Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Blue (Qwerty US)

Prijs
Specificaties Bedraad Qwerty met Kailh Blue switches - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
Zandhaas 13 april 2018 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Mooi robuust gebouwd bord met keuzes in kleuren en is ook dimbaar. Zowel zakelijk als gaming te gebruiken. Low Profile + Kailh Red+ TKL + RGB

Pluspunten

  • 2 USB kabels (50 en 150 cm met gouden instekertjes)
  • stevig gebouwd
  • lichte aanslagen
  • RGB kleuren en standen instellen.
  • zowel voor zakelijk als gaming te gebruiken
  • profiles zijn direct op toetenbord te programeren
  • alle toetsen verlichten, zelfs capslock ook, vorige model met blauwe leds was die niet meeverlichten.
  • echt plat

Minpunten

  • USB kabels voelen niet solid aan ( je voelt er nog mini kabels door mantel heen. Had liever sleeve bijgekregen.
  • geen software
  • te plat zonder verhoging kleppen volgens eega.
  • geen euroteken
  • geen frame net onder space om je duim te rusten
  • uitknop voor leds is er niet. wel kan je dimmen tot echt uitstaat.
  • Prijs? misschien te duur (Ik heb dit cadeau gekregen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

n9iels 2 juli 2021 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Prima en lekker compact toetsenbord voor al het dagelijks typewerk. Het ontbreken van software voor de verlichting en macro's is wel jammer. In vergelijking met Cherry MX Browns (had ik hiervoor) is het toetsenbord muisstil, een absolute plus voor tijdens online meetings.

Pluspunten

  • Typt fijn en stil
  • Lekker compact

Minpunten

  • Lightning profiles ondersteunen geen effecten
  • Geen USB-C
  • Geen software

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
wvdg 31 maart 2021 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Mezelf op een mooi toetsenbord getrakteerd, nu een paar dagen in gebruik bij mijn thuiswerk als developer. Bevalt goed en TKL geeft wat extra ruimte, het numerieke pad mis ik niet. Ik ben geen gamer dus ik heb de verlichting op uniform wit gezet, en dat werkt prettig.

Pluspunten

  • Voelt robuust
  • Typt lekker
  • Laag model en goede helling met de pootjes uit
  • Verlichting goed in te stellen voor niet-gamer

Minpunten

  • Twee snoeren geleverd maar het korte is zo kort dat je daar weinig aan hebt.
  • Niet goedkoop.
  • Pictogrammen op de toetsen voor de verlichting onrustig

Eindoordeel

Score: 5
aseliot 26 maart 2021 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Blue (Qwerty US)

Prima klein toetsenbord, maakt een mooi tik geluid zoals je dat gewend bent van blue switches. Grootste voordeel vindt ik zelf de RGB die via de FN knop combinaties te bedienen is en het feit dat je hiervoor geen extra software hoeft te installeren.

Pluspunten

  • Klein/plat, makkelijk meenemen
  • Geen software nodig voor RGB

Minpunten

  • Heel soms gebruikt een spel wel numpad controls

Eindoordeel

Score: 4
clojo 22 augustus 2020 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

fijn low profile toetsenbord zonder het nummer pad. heb het toetsenbord nu een paar maanden een ben zeer Tevreden

Pluspunten

  • tikt goed
  • twee draden (50 en 150 cm)
  • rgb
  • betaalbare prijs
  • mechanisch

Minpunten

  • geen gevlochten kabel
  • geen software
  • geen usb c

Eindoordeel

Score: 5
Helza 16 juli 2020 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Blue (Qwerty US)

2 van deze toestenborden besteld, de eerste gaf na een jaar problemen met toestaanslagen die niet consistent geregistreerd werden en de 2de had hetzelfde probleem na net geen 2jaar. Beiden toestenborden werden bijna alleen in het weekend gebruikt. Absolute afrader

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Snel kapot
  • Goedkoop = duurkoop

Eindoordeel

Score: 2
tictactoe 28 mei 2020 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Sinds een paar dagen in gebruik en tikt lekker weg. (Programmeur) Ik mis de numpad tot nu toe niet.

Pluspunten

  • Compact
  • Voelt stevig aan
  • Goede aanslag
  • low profile toetsen

Minpunten

  • Iets meer geluid bij tikken

Eindoordeel

Score: 5
BijoyaBraak 27 mei 2020 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Gebruik ik dagelijks, om te typen (niet gamen). Normale niet low profile mechanische toetsenborden zijn hoog, deze is makkelijker mee te nemen. Daarbij is het fijn dat je geen polssteun nodig hebt, omdat deze laag is. Travel en actuation force voelt prima aan.

Pluspunten

  • Geen numpad
  • Profile in de keycaps
  • 2 kabels meegeleverd
  • Typ gevoel
  • Prijs kwaliteit
  • Low profile

Minpunten

  • Geen tactile feedback
  • ABS keycaps

Eindoordeel

Score: 5
Xiphias-Gladius 3 oktober 2018 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Dit is een prima toetsenbord voor deze prijs.Dun, licht en typt lekker. Alleen is het instellen van de verlichting beetje omslachtig, software had makkelijk geweest.

Pluspunten

  • Dun
  • Licht
  • Voelt stevig
  • kahli red typt fijn
  • 2 verschillende lengtes usb-kabel

Minpunten

  • Kwaliteit usb-kabels kan beter
  • Instellen verlichting omslachtig
  • Mis software, zoals bij Logitech en Corsair

Eindoordeel

Score: 4
Ronald-v-M 31 augustus 2018 Product gekocht

Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Red (Qwerty US)

Fijn toetsenbord voor zowel voor gaming als normaal gebruik.

Pluspunten

  • Mooi rgb toetsenbord
  • Fijn gevoel in de toetsen
  • Lange en korte kabel meegeleverd
  • Kabels zijn mooi verguld

Minpunten

  • Kleur instellingen is een beetje uitproberen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon PureWriter TKL RGB Kailh Blue (Qwerty US)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True