Prijs |
Specificaties | 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 60Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - Februari 2021 Welke monitor kun je nu het beste kopen? In deze Best Buy Guide zoeken we het uit. We gaan op zoek naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, 4k-monitoren en ultrawides. |
![]() |
Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de collega's van Hardware Info deze Best Buy Guide voor jullie samengesteld. |
Een degelijke WQHD IPS zakelijke monitor met enkele handige features. Door de vrij lage aanschaf prijs van 240-250 euro kan je niet veel mis doen met deze monitor voor ‘normale’ doeleinden.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 5 |
Kleurweergave | Score: 4 |
Contrast & helderheid | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Gekocht voor het thuiswerken, hier is hij perfect voor. Ook voor het gamen komt hij goed mee. Twee nadelen: met zonlicht in de buurt wordt het scherm een stuk onduidelijker en de ventilator maakt soms een irritant hoge piep, alleen te horen bij stilte anders niet. Is de €239,- waard.
Goed product. Perfect beeld, Vier soorten video aansluitingen. Onthoud per ingang de audio bron! Alleen de ingebouwde speakers zijn echt slecht, heb een 2.1 setje aan de koptelefoon uitgang gehangen.
Goede specs en kleurweergave, zeker voor deze prijsklasse. Jammer genoeg is enkel de uniformiteit van grijs (linksboven) ondermaats. Verder had mijn model last van coil whine bij bepaalde helderheidstanden op lichtere achtergronden, dit kon 'verholpen' worden door met contrast/helderheid aan te passen. Heb het scherm na een dag geretourneerd.
Volgens de vervaardiger van mijn graphics card (HD 6530D) moet QHD gewoon kunnen via HDMI, maar de Philips 272B8QJEB doet het niet. Hij geeft maximaal 1920x1080.
Deze monitor gekocht om hem zowel zakelijk als kantoormonitor als privé als gamemonitor te gebruiken. Natuurlijk weet ik dat deze monitor primair voor kantoor wordt aangeraden, dat is dan ook mijn eigen primaire doel. Voor dit doel is het een uitstekende monitor voor een prima prijs! Erg tevreden mee.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,