Gebruikers

Score: 4
23 reviews

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, BE)

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
13
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
2
Toon reviews van:
+3
Foritain 15 oktober 2018
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

De nieuwe K70 moderniseert op een paar fronten, vooral de hardwareprofielen zijn erg welkom. De hogere prijs is gezien de bescheiden aanpassingen wel een dingetje, maar dat zakt op termijn wel in. Hoe dan ook blijft Corsair de benchmark voor mid-high end gaming/RGB mechs; veel goed, weinig te klagen.

Pluspunten

  • Kwalitatief de betere gaming/RGB mechs, afwerking uitstekend. Beetje 'de standaard' in gaming mechs.
  • Cherry MX switches altijd goed, en nu met meer switch keuze.
  • Software van Corsair uitstekend, ook op dat vlak de benchmark
  • MK.2 voegt de handige hardware profielen toe.
  • Media key uitvoering goed

Minpunten

  • Een stuk duurder dan de (recente straatprijzen van) eerst versie.
  • Prijs nabij de K95 Platinum (macro keys, meer RGB voor nauwelijks meer)

Eindoordeel

Score: 5

+2
MelleCattermole 9 januari 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Erg fijn toetsenbord met heel veel mogelijkheden! Zoals hierboven kort gezegd gewoon een erg prettig toetsenbord met oneindige mogelijkheden met de verlichting. Hiernaast is het toetsenbord gewoon heel goed gebouwd en voelt erg solide aan.

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit/materialen
  • Gave features
  • Samenwerking met andere Corsair producten (iCue software)
  • Fijne verlichting (en vele effecten/mogelijkheden)
  • Erg prettige 'feel' (zowel de Cherry toetsen als de bouw zelf)
  • Aparte media controls (en volume dial!)
  • USB passthrough

Minpunten

  • Volume dial had iets meer solide mogen voelen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

0
PewReview 5 april 2020 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Heel fijn product, goeie kwaliteit en doet wat het moet doen!

Pluspunten

  • hoge kwaliteit toetsenbord
  • Extra keycaps WASD
  • Per key RGB scrolwiel voor muziek

Minpunten

  • polssteuning aan harde kant, maar geen afknapper
  • Aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

xotin 13 juli 2022 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, BE)

this is a tank, I spilled beer and soda on this keyboard for 8 years and it hasn't died yet

Pluspunten

  • indestructible

Minpunten

  • cost

Eindoordeel

Score: 5
Jesper_b 2 mei 2022 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Geweldig toestenbord, na 4 jaar werkt hij nog steeds naar behoren. De switches vervelen mij ook nog steeds niet en werken prima

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Switches werken heel goed

Minpunten

  • 2 usb poorten benodigd

Eindoordeel

Score: 5
Akelake 24 april 2022 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

Erg fijn toetsenbord. RGB werkt goed en de software vind ik fijn om te gebruiken. Hij is relatief stil. Het komt af en toe voor dat ik fat finger, waardoor ik perongeluk een key aansla terwijl ik dat niet bedoelde. Volgende keer ga ik daarom waarschijnlijk voor brown switches.

Pluspunten

  • rgb werkt goed
  • stil

Minpunten

  • prijzig

Eindoordeel

Score: 5
spijkermenno 12 april 2022 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, US)

Fijn keyboard maar toetsen laten snel los

Pluspunten

  • Fijn
  • quick fire

Minpunten

  • toetsen laten los

Eindoordeel

Score: 4
Spanjard 10 december 2021 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

Als vervanger van mijn Logitech G15 (blauw model met lcd) samen gekocht met een bijpassende lcd.

Pluspunten

  • rgb
  • typt fijn
  • silent keys (niet echt silent)
  • audio volume regelaar
  • mooi design

Minpunten

  • silent mx keys (niet echt silent)
  • software

Eindoordeel

Score: 4
N1v3K 27 september 2021 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

Al met al vind ik de prijs-kwaliteit verhouding teleurstellend.

