelijk te bedienen.
  • GPS-afwezigheid feature is een perfecte oplossing als je onregelmatig thuis bent.

Minpunten

  • Modulatieprobleem is te laat opgelost, terwijl dit een basale feature is voor een thermostaat.
  • Het leerproces kan nog slimmer.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Justinn1988 18 juni 2019 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Ter vervanging van de oude aan/uit thermostaat, op zoek gegaan naar een slimme modulerende thermostaat. Design van de Nest sprak me aan. Aansluiten zelf gedaan en de Nest werkt meteen.

Pluspunten

  • Aantrekkelijk en simpel design
  • Gebruiksgemak en app
  • Modulair verwarmen
  • Geen abbonnementsconstructie
  • Te combineren met domotica en andere Nest producten

Minpunten

  • Prijzig
  • Geen voedingskabel voor Heat Link bij geleverd
  • Extra thermostaatkabel van 1-2 M was fijn geweest

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
maxnl 28 december 2015

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De Nest heeft een fantastisch uiterlijk, maar voldoet functioneel absoluut NIET. In tegenstelling tot wat eerder geadverteerd werd, is dit GEEN MODULERENDE THERMOSTAAT! Opentherm wordt alleen gebruikt om de ketel aan- en uit te zetten. Hierdoor grote temperatuurschommelingen in de kamer. Verder wordt de temperatuur een graad te hoog aangegeven.

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • moduleert niet
  • misleidende communicatie Nest
  • weergegeven temperatuur te hoog
  • geen stekker/netsnoer voor heatlink meegeleverd
  • een metertje thermostaat kabel om de heatlink er tussen te plaatsen zonder je bestaande kabel te verknippen kan er ook niet van af. Als installatiemateriaal worden alleen (luxe) schroeven meegeleverd
  • app op je mobiel en eigen toepassingen kunnen niet rechtstreeks met de Nest praten, dit moet via de cloud. Inloggen duurt lang, tot wel 5 seconden
  • enige rapportage die de Nest app heeft is het aantal uren dat je CV ketel de afgelopen dagen heeft gebrand
  • temperatuur schommelingen. voelbaar en meetbaar (mijn Canary laat pieken en dalen van een graad zien)

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Featureset Score: 1
Ondersteuning Score: 1
Kwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 3

+1
madx33 14 juli 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Ik heb nog een aan/uit ketel dus over het niet nakomen van beloftes over modulatie ondersteuning kan ik niet meepraten. Toch herken ik mijn mede review schrijvers wat betreft de inconstante temperatuur

Pluspunten

  • Mooie design
  • Gebruiksvriendelijk
  • installatie

Minpunten

  • Geeft te hoge temperatuur weer
  • Temperatuurschommelingen
  • Geeft gewenste temperatuur aan in het groot en niet de werkelijke

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 1
Kwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Las2016 29 november 2017 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Mooi product, dat na aanpassing de verwachting heeft overstegen!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gebruikersgemak
  • integratie mogelijkheden met andere producten
  • Ondersteuning warm water/ zonneboiler

Minpunten

  • euhm geen idee

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
hans.geurtsen 26 november 2017 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Prachtige thermostaat met eenvoudige basisbediening en geavanceerde mogelijkheden. Werkt perfect, ook met onze modulerende Vaillant CV ketel via OpenTherm.

Pluspunten

  • Fraai uiterlijk
  • Zeer eenvoudige basisbediening
  • Ruime geavanceerde mogelijkheden
  • Werkt perfect met modulerende CV ketels via OpenTherm
  • Regelt goed en comfortabel
  • Google Home integratie

Minpunten

  • Installatie vereist enige elektrotechnise kennis

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
incapable 7 oktober 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Ik heb hem nu een maand, ter vervanging van de nest v1. Hij doet het prima, leren gaat hetzelfde, toegevoegde functies zijn leuk om te hebben. Opentherm en modulatie via dit protocol doen het prima.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handige app
  • Opentherm
  • Modulatie

Minpunten

  • 2-3 weken nodig om te leren hoe lang het duurt voor de ruimte op temperatuur is
  • "learning" kan rare dingen doen in het begin

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Timmy 22 januari 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Ik had de Nest gekocht vanwege z'n vormgeving en de mogelijkheid om mijn CV middels Opentherm aan te spreken. Helaas blijkt Nest een belangrijk onderdeel van Opentherm (modulatie) niet te ondersteunen met als resultaat dat het zelden echt comfortabel in huis is.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • App
  • Vormgeving

Minpunten

  • Warmte van display zorgt voor verkeerde temperatuurmeting
  • Grote temperatuursverschillen
  • Geen voedingskabel voor de gateway

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 2
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
zapper3000 11 december 2017 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Heel mooi uitziend product maar voldoet niet.

Pluspunten

  • Interface
  • Gebruiks vriendelijk
  • Ziet er prachtig uit

Minpunten

  • Functies werken niet optimaal
  • Verwarmd niet naar behoen

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

mar-10 8 april 2019 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Wit)

Product voldoet na twee jaar nog steeds aan mijn verwachtingen. Het enige minpuntje is de matige aanwezigheidsdetectie. Zonder app kan de thermostaat denken dat je niet thuis bent als je lang in een andere ruimte verblijft.

Pluspunten

  • Moduleert super
  • Eenvoudige bediening
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Aanwezigheidsdetectie matig

Eindoordeel

Score: 5
Djuroen 27 januari 2019 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Even lastig qua installatie. Geen stroomkabel erbij geleverd en handleiding was niet duidelijk genoeg. Na installatie en online krijgen, werkt het prima. Uiteindelijk van een oud apparaat de stekker afgeknipt en die gebruikt. Draadloze verbinding met Heat Link was niet simpel te verkrijgen. Wel nodig voor Opentherm werking en updates.

Pluspunten

  • Mooi aan de wand
  • Simpel te bedienen
  • Goede app

Minpunten

  • Lastig te installeren voor een leek
  • Geen stroomkabel bijgeleverd
  • Handleiding vrij onduidelijk
  • Duur

Eindoordeel

Score: 3
Harry123! 2 mei 2018 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Het is NIET mogelijk om zelf te bepalen hoe warm je het wil hebben in huis. stel de nest staat op schema 17 graden. Je komt thuis en wil dit even op 22 zetten. Na 15 minuten schakelt hij weer terug naar 17. Echt uniek!

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Temperatuur regeling

Eindoordeel

Score: 1
Homer J.Simpson 22 februari 2018 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Prachtig apparaat dat slecht blijkt te zijn in het handhaven van een constante temperatuur. Lijkt niet te moduleren maar de ketel gewoon aan- en uit te zetten. Faalt verder bij overschakelen van “thuis” naar afwezig en omgekeerd ondanks dat locaties van beide telefoons wel gedetecteerd worden. Update aug2018: defect. Prutsding.

Pluspunten

  • Prachtig uiterlijk
  • Overal te bedienen

Minpunten

  • Temperatuurschommelingen van 3-4 graden zijn gebruikelijk, soms is het 19, dan weer 23 graden, terwijl 21 ingesteld staat
  • Blijft volhouden dat het 21,5 graden is, i.p.v. de 19 die 2 andere thermostaten aanhouden
  • Duur
  • Eigenlijk gewoon best een slechte thermostaat in vergelijking met z’n voorganger (Honeywell modulation)
  • Nest claimt een superieure thermostaat setup te hebben waardoor ze beter meten dan andere thermostaten. Gevoelsmatig is het tegenovergestelde waar.
  • Faalt bij bepalen of thuis/afwezig.
  • Zonder waarschuwing heat-link verbroken, niet te repareren.
  • Extreem slechte ondersteuning van Nest, website adviseert om handmatig het warm water aan te zetten als de link verbroken is

Eindoordeel

Score: 1
dmaes 19 december 2017 Product gekocht

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Mooi product, eenvoudig te installeren. Slaagt er helaas niet in te doen wat je van een thermostaat verwacht: de juiste temperatuur meten. Geeft meer dan 2 °C te veel aan. Geen software feature om dit aan te passen. Helpdesk vindt dit de temperatuurafwijking 'normaal'.

Pluspunten

  • design
  • bediening

Minpunten

  • prijs
  • meet de temperatuur fout

Eindoordeel

Score: 1
Pascalito 31 oktober 2017 Product gekregen

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De Thermostaat is vrij makkelijk in gebruik met de app, bediening is vrij simpel in de thermostaat zelf, echter moet je er wel even aan wennen natuurlijk. Design is erg mooi en straalt erg luxe uit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Opentherm support
  • Goede support

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Jopied 9 februari 2017

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Het is wel even verdiepen in het apparaat want anders stook je misschien wel meer door automatische instellingen. Omdat het apparaat om de hoek hangt registreert hij soms niet dat ik thuis ben en dan gaat hij naar eco modus waardoor het koud word.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijke bediening
  • via de app overzichtelijk

Minpunten

  • schokjes (inductie van metalen behuizing)
  • zou de locatie van mijn telefoon moeten herkennen

Eindoordeel

Score: 4
Spoiler1985 7 februari 2017

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Sinds een maand gebruik ik nu de Nest thermostaat V3. Bevalt goed!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Uitstraling
  • Zelflerend dagschema
  • Laat CV ketel moduleren
  • Actief besparen door "groen blaadje" op te zoeken
  • Op afstand bedienen

Minpunten

  • Prijs
  • Weergave met stappen van een halve graad (instellen is traploos)
  • Meer rapportage en uitlees opties toevoegen!

