Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Prijs
Specificaties Bedraad Qwerty met Kailh Brown switches - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
12
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Foritain 15 december 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Op moment van schrijven de goedkoopste mech met RGB verlichting, en wanneer de bouw en afwerking dan erg goed zijn dan heb je feitelijk al een uitstekend bord in handen. Verdere features zien we feitelijk niet, en je krijgt niet onverwacht geen Cherry MX op dit prijspunt, maar dan nog...

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit en afwerking erg netjes voor dit geld. Stevig, niet te gevoelig voor vingers.
  • RGB implementatie goed. Veel preset effecten, en per-key instelbaar
  • Echte mechanische switches (kailh)
  • Core features goed: NKRO, anti-ghosting, 1 ms response
  • Software redelijk in orde
  • Op moment van schrijven goedkoopste RGB mech (in het reguliere kanaal)

Minpunten

  • Featureset beperkt: geen polssteun, fysieke media- of macro keys, passthroughs, etc.
  • Weliswaar het goedkoopste RGB mechje, maar geen gebrek aan concurrenten op dit prijspunt als je RGB laat vallen. Zowel van Cherry bordjes als bordjes met andere features.

Eindoordeel

Score: 4

+3
Consigliere 28 november 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Red, US)

De SGK3 van Sharkoon weer fullsize en 20 voorgeprogrammeerde lichteffecten, 3 game profielen en Kailhswitches. Zet Sharkoon weer een hele gave ramplank neer ! Gelukkig nu weer met de numerieke toetsen en de stalen plaat.

Pluspunten

  • Lichtjes overal en in elke combo zowat mogelijk geweldig gewoon
  • De 1000hz pollingrate met de Kailhswitches !
  • De metalen basis en de Full size doen het hem echt
  • Voelt en ziet er krachtig en stevig uit
  • Gevlochten kabel en software

Minpunten

  • Nog geen gevonden maar wat niet is kan nog komen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
beerolifant 16 november 2017 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

De bijna perfecte ramplank. Bij dit budget zijn er zo goed als geen betere alternatieven. Van braided cable tot volledig mechanische toetsen en meer! De 5* sterren zijn een logische en terechte waardering.

Pluspunten

  • Solide ramplank
  • RGB verlichting, per toets instelbaar
  • Volledige mechanisch (ondanks de 'Kailh' switch)
  • Braided cable
  • (niet onaardige) Software
  • Veel toetsenbord, weinig geld
  • Full sized, normale qwerty layout

Minpunten

  • Bij ingeklapte voetjes staat het toetsenbord op plastic (en niet op rubberen voetjes)
  • Software niet altijd accuraat in door-/weergeven kleuren

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
heliada 24 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Heerlijke toetsenbord voor deze prijs. Brown switches zijn echt heerlijk, voelt niet goedkoop aan, heeft RGB en gewoon alles wat je zou kunnen willen. Wel geen pols steun maar dat valt mee, je dan die dan altijd apart kopen (zo'n eentje van gel bijvoorbeeld). Tevreden!

Pluspunten

  • Voelt robust aan, aluminium behuizing
  • Niet te veel lawaai
  • RGB
  • Prijs
  • Alles!

Minpunten

  • Geen pols steun

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

0
bcmpinc 8 april 2021 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Fijn toetsenbord, maar is in het gebruik erg luid. Dat daarnaast de RGB leds in hoge frequentie rood-groen-blauw knipperen, was voor mij reden om het product retour te sturen.

Pluspunten

  • Stevige behuizing
  • Fijne toetsaanslag
  • Makkelijk schoon te maken, maar...

Minpunten

  • Luid
  • Leds knipperen in hoge frequentie rood, groen, blauw.
  • ... gat in het frame onder de spatiebalk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Raafz0r 8 oktober 2020 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Prijs en bouwkwaliteit is prima. Maar ik vond de toetsen te hoog staan en de toetsaanslag te luid (was mijn eerste mechanische keyboard). En bij nader inzien vind ik RGB verlichting op een keyboard toch niet zo nuttig. Daarom weer teruggestuurd

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit goed
  • Prima prijs
  • Configureerbare RGB leds.

Minpunten

  • Toetsen staan relatief hoog
  • Geen polssteun
  • Aanslag luid

Eindoordeel

Score: 3
derikkert 17 september 2020 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Blue, US)

Gewoon supergoed voor een supergoed prijspunt met minimale nadelen als geen polssteun, geen macro/media keys, kailh switches ipv cherrys. Maar dan nog is het een geweldig toetsenbord met mooie rgb, mechanische switches, zeer stevig en goede features als NKRO, Anti-ghosting, etc.

Pluspunten

  • Goedkoopste RGB Mech die er is.
  • Elke toets is een aparte led dus je kan customizen wat je wilt
  • Zeer stevig en betrouwbaar, dit ding kan echt een stootje aan, en werkt nog na jaren prima
  • Software werkt prima voor wat je ermee doet
  • Enorme prijs-prestatie, supergoed voor supergoedkoop.
  • Verschillende versies met bijv browns,reds,blue switches

Minpunten

  • Toetsen slijten redelijk snel
  • Geen polssteun
  • Geen aparte media/macro keys

Eindoordeel

Score: 5
Wammes Waggel 28 april 2020 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Typt lekker maar vrij lange "slag" en erg hard typgeluid. Caps/Num/Scroll lock lichtjes zitten verstopt achter numpad en zijn bij mijn relaxte werkhouding soms niet te zien, de toetsen zijn nl. vrij hoog t.o.v. het frame. Geretourneerd vanwege het lawaai bij het tikken.

Pluspunten

  • Typt prettig
  • Stevig
  • Veel mogelijk met de verlichting

Minpunten

  • Véél te lawaaiig

Eindoordeel

Score: 3
Markz0rr 14 april 2020 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Red, US)

Fijn mech toetsenbordje met RGB én numpad voor een prima prijs. Het bordje typt lekker licht, al moet ik zelf af en toe wennen dat bij d elichte aanraking de toets al geactiveerd wordt. (mijn duim rust soms op de spatie, maar dat is mijn eigen gebrek)

Pluspunten

  • Lichte toetsen
  • Goede afwerking
  • Ingevlochten USB kabel
  • Heldere verlichting met veel opties

Minpunten

  • Spatiebalk is een beetje luid

Eindoordeel

Score: 5
mr.nobody000 8 november 2019 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Brown, BE)

De prijs/kwaliteit voor dit toetsenbord zit helemaal goed. Zelf heb ik hem nu al een jaar en ben zeer tevreden. Typen op dit mechanisch toetsenbord geeft voldoening bij iedere toetsaanslag. De metalen constructie maakt dat hij heel stevig is. Na een jaar beginnen sommige toetsen wel lichtjes te slijten.

Pluspunten

  • Stevig
  • mechanisch
  • prijs kwaliteit
  • rgb

Minpunten

  • toetsen slijtgevoelig
  • geen dedicated media toetsen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
timotjeh 8 oktober 2019 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Prima product voor een goede prijs, de spatiebalk start alleen een beetje hoog maar ligt aan je pols

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel RGB kleuren en soorten
  • Goed mechanisch
  • Goed voor gamen
  • Makkelijk en handig
  • Goede grootte

Minpunten

  • Begint een beetje hoog
  • erg schuine toetsen

Eindoordeel

Score: 4
ThoOttJac 12 juli 2019 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

dit is gewoon het beste toetsenbord. waarom een blackwidow kopen als je ook deze kan kopen? ik heb beide gehad en ik zou gewoon voor deze gaan.

Pluspunten

  • software
  • instelbare rgb
  • geluid
  • typt fijn

Minpunten

  • numlock, capslock en scroll rechts boven kunnen alleen blauw als kleur

Eindoordeel

Score: 5
Egelbreier 16 november 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Blue, US)

Prima prijs voor een mooi toetsenbord, alleen is hij wat slijtage gevoelig gemaakt. ik hoop dit onder garantie op te lossen aangezien ik hem nog geen 6 maanden in bezit heb. Verder ben ik er erg tevreden over hij ziet er gewoon gaaf uit en hij typt lekker weg

Pluspunten

  • Goedkope en mooie optie
  • typt en speelt lekker
  • mooie kleuren

Minpunten

  • Kwaliteit van de afdruk (versleten toetsen)
  • Spatie wat lam na nog geen 6 maanden gebruik
  • Luide toetsen maar dat weet je

Eindoordeel

Score: 3
dirkie24 6 september 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Blue, US)

fijn toetsenbord, typt heel lekker. mooie rgb, 20+ effecten en via kun de software elke toets een kleur geven. en ook nog een eens van metaal gemaakt, echt een top toetsenbord!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • simpele software
  • mooie rgb
  • de prijs

Minpunten

  • geen polsteun

Eindoordeel

Score: 5
EmmaMeulensteen 30 juni 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Blue, US)

Echt een prachtig keyboard, zeker voor deze prijs. Mooie rgb lichten, per toets een individueel lichtje

Pluspunten

  • Mooie rgb lighting
  • Stevige bouwkwaliteit
  • zwaar frame, staat stevig
  • Fijne toetsten, goeie klik
  • 17 verschillende lichtmodes
  • Braided kabel

Minpunten

  • GEEN

Eindoordeel

Score: 5
awesome kenny 23 maart 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Mijn eerste mechanische toetsenbord. Het is heel anders typen dan een "normaal" toetsenbord. Het toetsen bord heeft een mooi strak uiterlijk en de leds maken het helemaal af. Met betrekking tot de led verlichting gaat er een wereld voor me open, de mogelijkheden qua profielen en settings zijn (bijna) eindeloos.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • typt lekker weg
  • Fijne software
  • Veel led mogelijkeheden (kleuren, bewegingen)
  • niet teveel toeters en bellen
  • Ook zonder software zijn de leds prima af te stellen

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Eindoordeel

Score: 4
Jeroentjahh 21 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Red, US)

Uitstekend toetsenbord voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Typed heerlijk
  • Mechanische toetsen
  • Prima software
  • Degelijk opgebouwd
  • Prijs / Kwaliteit
  • LED effecten/mogelijkheden

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Pruttelpot 1 februari 2018 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Typt heerlijk en is een echte rammelplank zoals verwacht van een mechanisch toetsenbord; de lichteffecten zijn leuk, maar voor mij overbodig en jammer dat de leds van t numlock altijd fel blauw zijn; die hadden ook RGB en gedimmed moeten zijn. Verder een top tobotje die geweldig typt.

Pluspunten

  • Typt heerlijk.
  • Kalih Brown switches
  • Echte rammelplank

Minpunten

  • Leds boven numlock cluster
  • Beperkte software.

Eindoordeel

Score: 4
Koningwillem 26 december 2017 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

Zeer goed mechanisch toetsenbord voor een uitstekende prijs, RGB verlichting doet niet onder aan die van de concurrentie alleen de software had wat netter en soepeler gemogen maar dat mag geen probleem zijn in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • RGB
  • Mechanical
  • Prijs

Minpunten

  • Geen macro toetsen

Eindoordeel

Score: 5
Thizergames 25 december 2017 Product gekregen

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)

geweldig keyboard allen jammer dat de "metalen" body een beetje heel erg naar plastic klinkt voor de rest beter dan goed genoeg

Pluspunten

  • mooie rgb layout en zelf instelbaar
  • toetsenboord voelt heerlijk waneer je typed
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • begint iets te hoog en heeft geen armsteun

Eindoordeel

Score: 5
Hades007 29 november 2017 Product gekocht

Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kalih Red, US)

Was al een tijdje op zoek naar een mechanische toetsenbord maar wou onder de 100 euro blijven. De Sharkoon Mech SGK3 was net uitgebracht en kwam naar voren in mijn zoekopdracht. Voor 65 euro gekocht en erg tevreden en geen spijt van gehad.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit (stalen frame en gevlochten kabel)
  • RGB in te stellen naar je eigen smaak
  • Macro's in te stellen
  • Bang for your buck!

Minpunten

  • Niks op aan te merken

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sharkoon Skiller Mech SGK3 (Kailh Brown, US)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True