Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sony PlayStation 4 Slim 1TB GT: Sport Limited Edition + Gran Turismo: Sport Zilver

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Thijsbrouwer8 10 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

De playstation 4 is alles wat je van een console mag verwachten. Heerlijke controller. Geweldige op de bank zitten en ff een spelletje spelen ervaring. Voor de hardcore games of de games die er graag mooi uitzien blijft pc toch duidelijk de kroon spannen.

Pluspunten

  • Klein
  • Als je een game koopt, weet je dat hij het doet. Niet tobben met systeemeisen
  • Lekker op de bank zitten en gamen

Minpunten

  • 500Gb zit snel vol. Ik raad met mijn hele hart 1tb aan.
  • Sommige nieuwere games dippen soms onder de 20 fps. Je merkt de leeftijd van de console

Eindoordeel

Score: 4
arthurv11 3 juni 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart

Beste gameconsole die er bestaat.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • genoeg ruimte

Minpunten

  • krijgt nogal rap warm

Eindoordeel

Score: 5
Zedj 4 mei 2019 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Fijne console met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Prima gebouwd
  • Veel games
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Integratie met Spotify, YouTube en andere diensten.

Minpunten

  • Nog steeds HDD
  • Erg luide fans

Eindoordeel

Score: 4
-_Frank_- 20 december 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Prima ding bestaat al lang, en kan dus ook lang mee en dit zegt zeker wat.

Pluspunten

  • Veel games
  • Veel vrienden
  • Goedkoop vergeleken met game pc

Minpunten

  • Niet al te beste performance bij sommige games

Eindoordeel

Score: 4
roel17 11 april 2018 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Heerlijke console met goede exclusives!

Pluspunten

  • Snel
  • Kwaliteit
  • Super exclusives

Minpunten

  • Te weinig opslag!

Eindoordeel

Score: 4
GAZcool 6 december 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

500Gb is wat aan de kleine kant, en betalen om online te kunnen is ook bij Sony inmiddels verplicht, toch heeft het grootste deel van de spelers zijn thuis kunnen vinden bij Sony. Als jij op zoek bent naar een nieuwe console, is dit een mooie kandidaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Beste Exclusives
  • Controller
  • Prijs/Kwaliteit
  • Goede opvolger van de ps3

Minpunten

  • PSplus (Geen probleem)
  • 500Gb aan de kleine kant (nogmaals geen probleem.)

Eindoordeel

Score: 5
nieksvd 30 oktober 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Mooie upgrade vanaf een PS3, mits je een goede deal te pakken kunt krijgen. Let op: Je betaalt €60 per jaar voor PS-Plus / Online.

Pluspunten

  • Grafisch een stap vooruit t.o.v. ps3
  • Overzichtelijke interface
  • Gratis games via PS Plus worden steeds beter
  • Prijs/kwaliteit, ik heb er eentje nieuw voor €222 binnen weten te hengelen
  • Fijne controller
  • Stil

Minpunten

  • Loopt achter op PS4 Pro
  • Online is redelijk duur (wel met gratis games)
  • Problemen met warmte in een half gesloten kast

Eindoordeel

Score: 5
JimmyjimNewbie 14 juni 2017 Product gekocht

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Mooie upgrade van Sony, de playstation 4 prijs valt nu ook weer mee, top ding, met mooi beeld en uiteraard veel gameplezier!

Pluspunten

  • Mooi strak uiterlijk
  • Controller (extra grip)
  • Share Button (Share Play)
  • Snel met opstarten, geen uren wachten.

Minpunten

  • Betaalde servers

Eindoordeel

Score: 4
DaanBlokpoel 8 mei 2017

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Zwart

Beste spelcomputer die er bestaat, naar mijn mening. Speelt spellen goed af, start lekker snel op. Hij is ook lekker slank vormgegeven zodat je hem niet direct ziet.

Pluspunten

  • Vermakelijk
  • Snel
  • Mooi

Minpunten

  • Voor online te kunnen spelen moet je een Plus abonnement nemen.

Eindoordeel

Score: 5
MamacitaNewbie 23 april 2017

Sony PlayStation 4 Slim 1TB Zwart

De playstation 4 is een prima game platform ook voor die prijs, altijd genot van gehad!

Pluspunten

  • Controller
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Multimedia

Minpunten

  • Playstation Plus

Eindoordeel

Score: 5
Mariuslol 5 maart 2017

Sony PlayStation 4 Slim 500GB Wit

Prima console! Kwa kleur is het eindelijk iets anders dan zwart. Heb h'm gekocht in de aanbieding (188,-). Eigenlijk is 1 controller net te weinig, 2 was beter geweest. Ook kwa opslagruimte zit de HDD al erg snel vol.

Pluspunten

  • Kleur Console
  • Prijs
  • Kleiner model

Minpunten

  • Lawaai
  • 1 Controller
  • Opslag

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony PlayStation 4 Slim 1TB GT: Sport Limited Edition + Gran Turismo: Sport Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True