Gebruikers

Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 11 december 2020

Cyberpunk 2077 - Gaaf spel wacht op afwerking

Op basis van de hoeveelheid bugs zouden we Cyberpunk 2077 een dikke onvoldoende kunnen geven. Op basis van de sterke elementen van de game zou een torenhoog cijfer echter ook zijn te verantwoorden. Onze beoordeling reflecteert een middenweg. Night City en de personages die je er in en om tegenkomt, maken indruk en wisten onze harten af en toe te stelen. Tussendoor werden we vermaakt door toffe missies en onderhoudende sidequests met wat extra verhaaltjes, en dan hebben we veel van die sidequests nog niet eens uitgevoerd. De gameplay is daarnaast te beïnvloeden door de keuzes die je maakt in de opbouw van je personage, wat Cyberpunk 2077 een tweede of derde keer spelen bij voorbaat al leuk maakt. Bij dit alles valt echter niet te ontkennen dat de game nog te veel bugs bevat die op verschillende manieren impact hebben op de game. Stel jezelf dus de vraag of je Cyberpunk 2077 nu al moet spelen, of dat je nog wel even kunt wachten. Zonder die problemen zou Cyberpunk 2077 zich namelijk kunnen meten met de beste games van dit jaar. Speel je de game nu al, dan zul je er nog steeds een prima tijd mee beleven, maar dan weet je dat je spelplezier af en toe zal worden getest door de problemen die Cyberpunk 2077 nu nog parten spelen. Lees verder »

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
Dynerus 16 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Cyberpunk 2077 is een geweldig spel als je houdt van actie, story en veel side missies. Je hebt een grote array aan verschillende skills en de gameplay en level design van het spel zijn ongeloofelijk.

Aan te raden om met een goede computer te spelen of te wachten voor updates!

Pluspunten

• Level / World Design
  • Story, Side quests, Gigs
  • Character Animation
  • Character Design
  • Uitgebreide Skill Tree
  • Cybernetics en uitbreidingen

Minpunten

• Hier en daar nog bugs
  • Story een beetje kort
  • Goede PC voor leuke gameplay
  • Besturing van voertuigen mocht iets soepeler

wjnieuw 19 maart 2021 Product gekocht

Cyberpunk 2077, PS4

Dit is tot nu op de PS5 een van de beste games die ik ooit heb gespeeld.

Pluspunten

• Sfeer
  • Muziek
  • Verhaal

Minpunten

• Bugs
  • Onspeelbaar op Ps4/Ps4 pro

groene henk 3 januari 2021 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Wat een pracht en praal in deze game wereld! Alles ziet er zeer kleurvol uit en de mensen in de game hebben eindelijk gelaatstrekken wat een eindelijk een keer echt lijkt. Ook de besturing is natuurlijk. Wel een flinke pc nodig

Pluspunten

• Grafisch subliem, niet te vergelijken met iets anders
  • Super natuurlijke besturing, geen gestreste handen
  • Veel autosaves dus je hoeft nooit veel terug als iets fout gaatiets
  • Laadt ook snel
  • Levensechte personen, het lijken allemaal acteurs

Minpunten

• Geen klokken in de game. Maar het menu geeft de Cyberpunktijd aan.

Kastermaster 23 december 2020 Product gekregen

Cyberpunk 2077, Windows

Cyberpunk 2077 is een game met twee gezichten. Het is namelijk geen slechte game. De voice-acting is goed, het verhaal is dat ook en de game ziet er leuk uit. Aan de andere kant is de game niet wat beloofd werd. Cyberpunk zou 'next gen only' verkocht moeten worden.

Pluspunten

• In de kern een goede RPG
  • Goede voice-acting
  • Grote wereld waar veel te doen is

Minpunten

• Engine is brak
  • Ongeloofwaardige wereld
  • Grafisch slechts 'oké' zonder raytracing

3 van 5 sterren (Voldoende)

Palm_freemium 21 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Leuke game, goeie timesync. Ik speel op Geforce Now en heb een crash ervaren met zo'n 10 tot 15 uur in de game.

Pluspunten

• Sfeer
  • Gameplay
  • Geen levelscaling

Minpunten

• Geen levelscaling
  • Slechte launch

h3nk13 19 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Middelmatige game die op bijna alle gebieden achterloopt en veel bugs kent.

Pluspunten

• Hoofdverhaal is goed
  • Hoofd karakters zien er goed uit

Minpunten

• Weinig interactie met omgeving en NPC
  • Slechte A.I
  • Veel bugs en glitches

GORby 16 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Er is de voorbije jaren geen spel geweest dat me zo hard heeft kunnen boeien als dit. Ik heb weinig last gehad van de bugs waar veel over geklaagd wordt, maar er zijn net na release nog wel wat kleine dingen die de immersie breken.

Pluspunten

• mooi opgebouwde wereld
  • leuk verhaal
  • verschillende manieren om missies aante pakken

Minpunten

• wat te veel onderbrekingen door berichten en telefoontjes van contacten in het spel
  • cosmetische foutjes
  • configuratie keyboard controls kon beter

Ulas 13 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Geweldige filmische ervaring, met een goed verhaal en hele interessante karakters. De muziek is ook perfect, en de bugs en glitches die je hier en daar ziet kan ik nog wel tolereren. Grafisch valt het wel tegen, ik had er meer van verwacht. Al met al een goede game.

Pluspunten

• Goed verhaal
  • Meeslepende interessante karakters
  • Beste soundtrack die ik ooit in een spel gehoord heb

Minpunten

• Glitches en bugs
  • Valt grafisch tegen

Onk_the_Monk 12 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Dit is een top RPG waar je uitgebreide mogelijkheden hebt om je karakter te specialiseren. Heb er nu meer dan 20 uur gespeeld en kom weinig tot geen bugs tegen. Kan hem vlot draaien op een i5 6600k met rtx 2060.

Pluspunten

• Story
  • Personages
  • Keuzevrijheid
  • Wereld is prachtig ontworpen en voelt als een echte stad
  • Top soundtrack

Minpunten

• Visuele glitches

dennisschr17 11 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, PS4

Kwaliteit op PS4 is zwaar ondermaats. Game zit al vol met bugs, maar op de PS4 zijn zowel de resolutie als framerate heel laag en klopt bijvoorbeeld verlichting niet. Daarnaast crasht de game zelfs. Eronder zit wel een goede game verstopt met toffe sfeer en acteerwerk.

Pluspunten

• Super toffe sfeer
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden
  • Puik acteerwerk

Minpunten

• Beeld is wazig, lage resolutie
  • Harde crashes
  • Veel bugs
  • Slechte lichtrendering
  • Lage framerate
  • Glitches en hickups

maikelonline 11 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Xbox One

Even een protest review: Waarom is er geen optie voor een Stadia review?
Deze heb ik en het werkt subliem! Kopen en vlammen maar.

Ik kreeg zelfs een controller er bij.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Snel spelen
  • Geen installatie gepruts

Minpunten

• Niet de mogelijkheid om Stadia te selecteren

Harm Lokesz 13 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Nu ik er de nodige uren in heb zitten ben ik flink wat negatiever geworden. Veel van het zelfde, weinig keuze in roleplaying en gedwongen opgescheept zitten met characters die ik graag zou dumpen. Verheerlijking van drank, drugs, seks en geweld vind ik ook ongewenst. Niet aanbevolen!

Pluspunten

• geweldige hype

Minpunten

• puberaal
  • veel bugs
  • weinig variatie in de spelwereld
  • moet rollen spelen die niet bij mij passen

Sankara 11 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Uurtje gespeeld (voldoende voor een review blijkbaar), geweldige game, sfeer is geweldig en geeft een zeer filmisch ervaring.

In het uur geen game breakende bugs gezien, wel 1 grafische glitch.

Shadow/clouds etc low, de rest high met 1600/V56/3200mhz@1080p, FPS 60-70 met drops naar 40.

Pluspunten

• sfeer!
  • verhaal! erg filmisch gevoel
  • een ras echte RPG
  • New City, WOW!

Minpunten

• visuele glitches
  • vereist een zwaar systeem
  • Grafisch wisselvallend (van prachtig naar pre 2010 texturen))

bobbobolo 11 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Cyberpunk 2077 Xbox Series X.

Cyberpunk 2077 voelt nog niet helemaal af in mijn ogen, ik kwam zeer veel bugs, glitches en framedrops tegen, het spel is natuurlijk nog wel in backwards compatible mode.
Spijtig genoeg komt de nextgen patch pas volgend jaar.

Ik zou aanbevelen om te wachten.

Pluspunten

• Mooie wereld
  • Leuke futuristische setting
  • Interessante karakters
  • Zeer uitgebreide opties

Minpunten

• Veel glitches
  • Framedrops & freezes
  • Veel bugs
  • Next gen patch pas volgend jaar

Dynamix86 25 december 2022 Product gekocht

Cyberpunk 2077, PS4

Supervet spel. Het is een soort GTA, maar dan met de beste graphics en ruim 50 jaar in de toekomst. Duurt +-150 uur om alles uit te spelen!

Pluspunten

• Wapens customisable met zelfsturende kogels enz
  • Open wereld met vele mogelijkheden voor actie
  • Duurt 150 uur om uit te spelen!

Minpunten

• Duurt 150 uur om uit te spelen!
  • Soms wat irritante bugs en crashes

Sparcky 5 oktober 2022 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Het duurde tot patch 1.6 maar nu een superspel. Heerlijk dwalen in de toekomst, goed verhaal, veel verschillende side missies.
Beste 29 Euro voor een game ooit betaald.

Pluspunten

• Verhaal
  • Grafish top op 4k
  • Open wereld

Minpunten

• Patch 1.6 is een must
  • Mag nog ruwer. (is toch al 18 plus)

Misterdigital 9 augustus 2022 Product gekocht

Cyberpunk 2077, PS4

Onlangs gekocht voor 30 euro bij BOL.COM met gratis upgrade naar PS5.

Leuke RPG in mooie stijl. Verhaal en voice acting goed. Zit er nu zo'n 10 uur in en verveelt niet. Echt leuke game voor iedereen die van een goede RPG houdt.

Wat mij betreft aanrader voor de PS5!

Pluspunten

• Visuele stijl
  • Voice acting
  • Verhaal

Minpunten

• Kleine bugs (NPC staat in de muur)

Tweakpok 29 november 2021 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Dit is echt een next level game. Ik vermaak me kostelijk. De sfeer en alle elementen in het spel vind ik erg origineel. De bugs waar ik online veel van heb gelezen of gezien, zijn ook terug te zien. Maar die paar bugs mogen van mij de pret niet drukken.

Pluspunten

• Origineel verhaal
  • Bizarre sfeer
  • Zeer uitgebreid
  • De patches hebben veel opgelost

Minpunten

• Zware pc nodig

nvana_30 4 maart 2021 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Ik ben nu een uur of 20 Cyberpunk 2077 aan het spelen en ben erg onder de indruk van wat een europese studio hier heeft weten neer te zetten :-)

Ik draai de game op 1080p op een Intel Core i7, 32GB RAM en een Nvidia GTX1070 8GB RAM.

Pluspunten

• Grafische pracht en praal
  • Speelbaar op een GTX1070

Minpunten

• Een grafische glitch hier en daar op zich logisch van wege de complexiteit

roflpantoffel 1 januari 2021 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Een van de meest indrukwekkende games ooit, maar nog niet optimaal. De game heeft me absoluut opgeslokt de laatste tijd. Ik kijk er naar uit om de game opnieuw te spelen met een expansion en zodra een aantal systemen wat meer gepolijst zijn.

Pluspunten

• Grafisch zeer sterk
  • Spelwereld is zeer indrukwekkend, geloofwaardig en vol met detail
  • Veel wapens, skills en mogelijkheden om missies te voltooien
  • De grote missies zijn extreem cool
  • Meerdere endings

Minpunten

• vereist goede hardware
  • veel bugs (storend, maar niet gamebreaking)
  • Stats, skill systeem en RPG elementen zijn niet indrukwekkend
  • Combat is extreem makkelijk, maar je kan ook in 1 hit dood zijn
  • Level scaling werkt niet lekker
  • Je moet veel keuzes maken in het spel, maar de meeste hebben weinig impact

Visgek82 31 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Overhyped, ontzettend buggy, on-af pre-alpha spel met een goede basis

Pluspunten

• Graphics goed
  • Geluid goed
  • Sfeer goed

Minpunten

• Ontzettend buggy
  • Veel te vroeg uitgebracht
  • Irritante telefoon popups die je elke keer uit de immersie halen
  • Fantasieloze stad, weinig te doen, stadbewoners hebben geen AI , lopen maar wat rond
  • Weinig te doen in de wereld (naast side quests en main story)
  • Ontzettend domme, slechte AI

Yordi- 27 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, Windows

Ik hoopte op GTA uit 2077. Ik kreeg een open wereld van niveau Bus Simulator. Gerefund nadat er niks gebeurde toen ik tegen een auto trapte van een passant. Oppervlakkige open wereld. Grafisch vind ik het ook tegenvallen(ultra). Cyberpunk heeft alleen getoond hoe goed en vernieuwend GTA 5 eigenlijk was.

Pluspunten

• De hype?

Minpunten

• Grafisch had ik toch echt meer verwacht
  • Sunglare in de auto, het spel wordt opeens bizar helder als je in de auto stapt.
  • Open wereld bijzonder oppervlakkig

Bensimpel 23 december 2020 Product gekregen

Cyberpunk 2077, Windows

Verhaal is goed, maar wel erg buggy helaas. PC is wel een stuk beter dan de console versie. Maar heeft nog optimalisatie nodig.

Pluspunten

• Verhaal erg leuk
  • Setting

Minpunten

• Niet stabiel
  • Prijs

3 van 5 sterren (Voldoende)
dopNL 23 december 2020 Product gekocht

CDPR does it again.

Met Cyberpunk 2077 heeft CDPR weer een geweldige ervaring afgeleverd. De game staat qua gameplay in lijn met wat men in The Witcher 3 heeft gezien.

Pluspunten

• Sfeer
  • Story
  • Gameplay
  • Geen microtransacties

Minpunten

• Geen toggle zoom

Fraggerfrl 23 december 2020 Product gekocht

Cyberpunk 2077, PS4

Gekocht voor de PS5. Ik heb zelf erg weinig last van bugs en crashes. Het spel speelt prima weg en nodigt elke keer uit om steeds verder te spelen. Ik ben er zelf erg tevreden over op de PS5. Ik verwacht dat het alleen maar beter wordt door updates!

Pluspunten

• Verhaallijn
  • Sfeer
  • Grote wereld
  • Keuze characters

Minpunten

• AI

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren