Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Prijs
Specificaties On-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Sahi_NL 22 november 2018 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

De JBL Tune 600BT NC is een erg fijne headset met Noise Cancelling en goed geluid! Dat alles voor minder dan €100!

Pluspunten

  • Erg goed product voor weinig geld!
  • Noise Cancelling
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Op de fiets: Erg veel windruis
  • Voelt wat fragiel aan

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Lord_Pivo 7 januari 2019 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Goed maar niet geweldig...

Pluspunten

  • Prijs
  • Noise-cancelling
  • Bediening via koptelefoon

Minpunten

  • Krast zeer snel
  • Zachte ruis bij noise-cancelling
  • Zit te strak op hoofd

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

0
jjanssen 15 februari 2019 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Goed geluid, zit lekker. Noise cancelling valt wat tegen. Snel geleverd door Amazon.de.

Pluspunten

  • Robuust
  • Zit lekker strak
  • Mooi geluid
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Noise cancelling valt wat tegen
  • Noise cancelling geeft zachte ruis

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

GSX-MAN 1 september 2021 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Doet alles goed zonder echte nadelen. Wandelen, fietsen, hardlopen, hij blijft gewoon op mijn oren zitten. oud er met sporten wel rekening mee dat het oorwarmers zijn. De lichte ruis bij noise cancelling valt me alleen op bij laag of geen volume. Voor het geld een prima koptelefoon voor onderweg.

Pluspunten

  • Stabiele verbinding
  • Goed geluid
  • Prima accuduur
  • Redelijke noise cancelling
  • Prijs

Minpunten

  • Lichte ruis bij noise cancelling

Eindoordeel

Score: 5
Stockbaard 12 september 2019 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Blauw)

Prima prijs/kwaliteit verhouding, echter oncomfortabel na een uurtje omdat de hoofdtelefoon erg strak zit.

Pluspunten

  • Prima Noise cancelling
  • Uitstekende batterijduur
  • Inklapbaar

Minpunten

  • Erg strak om het hoofd, snel pijnlijke oren

Eindoordeel

Score: 3
caroliensdhrNewbie 19 augustus 2019 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Blauw)

Speciaal aangeschaft voor de noice-canceling, maar die functie is van matige kwaliteit. Als de noice-canceling uit staat is het een prima koptelefoon.

Pluspunten

  • Zit goed
  • Sluit goed af

Minpunten

  • Korte audiokabel
  • Koptelefoon heeft jackplug 2.5 mm
  • Stevige ruis bij noice-canceling

Eindoordeel

Score: 2
IanRvE 11 augustus 2019 Product gekocht

JBL TUNE600BTNC (Wit)

Een prima draadloze koptelefoon voor rond de 80/90 euro, strak design en de geluidskwaliteit is ook zeker niet mis. Na een aantal uren van gebruik doen mijn oren zeer, dit komt mede door de on-ear oorschelpen i.c.m. het strak afgestelde frame.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Fraai design
  • Noise cancelling
  • Accuduur is tamelijk goed (12 uur)
  • Wireless via bluetooth, maar ook een 3.5mm jack meegeleverd

Minpunten

  • Te strak om de oren (on-ear)
  • Bouwkwaliteit is oké, kan beter m.i.

Eindoordeel

Score: 4
elleP 27 april 2019 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Fijne headset, voor deze prijs ook prima noise cancelling. Ik heb hem uitgezocht omdat ik een on ear met NC wilde hebben voor een niet te gekke prijs.

Pluspunten

  • Noice cancelling werkt goed
  • Niet duur
  • Omkeerbare USB-A aansluiting laadkabel

Minpunten

  • 2.5mm aansluiting op de koptelefoon IPV 3.5
  • Niet als headset te gebruiken met snoer

Eindoordeel

Score: 4
mr_zippey 8 oktober 2018 Product gekocht

JBL Tune 600BT NC (Zwart)

Prima wireless noise cancelling headset voor minder dan 100,-. Ben er erg tevreden over. Sinds kort is binnen ons bedrijf een 'kantoortuin' aangelegd waar ik verwacht wordt te zitten. Omdat ik snel afgeleid ben helpt deze headset aan rust, met een lekker muziekje hoor ik helemaal niets van mijn omgeving.

Pluspunten

  • prima kwaliteit
  • noise cancelling werkt goed
  • opvouwbaar

Minpunten

  • (nog) niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Tune 600BT NC (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True