Prijs |
Specificaties | AM4 socket • Quad core @ 3,5GHz-3,7GHz - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
![]() |
Review - Ryzen 5: 1600X en 1500X: zes en vier Zen-cores aan de tand gevoeld AMD is nog lang niet klaar met zijn stapsgewijze introductie van Ryzen. Na de Ryzen 7-processors in maart is april gewijd aan de Ryzen 5-serie, met twee quadcores en twee hexacores. |
Als je hogere geheugen snelheden wilt draaien kan ik de 1st Generatie niet aanraden.
Zelfs op een X470 moederbord kom ik met ubersnel geheugen niet boven de 3000Mhz uit.. Daarboven is het reboot en niet willen opstarten.. Dit komt door de mem controller in de processor en niet het moederbord.
Mooie en zeer snelle CPU met mooie en stille koeler inbegrepen. De automatische overclock functie én de slimme software (AMD RYZENMASTER) maken dit tot een echte topcpu! nog geen problemen mee gehad!
Fijne, snelle en stille processor. Upgrade na mijn Athlon || X4 760K en ja dat merk je enorm goed in. Deze processor was overigens zeer makkelijk te installeren. De stock cooler is superstil en koelt erg goed. So far zeer tevreden..
Prima overclocker heb hem nu stabiel draaien op 4.0Ghz met de stock cooler