Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

FIFA 19, Xbox One

Prijs
Specificaties Xbox One • Voetbal - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 25 september 2018

FIFA 19 - Pakt kampioenschap der voetbalgames

FIFA 19 is zeker niet perfect, maar laat op vrijwel alle gebieden verbetering zien ten opzichte van FIFA 18. Diverse spelmodi zijn uitgebreid, met een glansrol voor The Journey: Champions en de nieuwe House Rules die potjes tussen vrienden van enige hilariteit kunnen voorzien. Ultimate Team blijft het centrum van de game voor veel spelers, en die spelmodus kent ook weer een aantal aardige vernieuwingen. Het belangrijkste is echter dat FIFA 19 duidelijk anders speelt dan FIFA 18. Toch voelt het spel al snel erg soepel en vloeiend aan. Het nieuwe schietsysteem is in potentie een goede toevoeging, maar het lukt ons nog niet om er echt aan te wennen. Wel zijn we te spreken over de veel beter presterende keepers, waarmee een belangrijk minpunt van FIFA 18 is opgelost. Andere minpunten, zoals het omslachtige scouten in de Career Mode en het feit dat de Eredivisie nog steeds met onherkenbare spelers wordt afgewerkt, bestaan helaas nog wel. Dat mag de pret niet drukken, want FIFA 19 speelt lekker genoeg om er niet al te lang bij stil te staan. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 2.5
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
5
Score: 1
8
Toon reviews van:
0
shadow4thedark 6 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Leuke spel en verslavend.

Pluspunten

  • Ronaldo op cover

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5

Ricker79Newbie 20 december 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Fifa EA sport is schandalig. Als je denkt dat het al slecht is, wordt elke jaar slechter en dommer. Elke jaar een teleurstelling. Als je geïrriteerd wilt raken, dan moet je dit spel spelen. Je krijgt veel kansen, maar de bal raakt de paal, lat, wordt slecht geschoten, veel blunders.

Pluspunten

  • Echte competities en toernooien

Minpunten

  • Geprogrammeerd om te verliezen
  • Te veel blunders
  • Iedereen speelt als Barcelona en Messi in ultiem mode

Eindoordeel

Score: 1
arthurv11 2 juni 2019 Product gekregen

FIFA 19, PS4

Beste FIFA die er is. Alleen jammer dat tegenstander bv. niet compact speelt of 'de bus parkeert'. Zou de game nog toffer maken.

Pluspunten

  • realiteit

Minpunten

  • formatie tegenstander

Eindoordeel

Score: 5
Vdp_stijnNewbie 14 mei 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Fifa 19 is weer een stap achteruit naar mijn mening, wel door volgende onderstaande punten Ergernis om Sprintsnelheid: Ronaldo haal je nooit in... Mbappe wel? Is voor mij echt onlogisch gezien het verschil in real. Afstandschoten slagen ze er niet in om dit op te lossen... Misschien keepers beter maken?

Pluspunten

  • Herkenning spelers

Minpunten

  • Gameplay
  • Verdedigingsmechanisme
  • Schoten op doel
  • Online
  • Algemeen slecht

Eindoordeel

Score: 1
AbababNewbie 6 mei 2019 Product gekocht

FIFA 19, Xbox One

Leuk voor 1 potje tegen vrienden in de maand. Wil je meer spelen dan dat bereidt je voor op een bak ellende

Pluspunten

  • Sinds dit spel kom ik weer buiten

Minpunten

  • Niks veranderd sinds fifa17
  • Lootboxes extreem duur
  • Career mode
  • Spel maakt tegenstander met vlagen beter zodat de wedstrijd niet te eenzijdig is
  • Vaak server problemen

Eindoordeel

Score: 1
1199190Newbie 6 april 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Scripting, fifa bepaald wie er wint hoe goed je ook speelt, er is gewoon geen plezier meer aan te beleven doordat er gigantische scripting in toegepast is.

Pluspunten

  • Goede graphics

Minpunten

  • Enorme scripting
  • Weinig tot geen invloed op resultaat
  • Traag in menu’s

Eindoordeel

Score: 1
memocan233Newbie 10 maart 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Ohhhh mijn god, ik probeer te bedenken hoe slecht en hoe leuk fifa19 kan zijn, ik kan geen woord vinden hoe goed fifa19 is. Dit is de eindpunt van EA slechtste spel ooit dat ze hebben gemaakt. ..Jongens koop geen fifa laat ze voelen, echt zonde voor je geld

Pluspunten

  • Ik kan geen plis punt geven..

Minpunten

  • Slecht
  • Slecht
  • Nogmaals slecht

Eindoordeel

Score: 1
Fifa glitchNewbie 3 maart 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Kut spel, allemaal glitches, je pakt de bal vijf keer af maar je hebt hem niet, je past naar iemand maar dan gaat die weer naar een ander poppetje, je tegenstander schiet zonder te timen van 40 meter in de kruising en zo kan ik nog meer dingen opnoemen.

Pluspunten

  • Je doet het voor pakketen
  • Het is betere kwaliteit dan vorig jaar

Minpunten

  • Je pakt nooit wat
  • Te veel glitches
  • Ga alles verbeteren inplaats van nieuwe spelers toe te voegen
  • Je laat mensen ragen
  • Je wordt met weekend leaugue er random uitgegooid

Eindoordeel

Score: 2
Tom12345678910Newbie 18 februari 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Kijk ik vind fifa een prima spel maar in de loop der jaren zie ik dat gasten met ziek goeie teams alles winnen omdat ze goeie teams niet omdat ze goed zijn in het spelletje en als je een tackle maakt heb je de bal niet kom op man

Pluspunten

  • Het is nogsteeds een best wel leuk spel

Minpunten

  • Maar we moeten niet stomme dingen krijgen als in drie tackles maken achter elkaar en je hebt de bal nogsteeds niet

Eindoordeel

Score: 2
FightXeno 17 februari 2019 Product gekocht

FIFA 19, Xbox One

Loot boxes

Pluspunten

  • Speelt ok

Minpunten

  • duur
  • loot boxes

Eindoordeel

Score: 2
Kees1999Newbie 20 januari 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

FIFA 19 is echt nep!! Mensen die geld in pompen worden tijdens de wedstrijd gewoon geholpen door scheids of opeens loopt alles vast alsje voor staat!!

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Klote spel

Eindoordeel

Score: 1
jc1982 4 januari 2019 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Een verslavende game. Zou mooi zijn als zo'n spel langer dan 1 seizoen bijgewerkt wordt.

Pluspunten

  • Speelt lekker weg
  • Voldoende spelmodi
  • Timed finishing

Minpunten

  • lootboxes
  • leuk voor een iets langer dan één seizoen, daarna wil je de volgende...

Eindoordeel

Score: 4
Amsterdam_Zuid 23 december 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Niet kopen!Waarom?Graphics zijn ok.Gameplay redelijk maar scripting is ongelooflijk,spelen is dan zinloos.Daarnaast is er vertaging online.Tackles werken niet.Gewoon mindrape.Vooral ouders let op.Als u van uw kinderen neuroten wil maken gewoon kopen.Ik ben sinds fifa 15telkens divisie1kampion geweest,u kunt er van uit gaan dat ik dan weet waarover ik het heb.

Pluspunten

  • Graphics

Minpunten

  • Servers
  • Scripting
  • Zig zag onzin

Eindoordeel

Score: 1
loriasNewbie 7 november 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Prima product, prijs kwaliteit heel goed.

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • late levering

Eindoordeel

Score: 5
Fatih06 24 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Pasen sterk op achteruit gegaan, aannames sterk op achteruit gegaan, bijna bij elke voorzet gaan de voetballers voor een omhaal (lijkt wel FIFA Street). Simpel weg de slechtste FIFA in de afgelopen 5-6 jaar. Journey is uitgebreider geworden met drie karakters, meer game modes, slidings zijn verbeter

Pluspunten

  • Journey
  • Slidings zijn effectiever

Minpunten

  • Pasen
  • Aannames
  • Lijkt soms wel FIFA Street
  • Slechter bediening dan FIFA 18
  • Te weinig verbeterd voor dat geld

Eindoordeel

Score: 2
budi 5 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, Xbox One

Even een korte review uit perspectief van een totale newbie. Ik kreeg het spel bij aankoop van de Xbox One X. Grafisch is het mooi, zoals naar ik begreep word je meteen in het diepe gegooid, onduideiljk wat je moet doen. Verhaallijn is wel een aardige toevoeging.

Pluspunten

  • Grafisch mooi, lijkt net echt
  • Verhaallijn is leuk

Minpunten

  • Voor beginners wat onduidelijk

Eindoordeel

Score: 3
Bakkerinho 3 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Niet heel enthousiast over 'nieuwe' features voor die €60. Went snel weer.

Pluspunten

  • Went snel
  • Niet meer zo makkelijk scoren over grond.
  • Nieuwe feature voor schieten

Minpunten

  • Went snel.. Had na uur spelen al niet meer idee dat dit FIFA 19 is, maar gewoon 18 met een update..
  • Duur voor wat je er voor terug krijgt t.o.v. FIFA 18

Eindoordeel

Score: 3
JRSTK 1 oktober 2018 Product gekocht

FIFA 19, Windows

Grafisch hetzelfde als FIFA 18, alleen is de gameplay super frustrerend. Spelers bewegen niet, pace is nutteloos want alle verdedigers zijn toch even snel en skillmoves hebben geen nut want daarna word je direct vastgelopen door de computer. Geen 60 euro waard, FIFA 18 is leuker om te spelen.

Pluspunten

  • Meer spelers in Ultimate Team
  • Gameplay vloeiend
  • eindelijk een paar nieuwe zinnen commentaar
  • menu's zijn erg snel, alles laadt razendsnel
  • 4K graphics support

Minpunten

  • gameplay frustrerend
  • Je moet minimaal 30 potjes winnen om in de weekend league te komen
  • niet beter dan fifa 18
  • vleugelspelers zijn nutteloos, ze bewegen niet mee tijdens de aanval

Eindoordeel

Score: 2
(ver)koopmanNewbie 28 september 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

jammer dat ze er moeite in hebben gestoken, verspild geld en tijd

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • slechte gameplay
  • algemeen slecht

Eindoordeel

Score: 1
Septimamus 26 september 2018 Product gekocht

FIFA 19, PS4

Fifa 18 met verbeteringen. Vloeiender spel, snellere actie en anders schieten. Of dat schieten beter is of niet laat ik in het midden.

Pluspunten

  • Journey leuk
  • Grafisch goed
  • Vloeiender
  • Goed geluid (stadion)

Minpunten

  • FUT kaarten iets te cinematisch voor mijn smaak
  • Nog altijd wel wat bugs en oneffenheden

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een FIFA 19, Xbox One?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True