Pluspunten

  • RGB ziet er tof uit
  • Degelijk gebouwd (zwaar)
  • USB passtrough op het bord

Minpunten

  • Silent switch niet echt stil
  • Toetsen geven een resonerende "ping" in de behuizing
  • Raakvlak toetsen vrij klein
  • Standaard ABS keycaps lijken wat fragiel

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 2
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Macley 11 augustus 2021 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

Eerste mechanisch toetsbord. Als je zoekt naar membrane like toetsenbord (K55) dan is dit een zeer goede opvolger! Ondanks linear en stil geeft het toch nog genoeg feedback/weerstand dat je niet snel perongeluk een toets indrukt. De stilte valt best mee en is vergelijkbaar met een membrane.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Leuke RGB
  • Geen domme software nodig
  • wristrest
  • media keys
  • key puller is fijn

Minpunten

  • best duur t.a.v. k95
  • niet echt stil genoeg

Eindoordeel

Score: 5
rvanlaar 13 april 2021 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Red, US)

Waardeloos toetsenbord vanwege de ping en resonantie. Een bekend probleem bij deze Corsairs. Het typen van langere stukken tekst is hiermee een kriem. De toetsen voelen solide aan en ook de extra media buttons zijn prettig in het gebruikt.

Pluspunten

  • media toetsen
  • usb passthrough

Minpunten

  • default is RGB aan, kan alleen uit wanneer de pc aan is
  • hoorbare ping bij omhoogkomen van de toetsen
  • behuizing functioneerd als klankkast
  • waardeloos vanwege het geluid

Eindoordeel

Score: 1
sn3lders 28 mei 2020 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

prachtig premium mechanisch toetsenbord met media toetsen, usb en rgb. wel erg duur toetsenbord maar doorgaans gebruik ik mijn toetsenbord ook jaren.

Pluspunten

  • bouw kwaliteit (alluminium)
  • rgb
  • mediatoetsen
  • usb
  • cherry red silent toetsen

Minpunten

  • prijs is wat aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 4
RubberKut 19 april 2020 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Silent, US)

Mijn eerste mechanische toetsenbord. Heb nooit begrepen hoe men het acceptabel kan vinden dat het zo'n herrie maakt. Vandaar mijn keus voor de stille versie. Desondanks dat het toch meer geluidsaanwezigheid heeft in vergelijking met m'n goedkope keyboard van een tientje. Moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Herrie valt mee
  • Typt erg lekker, ik snap het nu.

Minpunten

  • Alsnog meer herrie dan een goedkoop toetsenbord
  • Duur
  • Software, had verwacht dat met de RGB meer integratie was.

Eindoordeel

Score: 5
Twister-010 2 april 2020 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Red, US)

Erg fijn toetsenbord. Goede kwaliteit van de onderdelen en fijne toetsen. Mooie RGB die in verschillende manieren, per toets, in te stellen is. Deze software is soms wel wat onduidelijk en verwijderd soms profielen na een update, maar dat is een probleem van iCue, niet dit toetsenbord.

Pluspunten

  • Geweldige switches
  • Goede kwaliteit
  • Mooie RGB

Minpunten

  • Duur
  • iCue doet soms beetje vreemd

Eindoordeel

Score: 5
admbot 7 december 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Red, US)

Mooi toetsenbord! Ik merkte wel meteen op dat hij wat meer herrie maakte dan een andere toetsenbord met red switches maar het is gelukkig een lekker geluid. Het toetsenbord heeft alle toetsen die je nodig hebt: media controls en volumeregeling. Hij typt vooral goed, en dat is de hoofdzaak.

Pluspunten

  • Mooi
  • RGB
  • Typt lekker
  • Volumeslider (Zeer handig!)
  • Inclusief polssteun
  • USB passthrough

Minpunten

  • Prijs (Normaal rond de €150). Is dat feature-wise eigenlijk niet waard vergeleken met andere toetsenborden
  • Rode switches maken meer lawaai dan verwacht
  • Drie onboard profielen is een beetje weinig
  • Toetsenbord wordt niet altijd de eerste keer herkend

Eindoordeel

Score: 5
Captain Kong 12 november 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, US)

Ontzettend fijn toetsenbord dat wel degelijk de Mark 2 verdiend door toegevoegde functies zoals hardware profielen en het herplaatsen van bepaalde keys. Volume scroller heeft een mooi donker silver kleurtje gekregen waardoor deze meer opvalt van de eerste K70.

