Gebruikers

Score: 4
9 reviews

MSI Optix MAG24C (S15-0003062-HH5) Rood, Zwart

Prijs
Specificaties 23,6" • 1920x1080 (Full HD) • 144Hz • VA • 1ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Snufje12345 12 april 2020 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Een erg goede monitor voor een net prijsje. Heeft freesync support, curved scherm, 144hz VA paneel. Kortgezegd een compleet pakket voor een nette prijs (toendestijds voor €200 nieuw gekocht). Heeft dunne randen, nette afwerking, en de bijgeleverde voet is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en van metaal dus erg stevig.

Pluspunten

• Nette kleuren voor een VA paneel
  • Freesync werkt erg goed
  • Curved
  • Prettig formaat voor 1080p
  • Niet te veel ghosting
  • Degelijk gebouwd
  • Veel functionaliteit
  • Goede kijkhoek

Minpunten

• Geen HDMI kabel meegeleverd
  • Stroomadapter maakt storend veel lawaai als de monitor op standby staat

AveApps 6 augustus 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Leuke goedkope monitor voor 144hz. Brightness laat te wensen over indien men beter gewend is.

Pluspunten

• Goede bouwkwaliteit
  • Goedkoop

Minpunten

• Lage brightness
  • Dode pixels
  • VA

3 van 5 sterren (Voldoende)

tsjech@ 22 oktober 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Monitor functioneert goed, betere zwartwaarden en kijkhoek dan TN panelen, helaas monitor retour gedaan na 1 weekend ivm met goedkope adapter die storende coilwhining heeft. Blijkbaar een veelgehoord probleem. Monitor staat in slaapkamer.

Pluspunten

• Mooie kleuren en zwartwaarden
  • Geen merkbare ghosting of lag kunnen waarnemen
  • Goedkoop voor wat je krijgt.

Minpunten

• Coilwhining van losse adapter, storend hoorbaar in standby

3 van 5 sterren (Voldoende)
MarnixSchalk Newbie 24 september 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Ik heb dit scherm in de aanbieding gekocht voor 200 euro. Dit was het zeker waard. Het enige nadeel waar ik af en toe tegen aan loop is dat de brightness dus niet aanpasbaar is bij de 1 ms response time. Voor de rest een aanbevolen paneel!

Pluspunten

• Dunne randen
  • 144hz
  • Goed contrast
  • In hoogte verstelbaar
  • Curved scherm
  • Handig menu

Minpunten

• Niet aanpasbare brightness bij 'Extreme' response time
  • Is wel wat aan de kleine kant

DiTomazo 13 september 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Voor 200 euro een uitstekende monitor. De adapter maakt een beetje lawaai maar dat is alleen vervelend als hij in je slaapkamer staat. Bouwkwaliteit is goed. Helderheid is wel iets te laag. Al met al een prima scherm. Ik heb msi gemaild voor de feesyncrange is 48 tot 144 herz

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit
  • Curve

Minpunten

• Helderheid
  • Adapter

ErenG Newbie 7 september 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Fijne 144hz refreshrate jammer dat de 1ms alleen wordt gehaald bij een lage helderheid.

Oude monitor was een TN-paneel en dat is wennen omdat de kleuren anders zijn zoals wit is licht geel op de VA-panel ook is de helderheid vrij laag.

Pluspunten

• 144HZ refreshrate
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• VA-Paneel
  • 1ms wordt alleen gehaald bij lage helderheid

hrichard 20 augustus 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

In de aanbieding met waardebon en cashback +- 165 euro. Toch retour.
Goed is 144hz,ruime freesync range.
Mijn model kwam met een zoemende adapter, af en toe flikkert het beeld en het scherm is scheef (niet corrigeerbaar). Verder matige kleuren, veel plastic en goedkope afwerking. Ik zou iets meer uitgeven.

Pluspunten

• 144hz
  • Freesync met ruime range
  • Goedkoop (in mijn geval)
  • Simpel menu

Minpunten

• Veel wiebelend plastic
  • Voelt goedkoop aan
  • Slechte kleuren, ook na zelf instellen
  • Soms flikkerent beeld
  • Herrie uit de adapter
  • Mijn monitor is scheef (niet corrigeerbaar)
  • Alleen 1ms respons bij lage helderheid en contrast
  • Curve voegt niks toe op dit voormaat

2 van 5 sterren (Slecht)
Omebob 1 augustus 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Kwam dit scherm tegen via een aanbieding op aanraden van een andere Tweaker. Ben zeer tevreden. Je krijgt heel veel waar voor je geld. Eindelijk een monitor met alles erop en eraan voor een eerlijke prijs!

Pluspunten

• Strak design
  • Curved absoluut niet storend
  • Veel waar voor weinig geld
  • Freesync
  • 1MS Reactietijd

Minpunten

• Kabels niet weg te werken in voet
  • Optimale kleuren nog in te stellen

julianvdo 27 maart 2018 Product gekocht

MSI Optix MAG24C (S15-0003079-HH5) Rood, Zwart

Deze monitor heb ik aangeschaft om in het midden van mijn triple monitor setup te plaatsen, daar is hij ook zeer geschikt voor. Wat mij wel nog dwarszat is dat het kleurencontrast moeilijk aan te passen is in de monitorsoftware. Een dergelijk programma lost dit eenvoudig op.

Pluspunten

• Dunne randen
  • Curved
  • 144Hz refresh rate
  • Hoge prijs kwailteit
  • Rode leds aan achterkant

Minpunten

• Moet met ander programmma contrast aanpassen

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI Optix MAG24C (S15-0003062-HH5) Rood, Zwart?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren