Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
12 reviews

Acer Predator X34P Zwart

Prijs
Specificaties 34" • 3440x1440 • 120Hz • IPS • 4ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Acer Predator X34P Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
11
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Zuvio 11 juni 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Een topklasse monitor in alle categoriën (werk,gamen,film)!

Pluspunten

  • IPS
  • G-sync
  • 34" op 3440x1440 = perfect (109ppi)
  • bouwkwaliteit
  • ik heb een golden sample ontvangen (panel lottery)

Minpunten

  • tja, duur hè

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
Sinxcx 27 augustus 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Eerste wat gebeurt als je deze op je bureau plaatst is...je mond gaat open en verbaasd je ...wauw wat een ding !

Pluspunten

  • Behuizing degelijk
  • Menu bediening top
  • Redelijke settings out of the box
  • Stevige goed verstelbare standaard
  • De specs zijn top !

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs maar heb je ook wat
  • Stevige GPU nodig voor die 120hz benutting

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

sdk1985 16 september 2019 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Werken gaat lekker dankzij 3440x1440 waardoor twee browser schermen vol naast elkaar passen. Daarnaast is hij goed dimbaar zonder dat het er raar uit gaat zien. Gamen kan prima dankzij de 120 Hz en de hoge resolutie wordt gecompenseerd door g-sync. De grote voet is eigenlijk het enige substantiële minpunt.

Pluspunten

  • Imersie: je hebt nog nooit zo 'in' je games gezeten
  • Scherp: 109 PPI
  • Kijkhoek perfect (IPS)
  • Goed op low brightness: hij kan heel laag en het beeld wordt niet flets zoals op een VA
  • OSD: (functies, presets, actieve Hz overlay, aimdot)
  • Schitterende afwerking (carbon look, klepje achterkant)
  • IPS dus 'beste' kleuren
  • Kleuren zijn realistischer dan op de LG 34GK950G (250 euro duurder)

Minpunten

  • Diepe voet: Komt circa 4/10cm (midden/edge) verder naar voren dan vergelijkbare monitor
  • 100 Hz ipv 144 Hz (120 Hz overclock ingebouwd)
  • Curved moet je even aan wennen
  • Met 899 een flinke investering, puur 3440x1440 heb je al vanaf 350 euro dus je betaalt bijna 600 euro voor gaming
  • Op IPS zie je in donkere stukken iets minder details, maar er is wel een ingebouwde dark boost

Eindoordeel

Score: 5
Turismo 14 juni 2019 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Wat een scherm! ik had al een 34" curved ultrawidescreen van Dell, maar dit is wel een ander niveau. 120Hz icm Gsync is buttery smooth gamen. Daarbij heb ik denk ik enorm geluk, er is amper IPS glow itt mijn Dell.

Pluspunten

  • In hoogte verstelbaar (hoger dan de Dell)
  • 120Hz met Gsync
  • Amper tot niet IPS glow
  • Joystick navigatie voor instellingen
  • Matzwart, ziet er luxer uit
  • Relatief goedkoop, 780 voor betaald
  • Ik vind de speakers nog best oke klinken itt andere schermen. Niemand zal t gebruiken maar toch.

Minpunten

  • Kabels zichtbaar, een optioneel afdek klepje erbij had t afgemaakt.
  • Behoorlijk diep (31cm), wel ruim bureau nodig
  • Geen fabrieksaf kleur calibratie, maar is met guides op te lossen
  • Powerled kan niet uit? hou daar niet van, maar mee te leven
  • Geen Window grid management software

Eindoordeel

Score: 5
Yoazd 4 maart 2019 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Na lang twijfelen toch de x34p gekocht. Geen moment spijt van gehad. Het gigantische scherm heeft perfecte kleurweergave en totaal geen backlight bleeding. Het is een beest van een scherm.

Pluspunten

  • IPS
  • Gsync
  • Geen backlight bleeding
  • Kleurweergave
  • Hoog
  • Robuuste constructie

Minpunten

  • Duur (900,-)
  • Keyboard past net niet tussen de pootjes
  • Neemt veel ruimte in

Eindoordeel

Score: 5
DjlexNL 20 oktober 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Heeft een WOW factor. Ben er erg tevreden mee!! beeldscherm ten opzichte van achterkant 30 cm. Ghosting als je de overdrive extreme zet.

Pluspunten

  • goede curve en G-sync betaalbaar.
  • gaming is awesome!
  • overal goede kwaliteit

Minpunten

  • ghosting text bij extreme overdrive
  • staat vrij dichtbij 30 cm. van de achterste poot.

Eindoordeel

Score: 4
Bart178 1 oktober 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Mooi en degelijk gebouwd dat was mijn eerste mening. Eenmaal aangesloten werd het alleen maar beter! Geen back light bleed/ dode pixels bij mijn exemplaar. Games zijn weer een nieuwe beleving. Top scherm! Blij met mijn aankoop! Ik zou zeggen aanrader!

Pluspunten

  • Mooie voet, Stevig gebouwd!
  • Overclock 120hz doet het perfect
  • Mijn exemplaar geen back light bleed
  • Scherm goed draaibaar en in hoogte verstelbaar.
  • Mooi design
  • Ambilight ziet er mooi uit
  • Smalle bezels
  • Alle kabels aanwezig

Minpunten

  • Kost veel centjes
  • Snelle pc en videokaart nodig voor optimaal gebruik
  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
xanlan 29 augustus 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

HolyshitstormBBQ wat een scherm! Gisteren neergezet en ik kan alleen maar denken 'damn, dit had ik veel eerder moeten doen!' 21:9 met 110DPI werkt/speelt heerlijk! Nooit meer naar een dual-screen setup! =) Ook Gsync maakt meer verschil dan gedacht. De volgende aankoop wordt wel een nieuwe 2080Ti tov mijn 970SLI.

Pluspunten

  • IPS
  • 120hz Gsync
  • 21:9 op 3440x1440 (110DPI)
  • Verstelbare voet
  • Handige USB-hub

Minpunten

  • Prijzig! >.<
  • Crappy speakers (maar wie gebruikt zijn scherm voor geluid? oO)

Eindoordeel

Score: 5
Orogima 25 augustus 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Zalig scherm, kleuren zijn default zeker voldoende voor de normale mens. Freaks kunnen beter hier van wegblijven. Zo goed als geen backlight bleed op mijn panel. Lichte gele backlight bleed rechtsonder. Maar steekt nog geen centimeter uit. Geen dode pixels. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • IPS
  • G-SYNC
  • 4x usb 3.0 hub
  • bijna geen backlight bleed op mijn model

Minpunten

  • kalibratie fabriek kon beter

Eindoordeel

Score: 5
themash360 30 juli 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

In een woord, verbazinwekkend. Weinig Backlight Bleed (Alleen in de hoeken), zeker niet zichtbaar tijdens normaal game-gebruik op 80% brightness. Geweldige kleuren en minder ghosting dan mijn vorige goedkope TN iiyama 144hz monitor. Gekocht voor 120hz en Ultrawide, Gsync verwachtte ik echt niet veel van, maar het maakt zoveel verschil!

Pluspunten

  • Hoge resolutie 3440x1440
  • Geen Ghosting
  • 120hz + GSync is fantastisch

Minpunten

  • Backlight Bleed, niet voor Home-Theater bedoeld.

Eindoordeel

Score: 5
Gluwc 6 februari 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Prachtige monitor met goed IPS paneel. Duur, maar zeker het geld waard.

Pluspunten

  • 120hz G-Sync
  • Geen Backlight Bleed
  • Ultrawide
  • Design

Minpunten

  • Grote voet

Eindoordeel

Score: 5
maximvanloo 27 januari 2018 Product gekocht

Acer Predator X34P Zwart

Geen koopje, maar je krijgt er wat voor terug. De stap van 2 16:9 schermen naar één ultrawide is pijnloos, mede door de fantastische resolutie. GSync is een feestje, zeker bij de games die veel vragen. Verder is de refresh rate hoog en de bouwkwaliteit naar verwachting.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Ultrawide
  • G-Sync én 120 hertz
  • Stevige stand die niet te snel meegeeft
  • De curve is perfect

Minpunten

  • Niet goedkoop
  • Scherm neemt met voet best wat ruimte in (vooral in de diepte)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Acer Predator X34P Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True