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
n.davidse 30 januari 2017

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De afwezigheidsfunctie merkt na 3,5 uur dat ik weg ben en blijft al die tijd stoken. Ook als een vast schakelpunt is geprogrammeerd wordt er bij afwezigheid gestookt. Na een week of 6 heen en weer steggelen met de helpdesk (lange wachttijden) heb ik het opgegeven. NIET SMART, NIET BESPAREND!!!!!!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Niet smart
  • Niet energiebesparend
  • Lange wachttijden helpdesk

Eindoordeel

Score: 1
Nachoman 14 januari 2017

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Wat een prachtig apparaat! En voelt oerdegelijk aan.(mag ook voor dat geld). Instellen is een makkie en aansluiten kon ik ook zelf, dat was niet erg spannend. 250 euro bij de coolblue toen, beetje duur maar ik ben er zeer blij mee. Ook leuk is de vochtigheidsgraad en lokale temperatuur.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Voelt zeer degelijk aan
  • leert uitstekend en snel
  • modulatie werkt prima

Minpunten

  • is best duur

Eindoordeel

Score: 5
Int3cn0 4 mei 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Werkt prima, is simpel en makkelijk te gebruiken. Je kan makkelijk een schema maken. Alle optie's van de nest kun je ook via de app bedienen, erg handig! Mooi design. Het is een thermostaat met een app eigenlijk is het niet veel meer dan dat.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed werkende app

Minpunten

  • Prijs
  • Leert slecht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 1
Kwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
bitflusher 27 maart 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Ik heb de nest als upgrade van mijn essent e-thermostaat. Ik overweeg sterk om de oude weer aan te sluiten. Hij moduleert niet in tegenstelling tot mijn oude domme en slimme thermostaat. Hij is ook behoorlijk dom. Het niet moduleren zorgt voor flinke en soms onconfortabele temperatuurschommenlingen.

Pluspunten

  • Werkt

Minpunten

  • Moduleert niet
  • Leert slecht
  • Kan niet omgaan met onregelmatige werktijden
  • Maakt geen gebruik van informatie zoals een wekker op telefoon
  • prijs

Eindoordeel

Score: 1
iAmRenzo 11 februari 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Een van de mooiste thermostaten die weinig comfort biedt, oneerlijk wordt geadverteerd en slechte ondersteuning heeft. Koop deze pas als ze de ketel via openterm modulerend aansturen in plaats van aan/uit.

Pluspunten

  • Mooi product
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Moduleert niet
  • Slechte ondersteuning (weinig concreet, eerlijk)

Eindoordeel

Score: 2
m-ruiter227 21 januari 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

Nest staat voor Design en Fancy maar...... Ook voor slechte communicatie. Onbereikbaarheid van service desks. Gebrek aan openheid. Zeggen dat je Opentherm met modulatie ondersteund maar gewoon keihard liegt en nadat het publiekelijk openbaar wordt gemaakt terugkrabbel en zeggen dat er een update komt. Wat al even duurt.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Communicatie slecht
  • Servicedesk bijna altijd onbereikbaar
  • Moduleerd niet ook al werdt/wordt dit vermeld
  • Bied 3de partij intergratie slechte ondersteuning

Eindoordeel

Score: 2
bizhub 19 januari 2016

Nest Learning Thermostat V3 (Zilver)

De nest doet ongeveer alles wat je mag verwachten van een product als dit, behalve moduleren. Het werkt echter wel een beetje. Zo kun je op de Nest wel de aanlooptemperatuur instellen en daar luistert de ketel naar.datzelfde geldt ook de de warmwater functie. Wachten op beloofde firmware dit voorjaar.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • makkelijk via web schema in te stellen
  • eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Ondanks zelflerend karakter altijd een overshoot van 1/2 graad
  • verliest nog wel eens de WiFi verbinding
  • moduleert (nog) niet

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nest Learning Thermostat V3 (Koper)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True