Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Doom Eternal, Windows

Prijs
Specificaties PC • Actie, Horror, Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 20 maart 2020

Doom Eternal - Veel vernieuwing en grotendeels geslaagd

Doom Eternal is een dappere poging van id Software om de formule van zijn klassieker op te rekken. Die poging is grotendeels geslaagd, al zijn de platformgedeelten nu wel erg prominent aanwezig, wat de vaart een beetje uit de game haalt. Gelukkig zijn de veranderingen in de gameplay beter geslaagd. Glory Kills waren al erg leuk, maar ze zijn nu veel meer geïntegreerd. Ook de zwakke plekken van sommige vijanden, de mods van wapens en de bijkomende noodzaak om vaker van wapen te wisselen, zijn prima. Daar komt bij dat je tijdens gevechten nog beweeglijker bent. Daar zorgen de double jump, double dash en monkey bars wel voor. Doom Eternal is een game waarin je weer heerlijk tekeer kunt gaan en het gevoel op kunt bouwen dat je als Doom Slayer de meest gevreesde warrior van ons zonnestelsel bent. Dat maakt Doom Eternal tot de snelle en hectische shooter waar menigeen op zat te wachten. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
ErikRo 5 april 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Doom meets Supermario en dat is niet meteen een verbetering. Dit is geen Doom meer zoals het al dertig jaar was maar een run jump and gun spel

Pluspunten

  • Grafisch erg mooi op ultra nightmare
  • 1070 genoeg voor 3440x1440

Minpunten

  • Vele gespring haalt tempo uit spel
  • Geen ammo healthpacks meer
  • Geen save mogelijkheid

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Gameplay Score: 3
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 2
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3

+1
macura 23 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Snelle actie, goede grafx, te hoog puzzel gehalte.

Pluspunten

  • demons and a shotgun
  • fast pace
  • vermakelijk

Minpunten

  • te veel puzzel
  • te makkelijk gemaakt soms

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

0
FuriousB 21 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Pure actie zoals voordien met nieuwe elementen

Pluspunten

  • Waardig doomspel
  • Mooie graphics
  • De wapens die we kennen en willen
  • Upgrade systeem
  • Secrets zoeken

Minpunten

  • Geen voor mij

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5

Jack Flushell 13 april 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Fijne, uitdagende game. Wel veel platforming en 'exploratie' is te makkelijk gemaakt. Intense battles. Goede graphics.

Pluspunten

  • Graphics
  • Mooie integratie health/armor/ammo
  • Intense gameplay, uitdagende battles
  • Veel 'exploration'
  • Leuk upgradesysteem

Minpunten

  • Teveel platforming
  • Exploration te makkelijk gemaakt
  • Map navigatie wel erg makkelijk, nooit echt zoeken

Eindoordeel

Score: 4
vvilco 13 april 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

"In doom 2016 you were given the power fantasy. In doom eternal you have to earn it" Een spel met voor mij eindeloos speelplezier met nog meer diepte in de gameplay dan zijn voorganger. Je wordt uitgedaagd om jezelf constant te verbeteren. Op nightmare vergt dit spel skills, echte skills.

Pluspunten

  • Hardware-vriendelijk, speelt prima op een GTX 970
  • Uitdagend
  • Imponerende speelvelden en demons
  • Nog geen bug kunnen ontdekken
  • Zeer waardige opvolger
  • Erg veel speelplezier

Minpunten

  • Het spel komt niet goed tot zijn recht op "easy mode"

Eindoordeel

Score: 5
xpfighter 10 april 2020 Product gekocht

Doom Eternal, PS4

Eerst Doom 2016 en nu de Eternal waar de hele story samen komt vanaf die Eerste Doom Spel. Het is die beste fast paced spel van did moment. Super mooi muziek van Mick Gordon. Mooi platforming systeem. Zo veel extras! Ik heb die Collectors Edition op PC. Must Have!

Pluspunten

  • Amazing Muziek van Mick Gordon alweer
  • Mooie Graphics
  • The Story.
  • The SLAYER!
  • Upgrade systeem
  • Eigen Multiplayer waar je MOET tactics gebruiken, dus geen domme deathmatch

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
HodocaNewbie 28 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Xbox One

Is bijna meer een platform dan shooter game. Had ik dit geweten had ik het spel nooit gekocht.

Pluspunten

  • Mooie graphics

Minpunten

  • Zeer frustrerende platforms

Eindoordeel

Score: 2
RoaDHouse 26 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Valt me erg tegen,,, alleen maar puzzels oplossen voor je weer verder kan knallen. Draait wel lekker op de PC en ziet er ook goed uit.

Pluspunten

  • Draait goed op PC
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • Teveel ge-puzzel

Eindoordeel

Score: 3
rolframaker 23 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

De ultieme shooter. ID laat met deze game echt weer zien waarom ze de godfather van shooters zijn. Het is Doom 2016 met een kilo LSD en cocaine. Bijna non stop actie en goede movement. Waarschijnlijk de beste engine die momenteel op de markt is.

Pluspunten

  • Uitstekende graphics
  • Hoge framerate (180 fps 1440p high)
  • Goede pacing
  • Zeer uitdagend
  • Heerlijke metal muziek tijdens gevechten
  • Jump puzzels zijn leuk geven je een momentje van rust
  • Veel secrets te ontdekken
  • Combat verloopt zeer vloeiend en door het gebruik van felle kleurtjes is belangrijke informatie snel te behappen

Minpunten

  • Sommige vijanden en skills zijn moeilijk te ontwijken (te grote hitboxes)
  • Geen mod support

Eindoordeel

Score: 5
mascarpwn 21 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, Windows

Tja, wat kun je hierover zeggen? De game ziet er prachtig uit maar daar blijft het ook bij. Geen spanning, geen interessant of meeslepend verhaal, constant dezelfde situatie wat er dus voor zorgt dat de game erg snel, erg saai wordt. Het geld niet waard.

Pluspunten

  • Prachtige graphics

Minpunten

  • Verschrikkelijke muziek
  • Constant dezelfde game play
  • Geen meeslepend verhaal
  • Niet spannend
  • Vrij kort

Eindoordeel

Score: 2
NextGenOscar 20 maart 2020 Product gekocht

Doom Eternal, PS4

Een waardige opvolger van het eerste deel!

Pluspunten

  • Graphics
  • Soundtrack
  • Setting (op aarde)
  • Leuke wapen upgrades
  • Veel gameplezier

Minpunten

  • Lange cutscenes (laat me gewoon demonen neerknallen)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Doom Eternal, Windows?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone SE (2020) Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True