Pluspunten

  • Per Key Lightning
  • RGB
  • Brushed Aluminium behuizing

Minpunten

  • Wristrest is iets wat clunky eraf te halen
  • Prijs
  • Keuze in switches

Eindoordeel

Score: 5
Korenaka 9 november 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, US)

Ik ben al zeer tevreden met dit toetsenbord! Het toetsenbord voelt stevig aan en ziet er netjes uit. Sommige moeten misschien nog wennen aan de Cherry MX Speed switches. Ik had liever wel wat meer keuzes in switches willen zien, maar het is voor eigenlijk geen probleem.

Pluspunten

  • PBT-Keycaps
  • Cherry MX Speed Switches
  • Goede polssteun
  • Profile switch-key
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Duurder dan de normale versie.
  • Je hebt maar keuze uit 1 soort switches.

Eindoordeel

Score: 5
IJuanTM 31 augustus 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Red, US)

Een geweldig toetsenbord! De cherry red's zijn erg goede switches en voelen goed aan. Met de ICue software kun je mooie licht effecten op je toetsen bord hebben. Zeker een aanrader! Komt ook met een eventuele pols steun die erg fijn is!

Pluspunten

  • Goede switches
  • Hoge kwaliteit
  • Mooie RGB

Minpunten

  • Aan de prijzige kant. Maar is het zeker waard!

Eindoordeel

Score: 5
blackking11 23 februari 2019 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Een prachtig en stevig toetsenbord voor een stevige prijs. Uitstekende mogelijkheden kwa kleuren en deze zijn ook goed te zien bij daglicht. polssteun is ook van fijn materiaal alhoewel niet al te stevig aan het toetsenbord zelf bevestigd.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • kleurenopties

Minpunten

  • Prijs
  • volumewiel had wat robuster gemogen

Eindoordeel

Score: 4
NatanJ 23 december 2018 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, BE)

Tevrede over dit toestel

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Znorkus 23 november 2018 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Prachtig gemaakt, maar altijd herkenningsproblemen icm sleep/hibernate en Icue. Meermaals per week moet ik het toetsenbord repluggen of Icue herstarten omdat hij geen toetsaanslag registreert ofwel de defaultwave weergeeft en dus profielen niet kan laden. K55 van vriendin op PC hiernaast identieke problemen. Corsair geeft niet thuis.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig gebouwd

Minpunten

  • Om de haverklap niet herkend
  • Heel erg duur

Eindoordeel

Score: 3
_darth 14 augustus 2018 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Brown, US)

Gekocht ter vervanging van een rubber-dome toetsenbord. Wat een verademing, eindelijk weer eens normaal typen. Toetsenbord voelt oerdegelijk. Fijne wrist pad.

Pluspunten

  • Mech keyboard ftw
  • Alle mediaknoppen etc aanwezig
  • Verlichting volledig zelf in te stellen incl meest bizarre effects

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5
flashyjaymarlon 12 augustus 2018 Product gekocht

Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Red, US)

miskoop van het jaar

Pluspunten

  • ziet erop papier leuk uit

Minpunten

  • geen handleiding, zelf uitzoeken
  • ique software...geen handleiding, zelf uitzoeken
  • onhandige positie mediatoetsen (muis in rechterhand en mediatoetsen aan de rechterkant
  • werk niet als je in de Bios wil komen. daar moet je een koedkoop bordje voor kopen
  • toetsen blijven hangen/blokkeren na een paar weken
  • random toetsen die niet goed verlicht worden

Eindoordeel

Score: 1
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair K70 RGB MK.2 (Cherry MX Speed, BE)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee