Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Prijs
Specificaties Bedraad met 3.5mm - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Foritain 23 november 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Eigenlijk precies wat je van een sub 60 euro headset zou verwachten, en dan in een lekker stevige vorm gegoten. Wel redelijk V-tuned, maar op dit prijspunt over de hele linie een prima geluid. Mic ook dik prima, en hij ziet er netjes uit. Paar kleine nuancepuntjes, maar een semi-budget-topper.

Pluspunten

  • Goed geluid voor het geld
  • Goede bouw voor het geld
  • Goede fit voor het geld
  • Goede mic voor het geld
  • Oftewel: (hele) goede headset voor het geld.
  • Splitterkabel meegeleverd.
  • Eenvoudige maar fijne fysieke controls.
  • Ziet er nog netjes uit ook

Minpunten

  • Redelijke v-tuning, meer game/film headset dan muziek, (maar met eq tuning ook een prima muziekheadset voor ... het geld!)
  • Kabel niet te vervangen.
  • Ietwat bovengemiddeld stevige 'clamp', vooral op zeer grote hoofden. Hou er rekening mee als je daar gevoelig voor bent.

Eindoordeel

Score: 5

+1
TheOnlyCollin 10 oktober 2018 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Goede prijs voor een prima headset.

Pluspunten

  • afneembare microfoon
  • volume control
  • microfoon muter
  • goed geluid van de microfoon

Minpunten

  • kwetsbare kabel
  • hard plastic binnen in
  • kwetsbare connecties

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 5

Sybrenlolxd 23 maart 2020 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Destijds deze headset gekocht, verrassend goede kwaliteit geluid en goede microfoon, maar vervelend is dat het nogal strak zit. Als je hier snel last van hebt, raad ik je het niet zomaar aan te kopen.

Pluspunten

  • Geluids- en microfoonkwaliteit
  • Kwaliteit
  • Makkelijk te gebruiken
  • Uiterlijk
  • Lange kabel (niet te lang)
  • Knopje voor mute
  • Wiel voor geluidsvolume

Minpunten

  • Strak om het hoofd
  • Unremovable kabel

Eindoordeel

Score: 4
bavoknol 21 augustus 2019 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Imo beste prijs/kwaliteit headset voor 50€

Pluspunten

  • Geluid is super goed, genoeg bas meer niet te veel en verder super balanced
  • Bouw kwaliteit is amazing voor de prijs, metaal en goed plastic
  • Microfoon is prima en removable
  • Goed buiten te dragen(geen RGB, mooi metaal en super basic)
  • Weet precies waar mijn tegen Standers zijn als ik game.

Minpunten

  • Kabeltje niet ultiem

Eindoordeel

Score: 5
Sanchaz12 21 juni 2019 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Een van de beste aankopen in een lange tijd! Wat een heerlijk geluid (wel redelijk 'V' getuned). Muziek, films, gaming, alles klinkt goed. Mist wat definitie in de hoogste tonen, maar dat mag de pret niet drukken voor die prijs. Hier ga je geen spijt van krijgen!

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Voelt stevig aan
  • Flexibele, maar stevige kabel

Minpunten

  • Hoge 'clamping force', maar wel acceptabel
  • Laat best wat omgevingsgeluid door

Eindoordeel

Score: 5
Miekpeeps 6 februari 2019 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Blauw

Uitstekende headset. Mijn oren passen er helemaal in, het geluid is boven verwachting, inclusief de bas. Heerlijk. Makkelijk te gebruiken, kabel is lang genoeg. Microfoon is goed, niet super hoge kwaliteit, maar over voicechat prima te gebruiken.

Pluspunten

  • Uitstekend geluid
  • Zit lekker op het hoofd
  • Microfoon is voldoende

Minpunten

  • Geen bling-bling ledjes en gedoe, als je dat belangrijk vindt.

Eindoordeel

Score: 5
EnriqueR 17 oktober 2018 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Ik had een gaming headset nodig , vervolgens zou het goed moeten werken met discord schijn bedriegd het werkt niet Het zit gewoon te strak, laat je oren een brand gevoel geven en werkt niet optimaal dus mocht je iets meer geld hebben kijk dan voor Plantonics of Razer

Pluspunten

  • Merk
  • Geluid
  • Bouw kwaliteit

Minpunten

  • Zit te strak
  • Krijg hoofdpijn
  • En werkt niet met discord

Eindoordeel

Score: 1
EnderBolt 13 augustus 2018 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Goede build quality en geluid, en de microfoon is zeker in zijn prijsklasse erg goed. Ik zou hem 5 sterren geven als de kabel braided/sleeved was, want de kabel van dit ding is ontzettend vervelend. Verder zit de mute-knop op een fijne plek, en is de afneembare microfoon mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Goede build quality
  • Goed geluid
  • Goede microfoon
  • Fijne mute-knop
  • Afneembare microfoon

Minpunten

  • Slechte kabel

Eindoordeel

Score: 4
wolfiowww 21 maart 2018 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

Zeer comfortabele headset, goeie lage bass en ziet er prachtig uit. wel een snel kapot gaande headset vanbinnen. de dingen die over je oren zitten moet je maar net te hard in drukken verongelijk en hij geeft rare geluidjes en daarna is hij veel stiller voor altijd aan die kant.

Pluspunten

  • lage bass
  • detachable mic
  • comfortabel
  • goed geluid

Minpunten

  • geen sleeved kabel, haakt soms een beetje achter kan frustrerend zijn
  • kwetsbaar

Eindoordeel

Score: 3
RubenByte 7 januari 2018 Product gekocht

Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart

De HS50 is comfortabel. Het geluid is niet heel bijzonder, gewoon goed. De microfoon is prima, je bent goed te verstaan en de microfoon is afneembaar. Het volumewieltje en de mute-knop voor de microfoon werken goed en zijn makkelijk te vinden. Helaas is de kabel niet afneembaar / te vervangen.

Pluspunten

  • Erg comfortabel
  • Geluid gewoon goed
  • Microfoon is prima én afneembaar
  • Volumewieltje en microfoon mute-knop
  • Kabellengte is voldoende
  • Voelt stevig aan

Minpunten

  • Kabel niet afneembaar
  • Dopje voor microfooningang kun je snel kwijtraken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair HS50 Stereo Gaming Headset Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True