Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
10 reviews

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
1
+2
PeacekeeperNL 29 september 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Prima draadloze oordoppen voor een uitstekende prijs. De bass laat te wensen over, maar het gebruiksgemak en comfort zijn in mijn opinie formidabel! De meegeleverde opbergetui is vrij klein en ik ben benieuwd of dit op termijn bijdraagt aan versnelde kabelbreuk.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Draagcomfort en pasvorm
  • Prijs
  • Verpakking
  • Helder geluid
  • Google Assistant
  • USB-C dash charge

Minpunten

  • Bass is niet echt aanwezig
  • Kwetsbare kabels voor mijn gevoel
  • Kleine opbergetui

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

+1
karschoo 19 juni 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Scoort goed op prijs/kwaliteit. Het geluid is helder, constant en de oortjes zijn netjes afgewerkt, maar de bass is aan de lichte kant. De USB-C is een waardevolle toevoeging, en de oortjes zijn comfortabel. Je moet geen high end geluid verwachten, maar het geluid is beter dan de OneplusBulletsV2.

Pluspunten

  • Heldere hoge en midden tonen
  • Constant signaal
  • Bijgeleverde case
  • USB-C charge
  • Google Assistant support
  • Pause and play functie op Oneplus 5 en 6

Minpunten

  • Lichte bass
  • Design
  • Bijzonder slecht leverbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Prijs Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4

0
DeLeraar 5 november 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Tegenvallende geluidskwaliteit, zeker gezien de toch wel stevige prijs.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Aan/uit via magneet
  • Bediening via afstandsbediening
  • Mooie luxe verpakking

Minpunten

  • Basweergave ver onder de maat
  • Bluetooth ontvangst niet probleemloos
  • Kabels stug waardoor ze half tegen je wang blijven hangen
  • Te duur voor wat je krijgt

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 1

luckybeast 26 maart 2019 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Een goed en degelijk product. Het koppelen met een OnePlus 6 ging ook heel gemakkelijk. Bovendien laad het ook snel op. De bass vind ik prima voor dit soort oortjes. Ik snel last van mijn oren als ik oordopjes heb met vleugeltjes maar bij deze helemaal niet.

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid
  • Makkelijk koppelen
  • Zitten lekker

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
gamen4brosNewbie 18 december 2018 Product geleend

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

niet zo mooi

Pluspunten

  • hoi

Minpunten

  • slecht
  • gauw kapot
  • gauw leeg

Eindoordeel

Score: 1
eren_isitan 25 oktober 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Moeilijk te krijgen, heeft me 5 maanden geduurt. Gekocht omdat ik de bullets v2 had die goed was. Tot nu toe is gebruik makkelijk. Opladen is super snel en accuduur lang. Niet al te duur en redelijk goeie bouwkwaliteit. Magnetisch stoppen werkt wel maar is eigenlijk alleen een extra gimmick.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Snel laden
  • Lange Accuduur
  • Goed geluid

Minpunten

  • Weinig bass
  • Zit niet altijd even fijn (IVM oorschelp stukjes)
  • Levertijd...

Eindoordeel

Score: 4
Tristan8000Newbie 30 september 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Geweldig, als je op zoekt bent naar half-draadloze oortjes, zou ik ze nu meteen kopen. Er zijn wel fouten, dat magneet die ze uit zet als ze aan alkaar zijn werkte perfect, maar soms gaat hij uit zichzelf toch aan. Ook is het wisselen tussen een telfoon en laptop lastig.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • muziekkwaliteit
  • ease-of-use
  • baterij
  • Super snel oplader (met Oneplus oplader)

Minpunten

  • hoes te klein
  • magneet werkt niet meer consequent
  • lastig wisselen tuseen telfoon en laptop

Eindoordeel

Score: 4
s.b.devriesNewbie 15 september 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Mooie wireless oordopjes maar voor mij niet echt geschikt. Het volledig ontbreken van de bas is voor mij erg teleurstellend. Verder is geluid mooi helder.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Draagcomfort
  • Accuduur

Minpunten

  • Ontbreken van bas
  • Bewaarcase

Eindoordeel

Score: 3
Chrissie98 18 augustus 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

Geweldig paar oordoppen, mooi en helder geluid, sluiten goed af. ze klinken alsof ik mijn over-ear koptelefoon op heb. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Genoeg bass
  • Goed verpakt
  • Mooi en slick design
  • Makkelijk te verbinden

Minpunten

  • Heel slecht verkrijgbaar

Eindoordeel

Score: 5
m.z 12 juli 2018 Product gekocht

OnePlus Bullets Wireless (Zwart)

De Oneplus Wireless Oneplus zijn prima verpakt en zijn doormiddel DHL Express snel ontvangen. Het geluid is duidelijk/helder, zelfs bij lager/gemiddeld volume. Sommige geluiden zijn beter hoorbaar dan oordopjes die ik hiervoor heb gehad. Verder kan bij deze oordopjes de volume flink omhoog gezet worden.

Pluspunten

  • Kwaliteit goed verpakt (Oneplus-style)
  • Draagcomfort
  • Helder en duidelijk geluid
  • Meegeleverde toebehoren, zoals kabel en etui
  • Korting op Express levering (2 werkdagen ontvangen)

Minpunten

  • Leverbaarheid

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een OnePlus Bullets Wireless (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Networking en security

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True