Prijs |
Specificaties | On-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Grijs)
Omdat ik vaker ga wandelen of een stuk van de parkeerplaats naar mijn werkplek moet lopen, zocht ik een koptelefoon die niet te duur was, maar toch prettig zat en goed geluid levert. Voor mij persoonlijk voldoet deze koptelefoon daar perfect aan. Makkelijk te bieden en verbinden.
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Wilde een draadloze koptelefoon proberen en vond deze voor € 30,- Voor dat geld een A-merk koptelefoon, daar kun je je geen buil aan vallen en geen moment spijt van gehad. Zeer goede geluidskwaliteit voor een klein prijsje en zit ook prima voor een on-ear model.
Ik heb deze koptelefoon nu al een tijdje > 6 maanden en hij bevalt mij uitstekend. Naar mijn inziens zijn de audio en accu top voor deze prijs (€35). Alleen heb ik heel soms problemen met verbinden, maar dit is op te lossen door opnieuw te pairen.
Prima geluid voor deze prijs, bouwkwaliteit van hoofdband had beter gemogen, ook iets van padding op de band was fijn geweest.
Hoewel ik normaal gezien nooit een Bluetooth-hoofdtelefoon zou kiezen, ben ik toch blij dat ik deze gekocht heb. Ik ben tevreden over de geluidskwaliteit, het draagcomfort (al is een over-ear wel nóg comfortabeler) en de batterijduur. Nog geen problemen met de bouwkwaliteit, maar het kan zeker steviger.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |