HyperX Cloud Alpha

Prijs
€ 76,29
Specificaties Bedraad met 3.5mm - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+3
Hennek[] 25 juni 2020 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Na verplicht veel thuis werken toch maar eens gezocht naar een headset voor werk (video bellen) en gamen in de avond. Goede allround headset met goed geluid en microfoon. Headset is degelijk gebouwd. Om het beste er uit te halen is een EQ setting wel wenselijk. (zie lange review)

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluid
  • Repereerbaar
  • Mee geleverder kabels
  • Verwijderbare Mic

Minpunten

  • geen idicatie op afstandwiel wat + en - is voor volume

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

+1
Micahve 30 september 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Een uitgebreide review van de HyperX Cloud Alpha headset:

Pluspunten

  • Aluminium frame
  • Microfoon en headset kabel zijn modulair
  • Duurzaam
  • Audio qualiteit is erg goed
  • Reis zakje meegeleverd
  • Comfortabel voor de oren & hoofd

Minpunten

  • Geen extra hoofdkussens
  • Oorschelpen draaien niet
  • Ligt niet fijn in bed
  • Kans op schurend geluid in de linker oorschelp

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

+1
b0b1991 4 april 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Erg goede koptelefoon, helaas heb ik een vrij groot hoofd waardoor deze iets drukt, echter is dit niet zo'n probleem als het neer komt op de geluidskwaliteit en degelijkheid van het apparaat. Door de 'Dual-Chamber' technologie van HyperX komt de bass goed tot zijn recht zonder verder kwaliteits verlies.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goed microfoon
  • Degelijk gebouwd
  • Gevlochten kabel
  • Comfortabel op een klein hoofd

Minpunten

  • iet wat oncomfortabel op een groot hoofd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

+1
Ray1280 4 juni 2018 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

De meest recente telg van de HyperX Cloud familie. Net wat steviger, net wat mooier geluid en net iets comfortabeler dan zijn voorgangers. Een top headset met heel veel sterke punten en een paar kleine kanttekeningen.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit en robuust gebouwd
  • Controlbox is compact, solide en zit op een goede positie
  • Comfortabele oorkussens, zelfs met bril op
  • Microfoon en kabels zijn allemaal modulair
  • Geluid is van hoge kwaliteit en laat op geen enkele frequentie steken vallen

Minpunten

  • Microfoon had nét iets voller mogen klinken voor een natuurlijker geluid
  • De pouch van de Cloud 1 en 2 was een stuk mooier en steviger dan deze
  • Bij beweging hoor je het schuren van de bedrading in de linker oorcup

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

Larssss 23 april 2021 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Heb de headset nu 7 maanden, ben er erg tevreden mee. Is extreem comfortabel en ik kan hem uren achter elkaar op houden. Het scrollwheel van het geluid kan af en toe vervelend zijn. Microfoon is prima,niks speciaals.Ik had er wel af en toe en pop in zitten.

Pluspunten

  • Erg goede kwaliteit
  • Zeer comfortabel
  • Goed geluid
  • Microfoon, kabels en oorschelpen kunnen er af worden gehaald en worden vervangen

Minpunten

  • Microfoon is prima, maar niks speciaals
  • Snoer kan krullen in een droge ruimte, gaat er lastig weer uit

Eindoordeel

Score: 5
Frankiepots 19 december 2020 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

De koptelefoon is comfortabel genoeg om lang te dragen. Geluidskwaliteit is geweldig, zowel in-game als met muziek. Koptelefoon voelt stevig, het is fijn dat de oorkussens makkelijk te vervangen zijn. Ik vind het prettig dat de mic te verwijderen is. Let er wel op dat je de 'vernieuwde' versie koopt.

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluidskwaliteit
  • Mic "klinkt prima" volgens vrienden
  • Bouwkwaliteit; voelt erg stevig
  • Losse mic

Minpunten

  • Geen fan van de rode kleur
  • Relatief prijzig voor wired

Eindoordeel

Score: 5
Sixtyn!ne 7 februari 2020 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Stevige headset met een perfecte pasvorm. Geluid is super, kan geen surround headset tegenop. Geen hoofdpijn of druk op je hoofd wat niet van elke headset gezegd kan worden. Kabel en microfoon kunnen verwijderd worden en zodoende ook vervangen worden. Topprodukt!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Geluid
  • Pasvorm

Minpunten

  • Meer kleurstellingen

Eindoordeel

Score: 5
pokle312 9 oktober 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Zorg dat je de settings in je pc uitzet betreft equalizer en andere geluidsvervormingen en je krijgt een geweldig geluid. In eerste instantie dacht ik dat het geluid slecht en blikkerig klonk maar dat kwam door de settings op mijn pc! De headset is heeft heel goed geluid!

Pluspunten

  • Comfort
  • Goed verstelbaar
  • Goede kwaliteit headset(stevig)
  • Goede bass
  • Uitstekend geluid

Minpunten

  • Settings moeten aangepast worden voor optimaal geluid
  • Kan een beetje warm worden na lang gebruik
  • Geen surround

Eindoordeel

Score: 4
denios 8 oktober 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Ronduit slecht geluid, vlak en blikkerig, geen soundstage, geen diepte. De meegeleverde oortjes bij de gemiddelde GSM zijn (helaas) beter. Overige eigenschappen zijn voor mij niet van belang als het geluid zo slecht is. Headset geretourneerd.

Pluspunten

  • Microfoon kwaliteit is redelijk

Minpunten

  • Geluidskwaliteit is ronduit slecht

Eindoordeel

Score: 2
Manuel1267 10 september 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Een goede gaming headset met prima geluid voor zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • Ongelofelijk comfortabel
  • Stevig gebouwd
  • Heel goed geluid
  • Goed bass maar niet overheersend (mocht je daar van houden)

Minpunten

  • Microfoon kan beter

Eindoordeel

Score: 5
Yannick Wolf 1 september 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

All-round een hele goede gaming headset. Bouwkwaliteit is geweldig en geen USB aansluiting maar een 3.5mm jack wat er voor zorgt dat je het geluid te horen krijgt zoals het bedoeld is. Microfoon werkt goed, geluiden om je heen worden gedempt. Soms wat aan de zachte kant.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Comfortabel (zelfs met lang gebruik)
  • Microfoon
  • 3.5mm jack (in plaats van USB)

Minpunten

  • Microfoon (soms wat zacht)

Eindoordeel

Score: 5
Azerox 23 maart 2019 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Supergoede kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Ik heb vrienden die een veel duurdere headset hebben maar die een stuk minder presteert dan deze. 7.1 virtual werkt echt heel goed en met w10 dolby atmos is het helemaal genieten.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Ziet er goed uit
  • Relatief lange kabel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
jeroeni22 26 september 2018 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

De geluidskwaliteit kan beter, maar daar is de prijs ook naar. Vergeleken met de Cloud II zit hier geen 7.1 op, maar dit is te simuleren met software van Razer. Naar mijn mening te strak om het hoofd. Als je hem lang draagt, krijg je druk op de oren.

Pluspunten

  • Prijs
  • Modulair

Minpunten

  • Druk op je hoofd na lang dragen
  • Geluid kan beter
  • Geen bijzonder goede geluidsdemping

Eindoordeel

Score: 4
vandeven66 18 augustus 2018 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

Had een Razer Kraken 7.1 V2 hiervoor, maar deze wilde ik vervangen. Heb eerst de H7 tournament geprobeerd, prima geluid maar de microfoon was kapot. Toen deze gekocht, maar vond het geluid zeer tegenvallen. Heb hem dus verkocht. (retourneren was niet mogelijk)

Pluspunten

  • Goede microfoon
  • Goede bouwkwaliteit
  • Goede unboxing-experience

Minpunten

  • Tegenvallend geluid, kaal geluid

Eindoordeel

Score: 3
Hansjwz 23 maart 2018 Product gekocht

HyperX Cloud Alpha

zeer mooie koptelefoons ik heb de cloud 2 al heel lang gehad en eindelijk heb ik deze maar gekocht ze bevallen me zeer goed! zal deze ook zeer aanraden voor iedereen

Pluspunten

  • goeie upgrade van de cloud 2
  • microfoon kwaliteit

Minpunten

  • helaas geen vervangende earcups

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een HyperX Cloud Alpha?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee