Prijs |
Specificaties | 14" • 1920x1080 • 256GB • Intel Core i5 - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2018 In deze editie van de Laptop Best Buy Guide kijken we naar de beste budgetlaptop, basislaptop en thin&light. |
Fijne compacte, lichte en stille laptop voor onderweg. In een andere review lees ik dat de helderheid van het beeldscherm beperkt is. Onzin, de laptop houdt standaard rekening met omgevingslicht en dan is de maximale helderheid inderdaad beperkt. Combineer de fn-toets met de A-toets et voilà: beeldscherm is nu zonnebank.
Fijne laptop met een goed toetsenbord, laag gewicht & een klein formaat. Hij is net zo groot als een oudere macbook 13.3''. Voelt stevig, en de accuduur is voor licht werk echt geweldig. Trackpad werkt prima, alleen jammer van de vingerafdrukscanner in het hoekje(neemt ruimte in van het trackpad).
Zeer fijne laptop, vooral voor de prijs. Toetsenbord en touchpad zijn prima, scherm is mooi en kan helder genoeg. Vingerafdruk scanner is een fijne toevoeging. Groot voordeel is de 50Wh accu en quad core i5 processor, zuinig genoeg in normaal gebruik, en snel genoeg wanneer nodig.
In theorie een fantastische laptop: goede specs voor een lage prijs en zeer klein en licht, wat het ideaal maakt om mee te reizen. Daarentegen heeft de laptop last van verschrikkelijke coil whine en voelt deze niet stevig aan. Ik raad hem af: liever iets meer investeren in goede bouwkwaliteit.
Goede laptop, goede prijs, vanwege de SSD start de laptop snel op. Toetsenbord typt heerlijk, touchpad is goed, voelt goed aan en heeft goede tracking, ook reageert de vingerafdrukscanner snel. Jammer dat het scherm niet heel licht kan, maar daar is mee te leven. Echter wel soms coil whine.