Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
2
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+2
Heftytastic 20 april 2015

Jabra Move Wireless (Zwart)

Uitstekende koptelefoon voor de prijs. Voor een relatief lage prijs krijg je een draadloze koptelefoon met prima geluid, erg goede bouwkwaliteit en een lange accuduur.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Robuust
  • Past goed ook als een groot hoofd hebt
  • Hoog output volume draadloos

Minpunten

  • Sluit matig geluid af
  • Draadloos niet te gebruiken met eigen equalizer
  • Headphone controls werken soms niet
  • Stiksel leer laten los na verloop van tijd.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
KoningAugNewbie 8 oktober 2018 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Algeheel goede ervaring na 6 weken. Fijn in gebruik, alleraardigst design, maar met een paar (misschien voor u brekende) min punten.

Pluspunten

  • ingebouwde microfoon (werkt op de fiets)
  • licht gewicht, maar voelt duurzaam aan
  • 2 bluetooth verbindingen (1 afspelen)
  • Mooi design
  • Kan ook met mini-jack
  • Goed te bedienen

Minpunten

  • veel geruis op fiets
  • beperkte accuduur (8-10u)
  • niet inklapbaar
  • Bijgeleverd kabeltje is erg kort
  • Geen opberghoes bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Gormenghast 7 juli 2018 Product gekregen

Jabra Move Wireless (Zwart)

De meest waardeloze koptelefoon ooit. Ik heb nog nooit zo'n ellendig passende koptelefoon mogen ervaren. Ik snap werkelijk niet dat iemand tevreden kan zijn over dit ding. Ik kan niet eens het geluid beoordelen want tegen die tijd doet mijn halve hoofd pijn.. Overigens heeft mijn vrouw dezelfde ervaring

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Waardeloze maat, veel te klein

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 1

+1
RadioGnome1971 8 april 2017

Jabra Move Wireless (Rood)

Na een paar uur al helemaal blij mee. Eindelijk alle ranzige budget dopjes de deur uit.

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit verhouding
  • Ook bedraad te gebruiken
  • Kleur
  • Inclusief kabeltjes

Minpunten

  • Niet opvouwbaar
  • midden 'vlak', hoog 'niet sprankelend'
  • Geen 'meeneemverpakking' meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Mintvis 5 maart 2016

Jabra Move Wireless (Zwart)

Dit is de beste koptelefoon die ik ooit voor 70 euro ben tegen gekomen. Over de minpunten moet ik écht gaan mierenneuken, want ze zijn er vrijwel niet. Jabra luistert naar klachten, want de lijmnaden van de oorschelpen die loslieten, zijn nu netjes gestikt.

Pluspunten

  • Ontzettend goede geluidskwaliteit
  • Batterij gaat erg lang mee, 8 uur is echt minimaal
  • Erg mooi design
  • Goede bouwkwaliteit
  • De oorschelpen zijn niet meer gelijmd, maar gestikt
  • Prima bereikbare knoppen, ook met handschoenen aan
  • Goede mic, erg geschikt voor bellen

Minpunten

  • Op de fiets hoor ik de wind hard ruizen vanwege het on-ear ontwerp

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Crim 21 december 2015

Jabra Move Wireless (Zwart)

Heb deze koptelefoon gekocht na het lezen van de review van de Wirecutter http://thewirecutter.com/reviews/best-bluetooth-on-or-over-ear-headphones/ Zoals hier ook in staat is het voor deze prijs echt een hele goede koptelefoon. Bluetooth bereik, geluid, bouwkwaliteit en comfort zijn allemaal dik in orde.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Gewicht
  • Comfort
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Darshan88 1 mei 2015

Jabra Move Wireless (Zwart)

Zeer mooie hoofdtelefoon. Draadloze verbinding via bluetooth welke super werkt. De bouwkwaliteit voelt goed aan.

Pluspunten

  • geluid, goede bass en mooie hoge tonen
  • goede verbinding via bluetooth
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • aan/uit knopje trilt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

2green 5 februari 2019 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Prima hoofdtelefoon voor een klein hoofd, bij groter hoofd niet kopen.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Hoog volume mogelijk
  • stevig gebouw en leuk design
  • ingebouw microphone
  • zeer licht
  • accuduur (minstens 8 uur)
  • prettig in gebruik

Minpunten

  • pijnlijk op de oren bij groot hoofd (motorhelm L en hoger)
  • sluit geluid matig af (on ear, dus verwacht)
  • Stiksels laten los (bij veel gebruik tijdens sport)
  • niet inklapbaar en geen opberghoed meegeleverd
  • bijgeleverd kabeltje is vrij kort

Eindoordeel

Score: 4
WouterVermeyenNewbie 11 januari 2019 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Goede en confortable headset, het geluid is zeer helder. De kwaliteit is eigenlijk beter als je de audiojack kabel gebruikt, maar het verschil is minimaal. De bediening is oké, maar het koppelen aan mijn smartphone is soms problematisch.

Pluspunten

  • Stevig materiaal
  • Goede audio kwaliteit
  • Audiokabel bij geleverd indien accu plat is
  • Lang batterijleven

Minpunten

  • Bluetooth koppeling loopt soms stroef

Eindoordeel

Score: 4
Belecthor 3 juli 2018 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Prima low-budget (gekocht voor €50) on-ear hoofdtelefoon met goed geluid; tonen in het lage en middelste spectrum zijn prima, echter hoge tonen niet. Connectiviteit is in orde en draagcomfort is acceptabel. Ondanks dat het niet opklapbaar is, wel goed draagbaar door geringe grootte. Batterijduur is met acht uur teleurstellend.

Pluspunten

  • Smaakvol uiterlijk
  • Geluidskwaliteit
  • Grootte

Minpunten

  • Batterijduur
  • Geen beschermhoes meegeleverd
  • Hoge tonen

Eindoordeel

Score: 3
Attmys 21 november 2017 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Erg mooie koptelefoon met vol en warm geluid met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De minpuntjes maken dit niet anders.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Mooi ontwerp
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Stevig maar flexibel aanvoelend ontwerp
  • Erg goede accuduur

Minpunten

  • Niet omgevingsgeluiddicht
  • "Te mooi" om bloot te stellen aan regen
  • Sprongen in volume lijken soms erg groot
  • Heeft soms wat tijd nodig om goed en wel verbinding te maken met mijn Nexus 5X
  • Lastig te verstellen als hij op je hoofd zit

Eindoordeel

Score: 4
Druganov 13 augustus 2017 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

Wat een bagger qua bluetooth connectiviteit, i.c.m. telefoon (Android 6) of PC (Windows 10) choppy geluid, altijd. als ik mijn hoofd compleet stil houd is het te doen, beweeg je je hoofd 1 cm valt het geluid uit en begint het te stotteren.

Pluspunten

  • Comfort om je oren

Minpunten

  • In het vuilnis gegooid
  • Wat een slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 1
mark.verleg 17 april 2017 Product gekocht

Jabra Move Wireless (Zwart)

(Ge-update na 10 maanden) Hij werkt prima en ik ben er erg tevreden mee. Hij klinkt goed en is comfortabel. Lopen en kauwen alsmede de wind etc klinken vrij luid, maar hij isoleert verder redelijk. Goed in afspelen, niet geweldig in opnemen.

Pluspunten

  • geluidkwaliteit (vind ik als niet-audiofiel)
  • voelt stevig aan
  • grote range
  • gaat lang mee, zeker een dag of meer
  • ik vind de vormgeving mooi
  • volume- en stop/play knop zijn erg handig
  • blijft goed op hoofd zitten, zonder te klemmen
  • batterij gaat 12+ uur mee

Minpunten

  • microfoon neemt wat veel omgevingsgeluid op, maar telefoneren in rumourige omgeving kan wel
  • neemt stem niet geweldig op, moet af en toe overschakelen van hoofdtelefoon naar 'gewoon' telefoneren
  • niet opvouwbaar (maar wel stevig genoeg voor los meenemen)
  • verbindt vaak snel maar soms duurt het 30 sec

Eindoordeel

Score: 5
sirescee 6 maart 2017

Jabra Move Wireless (Zwart)

Geen spijt van deze keuze. Zowel bouwkwaliteit als het design en geluid zijn zeer goed. Ook geen problemen met bluetooth (verbindt snel met apparaten). Enige negatieve zijn de meegeleverde kabels, zien er goedkoop en fragiel uit. On-ears zijn misschien geen aanrader voor mensen met een bril (>1.5uur luistertijd)

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Snelle bluetooth verbinding met toestellen

Minpunten

  • Meegeleverde kabels (lijken fragiel)

Eindoordeel

Score: 5
dodners 11 januari 2017

Jabra Move Wireless (Blauw)

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Stevig
  • Slank ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Meegeleverde oplaadkabel degelijk

Minpunten

  • Middelste drukknop belt meest recente omroep telefoon?

Eindoordeel

Score: 5
ThijsOuwehand 5 augustus 2016

Jabra Move Wireless (Zwart)

Super geluid, mooi en gebalanceerd. Geen overdreven bassen. Hoge- en middentonen mooi helder. Ik heb ook bedrade koptelefoons gehad in deze prijsklasse, maar deze klinkt echt het best. Bouwkwaliteit ook zeer goed Ik heb ook de Sony MDR-XB650BT en JBL E40BT en -E50BT getest, deze was verreweg het best.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • on-ear

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jabra Move Wireless (Goud, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True