Gemiddelde gebruikersscore
Het is een uitstekende monitor voor gamen op een groter scherm, hij beschikt over de features die de gamers graag zoeken in een scherm, de combinatie van deze features, Quad HD en de Nvidia G-Sync maakt het een erg goed product.
Perfect gamen op een LG UltraGear monitor: strak beeld met veel details, mooie kleuren en snelle reactietijden. De Led sfeerverlichting maakt het helemaal compleet.
Prima monitor voor gaming en als het scherm moet beschikken over G-Sync: dan is de 32GK850G een hele goede keuze. Maar gebruik je het scherm ook voor internet en tekstverwerking, dan is de 32GK850G geen aanrader: de tekortkomingen in tekstweergave en matige scherpte laten de sterke punten in gaming verbleken.
Het is een mooie gaming monitor met zakelijk design. Hij bevat alle gaming functies die je maar kan wensen (incl RGB!).
31.5" bied veel werk ruimte, op 1440p is dit wel een lage dpi.
Voor beeldbewerking zijn er betere opties, voor hoge-fps gamen op een groot scherm is dit ideaal.
Een mooi scherm voor de juiste game ervaring! Groot en brute uitstraling
De LG 32GK850G is een mooi game scherm. De resolutie geeft een hoop extra schermruimte, ook voor serieuzer gebruik. De hoge refreshrate in combinatie met de G-Sync ondersteuning maakt het scherm geschikt voor gaming. De Sphere lighting op de achterkant heeft een hoog gadget-gehalte, maar is niet meer dan dat.
Erg tevreden mee! Mooie middle ground in veel opzichten.
Eenoog welke koning is in het land der blinden. Een echte held met donkere randjes.
Het scherm beviel me toch niet helemaal goed. Als je binnen een meter afstand van de monitor zit worden de kleuren richting de hoeken van het scherm grijzer en de tekst waziger. De kleuren springen er niet uit zoals bij een IPS wat mijn persoonlijke voorkeur heeft.
Grote gaming monitor van LG. Gamen gaat geweldig, super soepel op 144 Hz en G-sync werkt als een trein. Probleem is colorshift aan de randen door combinatie VA zonder curved. In games merk je dat absoluut niet, op tweakers wel. Mixed feelings dus omdat ik ook op mijn pc werk.
In kloon modus vergeleken met een HP LP3065 30" IPS-panel uit 2007. Op erg veel punten een stap achteruit. Alleen g-sync/144hz is niet genoeg ter compensatie. Vooral onscherpe tekst killt de LG; zonder cleartype al zichtbaar, met cleartype erger ongeacht cleartype-settings. In het OSD-menu geen scherpte instellingen te bekennen. Geretourneerd.