Sharkoon V1000

Prijs
€ 48,21
Specificaties Small form factor • 4 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
yor111 3 april 2021 Product gekocht

Sharkoon V1000

De Sharkoon V1000 (closed) bied een strak design en moderne features.

Pluspunten

  • strak design
  • Prijs
  • Mogelijkheid voor een radiator
  • Ruimte voor 2x 140 mm Fans
  • 2x fans bijgeleverd

Minpunten

  • Closed versie geen in/out take bovenkant
  • HDD bay van plastic
  • bijgeleverde Fans hebben een Molex aansluiting

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 3
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 3

+2
kjderksen 8 augustus 2019 Product gekocht

Sharkoon V1000 Window

Opzoek naar een mooie Micro-ATX (µATX) kast voor een 'budget' prijs? Dan is de V1000 zeker een optie. De behuizing had 5- 8 cm korter gemogen en dus compacter, want 40cm lange GPU's zijn iets minder voorkomend. Andere kleuren en TG is misschien nog een idee, maar verder prima behuizing.

Pluspunten

  • Prijs- kwaliteit verhouding
  • Window
  • PSU cover
  • Stoffilters
  • Videokaarten tot 40 cm lengte zijn te installeren.
  • Kabelmanagement
  • 140/280mm koeling in de front is mogelijk.
  • Komt standaard met 3 stuks 120mm led fan.

Minpunten

  • TG (voor- en zijkant) zou wel heel mooi zijn.
  • Blauw is helaas de enigste uitvoering, misschien zijn meerdere kleuren, RGB of zonder fan een leuke aanvulling.
  • Molex aan de fan kabel is niet altijd handig/ mooi.
  • Push/ pull is niet mogelijk op onderste fan positie in de front ivm de PSU cover.
  • Max. hoogte CPU-koeler (officieel) is 150mm.
  • De ruimte voor de 5,25" bay had ook anders gebruikt kunnen worden, maar natuurlijke prima als je deze (nog) wel gebruikt.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 3
Kwaliteit voeding Score: 1

stopFopNewbie 18 juli 2020 Product gekocht

Sharkoon V1000

Prima kast, goede kwaliteit en mooi deisgn. Klein gaten voor kabels. Handleiding vrij onduidelijk,(bijvoorbeeld welke schroeven voor het moederbord gebruikt moesten worden). Verder erg tevreden mee

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi, clean design
  • 2 Fans
  • Dust filters

Minpunten

  • Smalle gaten voor kabels
  • Gebrekige gebruiksaanwijzing
  • Weinig ruimte aan de zijkant voor kabel management.

Eindoordeel

Score: 4
dion1995 16 januari 2020 Product gekocht

Sharkoon V1000

Uitstekende prijs/kwaliteit behuizing.

Pluspunten

  • Kabelmanagement
  • Ruimte
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
SleepyMario 6 september 2019 Product gekocht

Sharkoon V1000

Prima, nette kast, voorzien van alle toeters en bellen die je mag verwachten.

Pluspunten

  • cable management is eenvoudig
  • veel ruimte
  • stofvilters
  • veel fans
  • goedkoop

Minpunten

  • geen idee

Eindoordeel

Score: 5
jaapjviNewbie 22 augustus 2019 Product gekocht

Sharkoon V1000 Window

Ik was al een tijdje op zoek naar een micro-ATX case, na een goede review gelezen te hebben besloot ik deze case aan te schaffen. Veel goede features die je ook terugvindt in grotere en duurdere cases zoals bijv. PSU shroud, Dust filters en een window.

Pluspunten

  • Prijs-Kwaliteit verhouding
  • PSU shroud is fantastisch!
  • Cabelmanagement
  • LED-Fans
  • Genoeg ruimte voor extra fans
  • Goede Airflow
  • Ruimte voor watercooling, zelfs in micro-ATX case
  • Mooie window in de case

Minpunten

  • 2 USB 3.0 poorten is wat aan de lage kant
  • Geen tempered glass
  • Alleen blauwe versie, geen RGB maar wat wil je voor deze prijs.

Eindoordeel

Score: 5
joey-b 13 maart 2019 Product gekocht

Sharkoon V1000 Window

Mooie compacte kast met glas tegen een goede prijs. Goede airflow en mogelijkheden extra fans te plaatsen Redelijk opbergruimte, 2 HDD + 2 SSD kunnen uit het zicht weggewerkt worden. Aan de voorkant hadden meer USB aansluitingen gemogen Al met al meer dan tevreden voor een µATX kast

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel onderdelen uit het zicht wegwerken
  • Koeling

Minpunten

  • Had voor meer USB poorten mogen hebben

Eindoordeel

Score: 4
AndyvsNewbie 6 oktober 2018 Product gekocht

Sharkoon V1000 Window

Perfecte budget case. Gebruikt voor men eerste ryzen self build en was in de wolken met dit product. Incl 3 rgb fans, plaats voor drie meer. 2hdd slots en 2 ssd slots. Cable manegment. Psu afgeschermd voor clean look. Niet twijfelen, kopen die handel.

Pluspunten

  • Stevig / robust
  • Voldoende plaats en opties voor de casual pc enthousiast
  • Led fans + plaats voor meer
  • Cable manegement

Minpunten

  • 2usb in frontpanel. Maar niets dat een usb hub kan oplossen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon V1000?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee