Gebruikers

Score: 4
19 reviews

Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit)

Prijs
€ 147,61
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
10
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+2
arriej 8 februari 2020 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Oordopjes zijn goed om mee te sporten en dus simpel muziek mee te luisteren. Ook voor in het verkeer is het ideaal want je hoort alles om je heen.

Pluspunten

  • spatwaterdicht
  • Geluid is goed

Minpunten

  • Tikt ze makkelijk uit je oor
  • Geen noise canceling
  • Bellen alleen maar via rechter kant.
  • Lomp, Steken ver je oor uit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

+1
MetalSpiritNewbie 13 december 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit)

De geluidskwaliteit is wat je kunt verwachten van Bose ontzettend goed bij deze earbuds.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Handig opbergdoosje
  • MacOS support
  • Goede batterij
  • Automatisch verbinden

Minpunten

  • Beetje lomp
  • Af en toe synchroniseren ze onder het luisteren.
  • Geen noicecancelling
  • Bellen alleen aan rechterkant met lage kwaliteit
  • Sommige videoapps audiovertraging

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
AudioM8 20 januari 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Voor mijn luistergebruik goed geluid, zeer intense bass maar toch op een manier crystal helder. Heeft wat sync problemen, steken wat uit je oor maar hier is prima mee te leven. Geen Windows support, maar werkt perfect met mijn telefoon.

Pluspunten

  • Crystal helder met intense bass
  • Open design
  • Geen 3.5mm jack
  • Automatische syncen
  • Goed verstaanbaar in telefoongesprekken (i.c.m LG G6)
  • Goede battery life

Minpunten

  • Lomp design (steken ver uit je oor)
  • Telefoongesprekken maar aan een kant
  • Raken nog weleens out of sync
  • Geen Windows support
  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
maubaan 20 augustus 2018 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Oranje, Zwart)

Best duur voor een bose product. maar als je dit koopt krijg je echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • zit fijn
  • voelt premium
  • looks en feels zijn echt top
  • goede kwaliteit muziek
  • fijne bass

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

itangNewbie 23 januari 2021 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Ben onlangs mijn linker oordopje kwijt geraakt, ik heb via marktplaats een andere oordopje kunnen kopen! Hoe kan ik nu deze koppelen? Itang

Pluspunten

  • geluid

Minpunten

  • zit iets te los

Eindoordeel

Score: 4
got_aDJaNewbie 1 mei 2020 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Tevreden met deze earbuds, klinken heerlijk en zitten goed. Gebruik ze voor het sporten en (thuis)werk. Met een handige draai 'gelocked' in je oor en gebeurd er niks mee. Las dat het oortje na verloop van tijd minder stevig werd, hier heb ik nog niks van gemerkt.

Pluspunten

  • Vol geluid zoals we van Bose gewend zijn
  • Zitten stevig dus ideaal voor sporten
  • Spatwaterdicht
  • Find my buds functie

Minpunten

  • Formaat maar niet hinderlijk
  • Bediening moet je hard drukken
  • Charging case ontlaad langzaam

Eindoordeel

Score: 4
Jeaust 28 april 2020 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Erg fijne buds met goed geluid en het switchen van apparaten gaat vlot en handig. Met e

Pluspunten

  • Switchen van devices werkt goed en snel
  • Fijn geluid

Minpunten

  • Tikt ze snel uit het oor
  • Bellen alleen via rechteroortje

Eindoordeel

Score: 4
Marcel Renders 16 januari 2020 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Goede geluidskwaliteit en pasvorm, maar erg veel windgeruis. Dit is met name te merken op de fiets maar wordt ook al ervaren tijdens het hardlopen of wandelen. Deze oortjes zijn enkel binnen te gebruiken.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Pasvorm

Minpunten

  • Windgeruis
  • Niet te koppelen met andere Bose producten

Eindoordeel

Score: 1
Caayn 7 november 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit)

Fantastische oordoppen voor tijdens het sporten. Geluid kwaliteit is fantastisch voor zijn formaat, mooi helder met een fijne bass. Maar helaas is de latency net aan de te hoge kant om de oordoppen ook voor video consumptie te gebruiken.

Pluspunten

  • Mooi helder geluid met een fijne bass
  • Batterij duur
  • Blijven zonder enige moeite zitten, ook tijdens langdurige en intensieve sportsessies.
  • Batterijduur
  • Rubberen tipjes zijn eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Linker oortje heeft bij het aanzetten soms moeite om te verbinden. Opnieuw aanzetten verhelpt het. Dit probleem treedt bij mij niet op nadat ze verbonden zijn
  • Latency
  • Bij wind heb je last van windgeruis
  • Houder/oplaadhoesje loopt langzaam leeg

Eindoordeel

Score: 4
HarrieKlNewbie 2 november 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Helder geluid met een diepe bas. Wel erg duur, maar het geld wel waard.

Pluspunten

  • Blijven goed zitten in je oor
  • Prachtig geluid
  • Verbind zich snel met bluetoothapparaten

Minpunten

  • korte batterijduur
  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Thomaskoopman 30 oktober 2019 Product gekregen

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Zeer goed product voor een redelijk hoge prijs. De bass is erg goed, alleen zijn bij mij twee paar oortjes al snel stuk gegaan zonder de bass extreem hard te zetten. Af en toe wat verbindingsproblemen maar erg goed!

Pluspunten

  • Zeer goed geluid
  • Lange batterijduur
  • Heel fijn draagcomfort

Minpunten

  • Groot ontworpen
  • Fragiele drivers
  • Grote case

Eindoordeel

Score: 4
Carlos0_0 1 oktober 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Ik ben er op zich erg blij mee ik had hiervoor de Bose Soundsport Wireless(Met draadje tussen de oren), echter die is per ongeluk de wasmachine in gegaan. Deze oortjes vangen echter wel veel windgeruis, erg vervelend met fietsen.

