Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
26 reviews

WD My Passport My Passport 2TB Oranje - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
11
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Pluspunten

  • Klein, licht en makkelijk mee te nemen
  • Snel met USB 3.0
  • Kabel blijft goed zitten

Minpunten

  • Kabel kort, onhandig voor desktop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

+1
DigitalExcorcist 7 augustus 2017 Product gekocht

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Uitstekende schijf in een compact formaat. Prima prestaties voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Snelheid
  • Prijs
  • Meegeleverde apps voor Mac + Windows

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Geluidsproductie Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 3
Mobiliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Pluspunten

  • Klein en licht
  • Snel met USB 3.0
  • Kabel zit goed vast

Minpunten

  • kabel kort voor desktop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

+1
hellred666 18 januari 2013

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Pluspunten

  • stabiele schrijf .
  • voelt stevig aan.
  • 1 kabel voor voeding+data.
  • snel.

Minpunten

  • 1 driver moet apart geinstalleerd worden.
  • HDD werkte niet meteen goed op mijn laptop.
  • kabel sluit niet heel goed aan in de HDD en is op en neer te bewegen.
  • kabel is kort.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

0
tobias1 20 september 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidsloos
  • Mooie vormgeving
  • Snelheid
  • Prijs / kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Kabel niet gebruiksvriendelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Mobiliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

Tiny_Spider 12 november 2017 Product gekocht

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Gebruik deze schijf nu voor zo'n 4 jaar en werkt nog steeds prima. Software werkt beetje raar maar doet z'n werk (encryptie).

Pluspunten

  • Mooie en stevige constructie
  • USB 3.0

Minpunten

  • Korte kabel

Eindoordeel

Score: 4
donderdraak 8 juli 2015

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Deze schijven zijn makkelijk voor portable gebruik. Ik heb ooit veel stuks gekocht en ben van mening dat ze niet zo betrouwbaar zijn voor lang termijn gebruik. Na 1 jaar had een van mijn schijven een probleem dat hij na 1-2 minuten spontaan uit viel en niet meer benaderbaar was.

Pluspunten

  • Opslagruimte en prijs verhouding is goed
  • Plug & Play
  • Snel en maakt niet veel herrie
  • Goede support
  • Kabel is alleen lang genoeg voor laptops
  • Kabel en connector zijn stevig

Minpunten

  • Kabeltje is tekort voor desktops
  • Kan een warmte probleem krijgen waardoor SATA bridge faalt
  • Firmware update nodig

Eindoordeel

Score: 2
Sjanneke 13 maart 2015

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Mijn WD is stukgegaan na minder dan een jaar. Van de WD service kan ik een nieuwe krijgen, er is iets binnenin stuk wat nu tikt, maar met die nieuwe ben ik dus mooi wel mijn bestanden kwijt en daar kan niks voor worden geregeld. :( :(

Pluspunten

  • Geen oplader nodig
  • Compact

Minpunten

  • Stuk binnen een jaar en alles kwijt! Maak een backup als je deze WD gebruikt!!!

Eindoordeel

Score: 2
Tuimel 1 november 2014

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Enorm fijne harde schrijf die ik in de sale gekocht heb. Inmiddels een jaar in gebruik en nog steeds perfect. Mooi design ook!

Pluspunten

  • Snel, klein, weinig geluid, grote opslag
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Evt te dik voor sommige mensen

Eindoordeel

Score: 4
Daily 17 maart 2014

WD My Passport My Passport 500GB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Drwho1 3 januari 2014

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Mobiliteit Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
LeMeJaimy 25 november 2013

WD My Passport My Passport 2TB Rood

Pluspunten

  • Niets slechts op aan te merken.

Minpunten

  • Ik kan maar 1 negatief puntje bedenken, en dat is de behuizing omdat, die redelijk snel krasjes krijgt.. maar dat is eigenlijk helemaal niet zo erg..

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5
SpeedingWilly 16 augustus 2013

WD My Passport My Passport 750GB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
tobyjan 3 juni 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Zhadox 23 mei 2013

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
wkarsens 19 mei 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
w0ut3rb0dd3 7 februari 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 1
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
ixfire 30 januari 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Mobiliteit Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 2
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Nivk 29 januari 2013

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Mobiliteit Score: 5
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
jick 17 januari 2013

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
kabouter428 12 januari 2013

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Geluidsproductie Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Mobiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Balkz 3 december 2012

WD My Passport My Passport 1TB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
JDillinger 30 augustus 2012

WD My Passport My Passport 320GB Zwart

Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 3
Warmteproductie Score: 4
Compatibiliteit Score: 2
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
John Stopman 4 augustus 2012

WD My Passport My Passport 2TB Zwart

Na ruim drie jaar spinnen de platters van dit apparaatje nog steeds als een gek in de rondte en van instabiliteit heb ik niets gemerkt. Transfer Rate ligt zo rond de 90MB/s. Aanrader! :-)

Pluspunten

  • Snel
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • NVT

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mobiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Warmteproductie Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 5
MatsSkoe 1 augustus 2012

WD My Passport My Passport 320GB Zwart

Geluidsproductie Score: 3
Warmteproductie Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Mobiliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een WD My Passport My Passport 2TB Oranje?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True