Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 20g - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Scripted 16 juni 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Mooi ding en meer features dan de vorige maar PASOP! Het apparaat heeft nu alleen nog chinees als systeemtaal! Er is nog geen Engelse (of Nederlandse) versie beschikbaar. De Engelse taal komt binnenkort via een firmware update. (afwachten dus) (Er is een onofficiële Engelse versie heb ik nog niet gedurfd.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Bandje groot genoeg
  • Lichtgewicht
  • Prijs! (32,-)
  • Batterij duur
  • Telefoon vinden.
  • Telefoon dempen
  • Meer features dan verwacht.

Minpunten

  • Engels (telefoon op Engels)
  • Ondersteuning andere apps.
  • Bandje niet 100% veilig
  • Scherm is kras gevoelig.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 5
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
blade08 26 oktober 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Op het eerste gezicht doet het bandje wat je er van verwacht. Bij enig gebruik zijn er toch aardig wat beperkingen die daar toch wel wat afbreuk aan doen. Vooral de nauwkeurigheid en de software samenwerking (ios) geven een behoorlijke tegenvallende gebruikservaring.

Pluspunten

  • Lange batterij duur
  • redelijk comfortabel
  • IOS app is verzorgd
  • Mooi afgewerkt
  • naar ff zoeken kun je hem voor 20 euro in huis hebben

Minpunten

  • Is vrij nauwkeurig (hartslag +/- 10, stappen tellen +50%)
  • Logt maximaal eens per 5 min, ook als je deze op 1 min zet
  • Scherm blijft niet aan tijdens bv sporten
  • Touch screen werkt niet altijd vlekkenloos
  • Beperkt compatible met apple healthkit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Compatibiliteit Score: 1
Featureset Score: 2
Ergonomie Score: 4
Prijs Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Timotoki 18 maart 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

nadat ik de app op mijn galaxy S7 geïnstalleerd heb bleek tot mijn verbazing alles in het Nederlands te zijn.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Alles in het Nederlands
  • met een arm beweging gaat hij uit stand-by
  • Lange batterij duur
  • Waterdicht tot 50m
  • Draagcomfort

Minpunten

  • scherm bij zonlicht minder leesbaar

Eindoordeel

Score: 5
Mar2zz 5 februari 2019 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Voor zijn prijs superapparaat en qua functies vergelijkbaar met 4 tot 5 keer zo dure fitnesstrackers, zoals de neo go health. Ik ben hiermee bezig een beter slaappatroon te ontwikkelen. 8 uur slaap maximaal geeft een hoge score in de app en daarop heb ik mijn gewoonte aangepast. Uitgerust wakker!

Pluspunten

  • prijs
  • robuust
  • Bandje vervangbaar
  • gadgetbride
  • batterij duur

Minpunten

  • bandje niet traploos verstelbaar

Eindoordeel

Score: 5
Louike1980 31 december 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Ik wil met deze review even vermelden dat de bugs mbt taal, datum notering en slaap tracking en fitness opties ondertussen zijn opgelost. de automatische hartslag detectie in combinatie met apple health werkt echter nog steeds niet.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Licht
  • Alles nederlands
  • Bugs opgelost

Minpunten

  • bij release niet europa-ready

Eindoordeel

Score: 5
Lets find it 2 december 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Leuk product, uitermate leuke prijs! Mooi dat het scherm groter is, en de integratie met iOS is top (mi fit is wel echt troep op iOS, maar ik gebruik mi band master €2,80) Ik denk dat jullie het idee fitnes tracker los moeten laten. Het is-een-chique horloge met berichtgeving-en-het-weer-met-fitnesstraining-opties Ik-doe-dit-streepjes-gedoe-door-de-limitatie-van-50-woorden

Pluspunten

  • Scherm
  • Berichten
  • Weer
  • Prijs
  • Batterij (4-5% per dag, 20 dagen is miss haalbaar!

Minpunten

  • Krasgevoelig
  • Mi(n) fit

Eindoordeel

Score: 5
GMavak 25 november 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Een prima product en een perfecte instap fitband daarbij heeft die wat handige functies om als een goedkope smartwatch te functioneren. Draagt redelijk comfortabel en de bijhoorende app doet zijn werk. Mist hier en daar wat functies maar voor deze prijs kun je niks beter vinden..

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed scherm
  • Stappentellen werkt goed
  • Goedkoop
  • Lange accu duur

Minpunten

  • soms niet comfortabel
  • Mist wat functies

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 3
Ergonomie Score: 3
Prijs Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Stairsnich 15 oktober 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Het is een mooie en goedkope fitness tracker. Alleen wel jammer dat je je hele telefoon in het Engels moet zetten om de mi band 3 in het Engels te krijgen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooi
  • Veel functies
  • Acuraat
  • Goeie accu

Minpunten

  • Engels

Eindoordeel

Score: 5
Casey1111 19 september 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Prettige tracker, erg licht. Probleem met chinese tekens omzeilen door telefoon op Engels te zetten. Registratie stappen behoorlijk nauwkeurig. Ook hartslagmeter prima. Vergeleken met Tom Spark3Cardio. Echter caloriemeting is raadsel. Voorbeelden: hele dag 7000 stappen: 190 calories-burned (verwacht ca 1000) Rondje hardlopen: 4000 stappen: Tomtom 940 kCal, Miband 360. Vreemd!

Pluspunten

  • Licht
  • Goed display
  • Notificaties werken prima

Minpunten

  • Uithalen van device uit bandje gaat moeizaam; twijfel over duurzaamheid!
  • Caloriemeting twijfelachtig

Eindoordeel

Score: 4
Hokus 30 juni 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Het zou wel prettig geweest zijn als er verteld was dat het bandje met. Chinese interface wordt geleverd. Lastig zeker als je geen ervaring hebt met een Activity tracker zoals ik. Maar wachten dus op een firmupdate. Ik kan dan ook niet goed beoordelen

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Makkelijk te activeren via redmi note 3

Minpunten

  • Taal Chinees

Eindoordeel

Score: 3
Bedenker 19 juni 2018 Product gekocht

Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)

Tot nu toe zijn m'n vrouw en ik allebei erg te spreken over onze band.

Pluspunten

  • Prijs.
  • I.c.m. de Mi app een hoop leuke informatie over o.a. je nacht rust.
  • Geluid telefoon staat voortaan stil omdat de melding trillingen uitvoerig configureerbaar zijn.
  • Mijn wekker 'sochtends maakt geen geluid, maar trilt voortaan aan m'n pols.
  • Sms/appjes/etc. lezen op je band.

Minpunten

  • De band is default in het chinees, met een aparte app kan je hem in het engels zetten.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Band 3 Zwart (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True