Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 3
31 reviews

Battlefield V, PS4

Prijs
Specificaties PlayStation 4 • Actie, Shooter • 18 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur games 9 november 2018

Battlefield V - Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

Battlefield V momenteel beoordelen is moeilijk. Aan de ene kant is er de gevarieerde, kwalitatief uitstekende gameplay, zowel in singleplayer als in multiplayer. Sommige maps en wapens kunnen nog wat schaafwerk gebruiken als het gaat om balans, maar daarbuiten blijft er weinig te wensen over, want de shooter biedt vermakelijke, spectaculaire gameplay. Het aanbod is alleen niet overdreven breed. Met drie singleplayer-missies en acht multiplayer-maps in vier omgevingen, heb je het voor nu wel gehad. We weten al dat DICE er de komende maanden nog een nieuwe War Story, nieuwe multiplayer-omgevingen en nieuwe spelmodi gaat toevoegen, maar dat alles is er nu nog niet. Met name battle royale en de coöperatieve spelmodus beloven flink andere smaken aan de game toe te voegen, dus het is aannemelijk dat de game die Battlefield V over enkele maanden is, een nog hogere beoordeling verdient dan hoe de game er bij introductie voor staat, maar uiteraard beoordelen we het product zoals het nu is. Dat product is dus erg goed, laat daar geen misverstand over bestaan, maar het had van ons wel een onsje meer mogen zijn. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
5
Score: 4
7
Score: 3
6
Score: 2
4
Score: 1
9
Toon reviews van:
0
shadow4thedark 4 december 2018 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Zeer slechte game die niks met ww2 te maken heeft. Met oninteressante slagvelden. En weinig content tijdens release. Eerste grote update komt pas na 1 jaar 10 uur gespeeld met origin access.

Pluspunten

  • Grafisch zeer mooi
  • Firestorm voor de liefhebbers

Minpunten

  • Vrouwen?
  • Onbekende mappen,
  • Britten met mp44
  • Vrouwen die harder schreeuwen
  • Weinig content en microtransacties, had liever dlc.
  • Spel net uit maar was 38 euro bij bol, ps4
  • Game is 50% minder verkocht dan BF1
  • Eerste grote update komt pas na een jaar, met Japan en Amerika. Maar geen China Italië of Rusland? Misschien pas na 3 jaar?

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Gameplay Score: 1
Beeld Score: 5
Geluid Score: 1
Besturing Score: 1

0
Repsay 8 december 2018 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Ik heb Battlefield 5 net gekocht (de standard edition) want er is nu een korting, de gameplay heb ik nog niet zoveel ervaring mee opgedaan, maar voor in hoeverre ik het gezien heb is het wel goed.

Pluspunten

  • Graphigs
  • Gameplay
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Besturing (is wennen voor sommigen).
  • Geluid (heb ik een klacht over gezien, niet zeker).

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 3

Ircghost 10 november 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Leuker dan BF1, maar het voelt allemaal net een beetje karig / saai aan. Er komen nog steeds nieuwe maps en guns, maar de ervaring is wat mij betreft een 6.5/7. Het is niet slecht, maar ik snak niet naar meer speeluren zoals BF2, 3 en Vietnam.

Pluspunten

  • Geweldige graphics
  • Geluid, samen met Dolby Atmos, is echt top
  • Blijvende ontwikkelingen / releases

Minpunten

  • Nieuwe content komt erg langzaam
  • Maps zijn weinig memorabel
  • UI is op meerdere fronten om te huilen

Eindoordeel

Score: 3
rolframaker 30 juli 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Het is een vermakelijk spel. Bij launch was het redelijk teleurstellend, maar het wordt langzamerhand beter en beter. Er zijn spectaculaire momenten te beleven in dit spel die je nooit zal tegenkomen in andere games en het is redelijk simpel en makkelijk om op te pakken.

Pluspunten

  • Veel leuke wapens met specializations en customizations
  • Veel grafische pracht en praal
  • Updates met nieuwe wapens/maps
  • Battlefield momenten. Instortende huizen, exploderende tanks, neerstortende vliegtuigen soms is het een heerlijke chaos.

Minpunten

  • Bugs (wordt elke update wel minder)
  • Singleplayer is karig en verhalen en personages zijn niet interessant
  • Compleet niet historisch accuraat
  • Raar progressie systeem waarvoor je virtuele currency nodig hebt
  • Minder descructtief dan vorige BF games
  • Skins kosten veel in game currency en sommige zijn alleen te koop voor een hoge prijs.
  • Door de vele visuele effecten is het moeilijk vijanden te zien

Eindoordeel

Score: 4
AlphaLeader013 7 juli 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Het perfecte voorbeeld van EA's 'live-service' gamemodel. Missende content, missende features, weinig wapens, maar 2 speelbare landen en een berg micro-transacties. Veel beloftes, weinig actie, en de speler proberen uit te melken met micro-transacties. Bespaar jezelf het geld, tijd en moeite. Koop Battlefield 4 een beter spel in elk opzicht.

Pluspunten

  • 2e Wereld Oorlog Thema
  • Prachtig geluid
  • Raytracing support
  • Mooie graphics

Minpunten

  • Live service brengt in 8 maanden tijd 2 nieuwe maps uit. Battlefield 4 had 10 launch maps en na 8 maanden waren daar nog eens 12 aan toegevoegd. Voor totaal 22. BF5 zit nu op 10 totaal.
  • Je wordt constant met je neus op de microtransacites gedouwd.
  • Voertuigen gedragen zich als bakstenen op wielen/ met vleugels. Tenzij je uren grind om de specializaties te unlocken.
  • Weinig wapens, veel copy-paste van Battlefield 1
  • Alleen maar onbekende slagvelden, geen Omaha, geen Midway, geen Stalingrad, geen Ardennen, geen Berlijn, geen Okinawa.
  • Vreselijk navigeerbare User Interface
  • Vreselijke unlock progressie
  • Deze game is duidelijk gemaakt met het doel: zo min mogelijk development, zo veel mogelijk monitization

Eindoordeel

Score: 1
vve77 10 mei 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Speel het nu een aantal weken, de beleving t.o.v. BF1 is erg anders. Alle wapens hebben een fors groter bereik en offensief spelen is mede daardoor suïcidaal. Ze hebben wel dingen bedacht om teamplay te bevorderen, maar die werken averechts.

Pluspunten

  • Audiovisueel uitstekend
  • Loopt soepel
  • Vermakelijk als je je speelstijl aanpast
  • Vrijwel geen bugs en netcode lijkt in orde

Minpunten

  • Nog weinig content
  • Teambalance is een lachertje, je wint of verliest meestal met een paar honderd tickets verschil
  • Camp 2 Win
  • Historisch incorrect (maar het is een spel)

Eindoordeel

Score: 3
marlonhaumersen 27 april 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

ziet er heel mooi uit, alleen verveelt de singleplayer campaign na een poosje. heb dit spel gekocht in de verwachting dat er ook een soort van Deathmatch in zou zitten. niet dus. grootste miskoop ooit

Pluspunten

  • mooie graphics

Minpunten

  • GEEN deathmatch
  • alleen coop in multiplayer

Eindoordeel

Score: 1
IceFlopperNewbie 21 april 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Niet historisch accuraat maar de gameplay voelt goed aan, ik persoonlijk vindt het beter dan alle andere battlefields door de snelle kill time. Om hier goed te overleven en top te komen moet je zeker een beetje skill hebben. je kan niet overleven zonder een team. (niet toegepast voor firestorn)

Pluspunten

  • Prachtige Graphische Kwaliteit
  • Goeie Gameplay
  • Firestorm (battle royale) goed
  • Meer uniek vergeleken met oude battlefield's
  • Beetje team based door dat je altijd meer ammo/healing nodig gaat hebben.

Minpunten

  • niet historisch accuraat
  • had een beetje contraversie
  • had een heel slechte marketing campaign

Eindoordeel

Score: 4
hungry4cookiezNewbie 18 april 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Teleurstelling na battlefield 1. Halfafgewerkte game die bovendien slecht geconfigureerd is. Dice probeert duidelijk een ander publiek aan te trekken en verliest daarmee hun eigen fanbase uit het oog. Skills doen er niet meer toe en lijkt meer op een hack(en) n slash. Hacken wordt overigens bijna aangemoedigd.

Pluspunten

  • Graphics
  • Prijs

Minpunten

  • Bugs
  • Geen punkbuster tegen cheaters
  • minder skillbased
  • Historisch (zéér) incorrect
  • slechte configuratie (hitboxes, time to kill,...)

Eindoordeel

Score: 1
stevens20 1 april 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Oppervlakkig vermaak. Na een paar uur spelrm had ik hrt wel gezien. Ik ben er daarom ook al geruime tijd mee gestopt. Veel problemen met de hitreg. Zelf een magazijn leegschieten, volgens de feedback gaat alles raak, waarna de tegenstander zich omdraait en je binnen een halve seconde neerschiet.

Pluspunten

  • Grafisch goed

Minpunten

  • Hitreg
  • Ttk en ttd
  • Oppervlakkig

Eindoordeel

Score: 2
einstein 13 maart 2019 Product gekocht

Battlefield V, PS4

Tegenvallende shooter en geen waardige opvolger voor BF1. Overall een gemiste kans en geen aanrader.

Pluspunten

  • Grafisch prachtig

Minpunten

  • Vage training modus
  • Weinig missies
  • Algehele irritante besturing
  • Het is lang niet zo leuk als BF1
  • Ronduit saai

Eindoordeel

Score: 1
Carniman 19 februari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Beste battlefield ooit. Lekkere game om te spelen, ziet er goed uit en geluid is super op mijn astro headset. Mis wel meer opties en game modes.

Pluspunten

  • gameplay
  • mooi beeld
  • vet geluid
  • verslavend

Minpunten

  • meer maps en modes nodig
  • laadtijden

Eindoordeel

Score: 4
m.z 27 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, PS4

Na ruim 80 uur gespeeld te hebben, wil ik toch zeggen dat de game vermakelijk is. De MP-gameplay is hier en daar "verbeterd", maar mis de history/achtergrondverhaal, zoals die in BF1 (Codex/Campain-info (Operations))

Pluspunten

  • Game/Squadplay
  • Diverse wapens
  • Tides of War
  • Veel assigments

Minpunten

  • Mis kleine dingen, zoals Codex. Campain/War info
  • Updates brengen bugs met zich mee

Eindoordeel

Score: 4
Fledder2000 20 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Uiterst buggy game met slechte maps, een gebrek aan balans, en een ervaring die puur frustratie opleverd.

Pluspunten

  • Graphics
  • Geluid

Minpunten

  • Crappy netcode
  • Weinig WW2 sfeer
  • Slecht ontworpen maps
  • Sniper feest
  • Overdreven politiek correct
  • Zeer buggy

Eindoordeel

Score: 1
Nickvdd 20 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

EA heeft het in 2018 echt fantastisch aangepakt, van de reveal trailer tot uitingen naar de die-hard fans, en laten we niet beginnen over de politieke correctheid van de game, de bugs, de Company Coin problemen, slechte balans, saaie en simpele mappen en de aankomende microtransacties. Terecht 1 ster.

Pluspunten

  • Grafisch alweer zeer netjes
  • Audio is top
  • Wapens voelen grotendeels goed aan...

Minpunten

  • SJW onzin
  • Dierlijke vrouwengeluiden
  • EA mentaliteit naar fans
  • Ongelofelijk buggy
  • Matige singleplayer
  • Battlefield voor casuals
  • ... zeer slechte balans wapens
  • Veel belabberde mappen

Eindoordeel

Score: 1
iCore 20 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Na ruim 70 uur in. De game te hebben, gooi ik hier mijn mening over de game

Pluspunten

  • Visueel echt een topper. Audio is ook goed
  • Toch nog wel singeplayer
  • Performance is goed (Zowel GPU, als CPU
  • Meeste wapens zijn redelijk oke uitgebalanceerd
  • Geen Pay2Win, Alleen Pay2HaveNiceClothes
  • Soort van Early Access is dit, er komen wel update, dus het word zeker beter

Minpunten

  • Weinig content (Guns, Maps etc.)
  • Veel Bugs (nog steeds)
  • Voelt voor mij niet echt als een Battlefield. Mist de hele Battlefield experience
  • Geen spotting zoals in eerdere Battlefields
  • Maps zijn saai
  • Vervelende schreeuwen als je dood gaat (mannelijke en vrouwelijke schreeuwen)
  • Netcode nog steeds niet goed
  • Hele lange loadingscreens

Eindoordeel

Score: 2
Youri135 19 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Zelfs na een ruime maand en 100 uur in-game blijft het veelal een frustrerende ervaring. Te snel doodgaan zonder goede reden, niet fatsoenlijk een map kunnen navigeren (geometry) en andere bugs halen je constant uit je flow. Communicatie binnen team is vrijwel afwezig, en binnen de squad nog vrij beperkt.

Pluspunten

  • Audio
  • Visueel (meestal)
  • Beloftes voor toekomst (?)

Minpunten

  • Content & Herhaling
  • Visueel inconsistent
  • Elke patch verschuift volledig de balance
  • Netcode
  • "Loading screen simulator 2019"

Eindoordeel

Score: 3
kevz 5 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Dit spel is nog in een vroege beta fase. Had ik geweten dat er na de beta tests helemaal niets gefixed/toegevoegd werd had ik het spel niet gekocht. Is wellicht 15 euro waard momenteel.

Pluspunten

  • Audiovisuele ervaring
  • Gunplay

Minpunten

  • Veel te vroeg uitgebracht: Dus bugs
  • Weinig content
  • Nog meer bugs
  • Ontbrekende Features
  • Nog een berg bugs

Eindoordeel

Score: 2
lamain 5 januari 2019 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Het spel ziet er goed uit en speelt in eerste instantie lekker. Na een tijdje beginnen de bugs wel te storen. Zo ben je voor je gevoel zomaar dood (blijkbaar een bug in de netcode) Ook zit je soms vast in het spel en kun je niet deployen of reviven.

Pluspunten

  • Ziet er grafisch goed uit
  • Speelt lekker snel

Minpunten

  • Voor je gevoel zomaar dood
  • Veel bugs

Eindoordeel

Score: 3
Bor 28 december 2018 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Grafisch valt het geheel tegen, het soms voelt niet af en is her en der behoorlijk buggy. De game heeft last van een behoorlijk rotte community waar gescheld, racisme en andere ongewenste omgangsvormen vrij normaal lijken. Wie de glorie van BF1942 in een modern jasje verwacht komt bedrogen uit.

Pluspunten

  • Al heel snel goedkoop beschikbaar

Minpunten

  • Slechte community
  • Bugs bugs bugs
  • Cheaters en grievers online
  • Trage gameplay
  • Geen mogelijkheid om cutscenes te skippen
  • Doorspect met onrealistische content

Eindoordeel

Score: 2
Macfreakje 24 december 2018 Product gekregen

Battlefield V, Windows

Door de korte TTK is het geen run and gun shooter geworden zoals CoD. Je wordt hierdoor geforceerd om meer samen te spelen met je squad omdat je sneller wordt afgestraft als je dat niet doet. Dit is mooi voor de core playerbase en minder voor de casuals.

Pluspunten

  • Grafisch weer grensverleggend
  • TTK
  • Meer teamplay met randoms
  • Toekomstige DLC ingebrepen.
  • ROTTERDAM
  • Recoil mechanics/control
  • 60Hz Multiplayer servers

Minpunten

  • CPU heavy
  • Vliegtuigen erg zwak

Eindoordeel

Score: 5
thepeet 19 december 2018 Product gekocht

Battlefield V, Windows

Het mag er dan allemaal vreselijk mooi uit zien, ik blijf BF3 en 4 veel leuker vinden. Je bent zeer snel dood, en dit noemen wij dan realistisch, Kom aan zeg. We spelen een spel dit hoeft namelijk niet realistisch te zijn, maar vooral leuk! Nee ik ben snel uitgespeeld.

Pluspunten

  • Ziet er enorm mooi uit
  • reageert goed
  • geluid is zeer indrukwekkend

Minpunten

  • Veel te snel dood
  • Geen ouderwets gameplezier
  • Snel uitgekeken.
  • Met alleen mooie graphics kom je niet!
  • Veel beloofd, weinig geven doet een gek in...

Eindoordeel

Score: 3
Murc1elag0 16 december 2018 Product gekregen

Battlefield V, Windows

Speel al BF sinds de eerste BF1942. Eerste indruk tov van Battlefield I was enorm positief. Deze game qua gameplay (snelheid) doet mij het meeste denken aan BF3. Echter na de TTK update medic klasse compleet useless. Proficiat EA/DICE voor het weer compleet los staan van de werkelijkheid!

Pluspunten

  • Voor de TTK update, prima gameplay

Minpunten

  • EA/DICE luistert nog steeds niet naar zijn publiek
  • PC game voelt qua interface aan als console game
  • Wachttijden bij joinen van een server als je met een squad speelt
  • Customization interface werkt irritant en onhandig

Eindoordeel

Score: 1
Yordi- 15 december 2018 Product gekregen

Battlefield V, Windows

Weer een keer Battlefield gespeeld omdat hij gratis was. Nog steeds dezelfde hitreg problemen als in eerdere Battlefield games, zelfs na +- 100 "netcode" patches.

Pluspunten

  • Grafisch aardig

Minpunten

  • Frostbite krijgt de netcode niet onder controle, zelfs niet na talloze patches sinds BC2.
  • Soms word je neergeschoten door een speler die je in jouw scherm niet eens aankijkt.
  • Totaal geen balans tussen klasses en voertuigen.
  • Voor de minder serieuze speler, talloze spelers in een hoekje met een shotgun.
  • Geen enkel WW2 gevoel.
  • Omgekochte reviewers?

Eindoordeel

Score: 1
-_Frank_- 15 december 2018 Product gekregen

Battlefield V, Windows

Zoals altijd weer een leuke battlefield helaas was de release weer matig.

Pluspunten

  • grafisch erg mooi
  • Leuke gameplay
  • geen premium met dlc's die geld kosten

Minpunten

  • Volgende map is random kan als vervelend ervaren worden
  • singleplayer

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Sport

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True