Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Wit

Prijs
Specificaties 5,5" • 1920x1080 (Full HD) • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
1
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Anoniem: 167912Newbie 13 juli 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Camera voldoet niet. Telefoon app kan blijkbaar niet goed om met 2 simkaarten en crasht. Connectie carkit doet raar.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Prijs
  • vingerafdruk scanner is wel makkelijk
  • android one

Minpunten

  • telefoon app crasht
  • carkit connectie doet raar
  • foto's ondermaats

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 2
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

+1
Janet010 9 mei 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Premium gevoel voor een prima prijs

Pluspunten

  • Voldoende opslag
  • Dual sim, slot ook te gebruiken voor micro-SD
  • Premium gevoel
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Het duurt even voor je de kruisjes ziet om de apps te sluiten
  • Kwaliteit foto's kan er mee door

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 2
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

+1
AudiSub 7 mei 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Een fijn toestel voor een schappelijke prijs

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Snelheid
  • Opslagruimte
  • Vormgeving
  • Android One

Minpunten

  • Geen fotoknop

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

+1
stelling 7 mei 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Prima toestel voor zeer redelijke prijs. USB-C aansluiting bevalt prima, alleen tijdelijk lastig, omdat dit het enige apparaat is wat ik heb met deze aansluiting. Ligt lekker in de hand en is ook lekker snel. Ook Android Auto werkt met dit toestel een stuk sneller.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Goede accuduur
  • Snel
  • Geen Micro SD-kaart nodig
  • Nieuwste Android versie
  • Android Auto werkt hier goed mee

Minpunten

  • Geen LED indicatielampje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 4

0
morpheus-nl 24 mei 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Ik heb dit toestel nu twee weken in bezit (64GB/4GB RAM). Hij reageert erg vlot, wat hoogst waarschijnlijk met pure Android te maken heeft i.c.m. een rappe mid-range processor en voldoende geheugen.

Pluspunten

  • Android one
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Bouwkwaliteit / uiterlijk
  • Sherpte en helderheid v.h. scherm

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 5

Rabb 17 januari 2020 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Zwart

Slechtste telefoon die ik ooit heb gehad.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Android One

Minpunten

  • Apps worden te snel gekilled
  • Klok app functioneerd totaal niet goed
  • Crashed regelmatig
  • Slechte camera

Eindoordeel

Score: 2
Jules713Newbie 5 mei 2019 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Meer dan prima telefoon die goed aansluit bij mijn wensen voor een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Goed formaat - niet te groot - doch aangenaam gewicht
  • Batterijduur en snelle laadtijd
  • Android One
  • Werkgeheugen
  • Opslagruimte, en ook nog uitbreidbaar
  • Mooi ontwerp en materialen

Minpunten

  • Camera is niet buitengewoon - maar daar was ik van bewust en maakt me ook niet uit.
  • Screenprotector past niet perfect vanwege de bol aflopende randjes
  • Vingerafdrukscanner is niet feilloos - maar wordt misschien veroorzaakt door zweet of vuil.
  • Toestel zonder hoesje kan glad worden

Eindoordeel

Score: 5
Heinootje 9 september 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

In eerste instantie heel tevreden, maar nu problemen. Na ca half uur valt bijvoorbeeld Runkeeper uit. Heb toestel laten repareren via Bol.com. Terug gekregen met nieuw binnenwerk. Weer zelfde probleem. Gehele toestel teruggestuurd. Opnieuw besteld. een mooi toestel vond. Opnieuw besteld. Nu weer hetzelfde probleem. Telefoon gaat nu definitief terug.

Pluspunten

  • Mooi
  • Sterke behuizing
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • Bepaalde apps vallen uit

Eindoordeel

Score: 3
Renen DNewbie 8 juni 2018 Product gekregen

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Besturing is merbaar beter dan windows. Alleen tegels waren aangenaam daar deze overeenkomst kwamen met computer. Degelijk toestel met watervrees. Valt uit na enkele druppels water er op (regen) Word spek glad als je natte handen heb. In vergelijking met Nokia 930 stap terug in het geheel.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Scherm
  • Materiaalgebruik
  • Accu

Minpunten

  • Gevoelig voor vocht
  • Zeer glad bij natte hand
  • Camera in schemer licht

Eindoordeel

Score: 3
jasper audoor 30 april 2018 Product gekocht

Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Blauw

Ik wou een gsm met een stevige build en stock Android. Alles gevonden wat ik wou in deze nokia

Pluspunten

  • Gebouwd als een tank!
  • Accu duur
  • Stock Android
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Mooi disign en ligt perfect in de hand
  • Nokia! nostalgie alom

Minpunten

  • Camera bump
  • Geen verwisselbaar accu

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nokia 6 (2018) 4GB ram, 64GB opslag Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee