Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Roze

Specificaties 5,99" • 2160x1080 • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
XiaomiGlobal 7 mei 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

De Xiaomi Redmi Note 5 borduurt voort op het succes van zijn voorganger, door met name een flink verbeterde camera toe te voegen. Maar ook het scherm is met 0,5 inch in de lengte gegroeid en is nu 5,99 inch groot. Alleen het design is alles behalve origineel helaas!

Pluspunten

  • Robuust gebouwd.
  • Goede Camera's.
  • Goede Batterijduur.
  • Nederlandse word eindelijk ondersteund.
  • Mogelijkheid om gestures te gebruiken voor de bediening.
  • Micro-USB ( Hoef je geen nieuwe USB-Kabels te kopen )

Minpunten

  • Nederlandse vertaling is nog niet 100% af.
  • Design verschilt niet veel i.v.m. zijn voorganger
  • Onder de motorkap niet zo'n spectaculaire upgrade t.o.v. zijn voorganger
  • Lastig te verkrijgen: er zijn maar een select aantal landen met Mi Stores
  • Nog steeds geen USB Type-C ( Zowel voordeel en nadeel )

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

turborick 19 juli 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Ik was op zoek naar een goedkope telefoon die genoeg batterij-duur, vermogen en werking had voor gewoon gebruik voor Whapp, online browsing, navigatie en af en toe een meme app of game. Daarvoor is de telefoon extreem goed. De batterij gaat super lang mee en laad redelijk snel op.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goed processor vermogen
  • Genoeg RAM
  • Een fijne android versie

Minpunten

  • Mogelijk te groot voor vrouwen broekzakken
  • veel standaard apps die meestal niet nodig zijn

Eindoordeel

Score: 5
hgkertjed 8 mei 2019 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Blauw

Na Wileyfox ben ik overgestapt op Xiaomi en heb daar na 10 maanden nog geen spijt van. Ik was op zoek naar een telefoon lang meegaat op een acculading. Op 1 acculading doe ik met gemak 2 dagen, tot soms zelfs 4. Wel had het toestel iets kleiner gemogen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera voldoende
  • Vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Ik vind het toestel persoonlijk wat groot

Eindoordeel

Score: 4
oheng 9 september 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Bijna complete mobiel met slechts een paar minpunten, maar over het algemeen een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Bestandsbeheer van het interne geheugen is mogelijk via USB, zonder extra software.

Pluspunten

  • Android 9.0 upgrade
  • Accuduur
  • Beschermhoes meegeleverd
  • TV bedienen met Mi Remote app
  • Global, dus NL taal en volledige 4G
  • Vingersensor heeft geen vertraging
  • Goede (automatische) helderheid
  • Full screen gestures (iOS style)

Minpunten

  • Geen NFC
  • Geen quick charger meegeleverd
  • SIM1+SIM2+microSD niet mogelijk
  • Mono speaker, equalizer werkt niet met bluetooth
  • Plaatsing stekkers onderop (subjectief)
  • Plaatsing knoppen op zijkant (subjectief)
  • Netflix niet in HD (Widevine mist)

Eindoordeel

Score: 5
448191 9 september 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Prima telefoon, veel waar voor je geld

Pluspunten

  • 200 EUR
  • Goede accuurduur
  • Mooi scherm
  • Vlot
  • Lijkt degelijk
  • Android 8.1
  • Gestured ipv OSD navigatie werkt prima

Minpunten

  • Niet bijzonder licht of dun
  • GUI quirks
  • Scherm blauwig
  • Xiaomi bloatware

Eindoordeel

Score: 4
TheOnlyJean 22 augustus 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Na paar jaar gebruik gemaakt te hebben van een Wileyfox Swift nu over gestapt op de Xiaomi Redmi Note 5, ik heb de 4/64 GB Global. Mooi afgewerkt toestel, ligt goed in de hand vingerafdrukscanner op de achterkant zit voor mij prettig en functioneert goed.

Pluspunten

  • Grootte
  • Accu
  • Snelheid
  • Android 8.1
  • Opslagcapaciteit

Minpunten

  • MIUI heeft zo zijn rare trekjes

Eindoordeel

Score: 4
Supertip 15 augustus 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

De Xiaomi Note 5 is de opvolger van mijn Samsung S6 effe+ die met strepen in het scherm en 2e brakke accu nodig aan vervanging toe was. Xiaomi besteld bij Belsimpel, geleverd met EU rom. Toestel voelt goed en vlot aan, miu 9.5 draait goed stabiel geen problemen

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • EU rom, met Nederlandse taal
  • Ontgrendelen met vingerscan
  • Goed leesbaar met zon
  • Vlotte processor
  • Grote batterij capaciteit

Minpunten

  • Achterzijde wat glad
  • Scherm doet wat blauw aan
  • Overzetten data van S6 wat moeizaam

Eindoordeel

Score: 5
Marco de Vries 10 juni 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Een goede budget telefoon met goede Specs. Mooi groot scherm een goede batterij en een hele snelle vingerafdrukscanner. Ook mooi dat je er een hoesje bij krijgt want deze worden nog niet verkocht. Alleen jammer van de micro USB had liever type C gezien.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Scherm
  • Batterij
  • Specs
  • Vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Micro USB
  • Weinig accessoires op de markt in Nederland

Eindoordeel

Score: 4
Noisia 18 mei 2018 Product gekocht

Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Zwart

Voor mij de opvolger van de Redmi Note 4. Het 18:9 scherm is mooi en goed te bedienen via de gestures. De camera is een grote vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger maar legt het af tegen simpelere en oudere camera’s van bijvoorbeeld een iPhone 6s of een OnePlus3.

Pluspunten

  • Prijs
  • Camera tov RN4
  • Miui schil geeft iOS feel
  • Batterij is groot
  • Gestures ipv knoppen
  • Geen noodzaak voor alternatieve rom

Minpunten

  • Camera steekt uit
  • Keuze maken tussen 2e sim of geheugenkaart
  • Geen usb-c
  • Geen NFC
  • Sommige features gebonden aan regio's (o.a. face unlock en thema's)
  • in Miui 9.5 kan icon raster niet aangepast worden
  • Camera maakt foto’s met veel ruis en bleke kleuren
  • Mi cloud en andere bloatware apps

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Note 5 (4GB ram) Roze?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Cartech

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True