Pluspunten

  • Prima Geluid
  • Handige App

Minpunten

  • windgeruis op de fiets
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Ruslandsosa 8 september 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Nu ondertussen bijna 2jaar in gebruik. Echt een top oordopjes. Goed en helder geluid. Ik heb zelf nooit problemen gehad met connectiviteit. App is wel slecht maar deze gebruik je eigenlijk ook nooit.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Zeer goed geluid
  • Batterij haat lekker lang mee
  • Mooi compact
  • Gebruikt vriendelijk

Minpunten

  • App is slecht
  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
EzukiNewbie 4 april 2019 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Prachtige aankoop, extreem goed geluid! Ik had echt een wauw effect toen het geluid aan ging. Bellen getest waarbij ik te horen kreeg dat ik zeer goed te verstaan was. Voelt niet zwaar in het oor en de comfort is extreem goed, voelt niet vervelend in het oor!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • hardcase + mobiele oplaadpunt
  • Comfort A+

Minpunten

  • knopjes wat moeilijk in te drukken

Eindoordeel

Score: 5
lunaticz0r 24 september 2018 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Redelijke kwaliteit, maar voor de prijs verwacht je eigenlijk echt goed geluid en connectiviteit, iets wat erg vervelend kan worden...

Pluspunten

  • geluid
  • prijs
  • zitcomfort bij boksen

Minpunten

  • Connectie valt veel te vaak weg
  • groot
  • app is prut

Eindoordeel

Score: 3
error259Newbie 14 juni 2018 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Prijzig, maar de geluidskwaliteit en echt draadloos-zijn maken het dat voor mij wel waard. Ik heb ze nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden. Geluidskwaliteit van muziek is erg goed, en prettig dat ze te bedienen zijn op de oortjes zelf. Helaas is geluid bij bellen minder.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit van muziek is geweldig
  • na 1e keer automatisch verbinden
  • mooie case met ingebouwde accu, ideaal voor forensen.
  • écht draadloos
  • volume e.d. te regelen op de oortjes zelf (reden om geen airpods te nemen)

Minpunten

  • prijzig
  • bellen: geluid is maar aan 1 kant en klinkt behoorlijk dof (met iphone6)
  • esthetiek: steken door formaat wat uit het oor

Eindoordeel

Score: 4
Grandaelus 24 mei 2018 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Alsof een surround set in je hoofd zit. Daarboven kun je even goed de omgeving horen zonder dat het elkaar stoort. Veiliger dan een autoradio dus. Dit set gaat super samen met Sony Xperia's ClearAudio+. Ook zeer handig dat bellen aan 1kant is. Anders kun je jezelf niet goed verstaan.

Pluspunten

  • Uitmuntend geluidskwaliteit
  • Bellen op 1 oortje
  • Knopfuncties makkelijk bedienbaar (wel even oefenen/onthouden)
  • Compacte oortjes en etui
  • Verbinding mogelijk op vrij grote afstanden
  • Standaard volume regelbaar in de app (dus niet bij elke keer inschakelen volume regelen)
  • Etui is tevens een powerbank voor de oortjes
  • Verloren oortjes terugvinden met app

Minpunten

  • Geen riemtasje voor handig meenemen

Eindoordeel

Score: 5
mioranduh 26 februari 2018 Product gekocht

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

Korte stukjes op de fiets en voor sporten ideaal. Lange reizen een probleem omdat je moet opladen. Beter zou zijn bekabelen bij batterij leeg! Want dan zou je ze daadwerkelijk ALTIJD kunnen gebruiken. En voor €200 zou je eigenlijk wel verwachten dat je hem altijd kunt gebruiken toch?

Pluspunten

  • blijven super zitten door beugeltjes, ideaal voor om mee te sporten, maar ook fietsen in de stad gaat prima
  • handig oplaad doosje met prettige batterij indicator
  • Mooi geluid, vooral aanwezige bas ( Ik heb er niet veel verstand van over hoe het hoort te klinken)

Minpunten

  • steekt wat uit de oren en is daarmee niet zo elegant voor vooral dames
  • onmogelijk lange luister sessies te hebben vooral met lange reizen omdat je tussendoor moet opladen
  • geluid bij telefoongesprekken alleen maar uit het rechter oortje
  • andere headsets hebben functionaliteiten zoals aanpassingen op geluidskwaliteit in de omgeving dat heeft helaas deze niet, digitale noise cancelling
  • wanneer een ander Bluetooth apparaat in de buurt is hapert het geluid soms even
  • als het werkgeheugen van je telefoon vol is hapert het geluid ook
  • dit type heeft geen NFC chip voor makkelijk verbinden met je telefoon, terwijl dus Bose soundsport met de oortjes aan elkaar dat wel heeft

Eindoordeel

Score: 4
Nightwish_ 21 februari 2018 Product gekregen

Bose SoundSport Free Wireless (Zwart)

De geweldige bose-klank en een waardige opvolger. de volumeknoppen zijn wel wat lastig te bedienen. het verbinden gaat volledig automatisch nadat ze voor de eerste keer met de telefoon gepaird zijn.

Pluspunten

  • Geweldige Bose-Klank
  • Automatisch verbinden wanneer uit de case
  • Mooie case met ingebouwde accu
  • vrijheid van volledig draadloze oortjes

Minpunten

  • volumeknoppen lastig te bedienen
  • vertraging bij youtube app (ligt aan de ontwikkelaar, op de website is er geen vertraging)
  • Voice (bellen e.d) alleen in het rechteroortje

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bose SoundSport Free Wireless (Blauw, Geel, Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee