Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Canon EOS 750D + Tamron 18-200mm Di II VC Zwart - Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
17
Score: 4
13
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
0
Ethelind 3 januari 2017

Canon EOS 750D Body Zwart

Goed product, goede kwaliteit, veel fucties en is voorzien van wifi.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stevig gebouwd
  • Ligt goed in de hand
  • Wi-Fi & NFC
  • Licht gevoelig

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 5
Ergonomie Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

0
DitVindIkNewbie 3 augustus 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart

Degelijk product voor de gevorderde amateur; veel functionaliteit en (dus) ruime gebruiksmogelijkheden. Goede foto's!

Pluspunten

  • Veel functionaliteit.
  • Degelijk.
  • Mooie gebruiksinterface.
  • Uitstekende specs.
  • Vertrouwde Canon bediening.

Minpunten

  • Een beetje zwaar.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

0
Niels Nijenhuis 8 oktober 2015

Canon EOS 750D Body Zwart

Ik gebruik al meer dan 13 jaar Canon camera's. Zowel analoog als digitaal. Mijn eerste reflexcamera was een Canon EOS 300D van mijn vader. Dat was een goede camera voor die tijd waar het niet dat die een te klein scherm had, geen live view en te veel plastic was.

Pluspunten

  • Goede beeldkwaliteit
  • Snelle autofucus i.c.m. STM lenzen
  • 19 autofocuspunten i.c.m. live view
  • ISO instelbaar tot 12.800

Minpunten

  • Zwake interne flister
  • "Maar" 5fps
  • STM objectieven zijn duurder dan gewone EF-S objectieven
  • Kleine dekking van zoeker

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

AndreaCNewbie 8 juni 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D Body Zwart

ik heb nog nooit een spiegelreflex camera gehad. ook zonder ervaring kun je deze camera makkelijk gebruiken. Goede degelijke camera met veel opties.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • ook een automatische stand
  • ook volledig zelf in te stellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
wsnl 7 juni 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Prima camera met veel mogelijkheden. Nu 3 maanden in bezit en ben er dik tevreden mee. Het vergt wel wat studie om alle mogelijkheden te benutten. Prijs en kwaliteit zijn prima in orde.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stevig
  • goede lenzen

Minpunten

  • Batterij is wel vlug leeg

Eindoordeel

Score: 5
BertDeRidder7Newbie 13 april 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D Body Zwart

Zeer mooi stuk voor wat je er uiteindelijk slechts voor moet betalen. Werkt uitstekend, zeker een upgrade met mijn vorig toestel! Het doet zowat alles wat ik er van verwacht dus heb er zeker niet over te klagen.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • robuust

Minpunten

  • beetje aan de zwaardere kant

Eindoordeel

Score: 4
wsnl 17 maart 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 + CS100 Zwart

Mooie camera de EOS 750D, bied vele mogelijkheden. Goede HD kwaliteit voor video opname. Je moet je wel eerst verdiepen wat alle mogelijkheden zijn. Voor de prijs een goede camera.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compact
  • Goede lensen
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Batterij vlug leeg

Eindoordeel

Score: 5
LHEHNewbie 5 maart 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Dit is een fijne camera, ligt goed in de hand. Uitstekend geschikt voor beginners. Veel mogelijkheden!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk vast te houden
  • Duidelijk menu

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
SushiraNewbie 30 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart

Makkelijk in de bediening en met het kantelbare scherm kun je foto's vanuit hoeken maken die normaal niet mogelijk zouden zijn. Wat ook handig is is dat je via WiFi foto's kunt overzetten naar andere devices. Handig om tijdens je vakantie al backups te maken.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Foto's via WiFi overzetten op andere devices mogelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 5
Marc BALISNewbie 18 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart

Na aankoop , onmiddellijk an de slag gegaan; geweldig toestel, niets op aan te merken Nu nog de online cursus ,( die bijgeleverd is ) volgen om dieper te gaan in de talrijke mogelijkheden dat dit toestel te bieden heeft. Heeft men verwachtingen volledig vervuld.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • 5 jaar volledige garantie

Minpunten

  • heel veel instellingen

Eindoordeel

Score: 4
roos.roosNewbie 18 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm F/4-5.6 iS STM Zwart

fijne niet te zware camera die mooie fotos maakt en veel van kan leren door alle verschillende standen

Pluspunten

  • licht
  • heldere fotos
  • veel opties

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
breidsmaNewbie 7 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Geweldige camera zowel om mee te fotograferen als te filmen

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust uitgevoerd
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Zioet er iets minder sexy uit.

Eindoordeel

Score: 5
KRICan 7 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm DC III + Tamron 70-300mm Di LD Macro Zwart

Gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prijs/kwaliteitsverhouding
  • hoge kwaliteit
  • sterke telelens

Minpunten

  • er is een nieuw model (760d)

Eindoordeel

Score: 4
KRICan 7 januari 2018 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Goed product: gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
  • prijs

Minpunten

  • heeft een vernieuwde versie op de markt (760d)

Eindoordeel

Score: 4
MariekelotteNewbie 28 december 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Ik ben een beginneling qua fotografie, maar echt nieuwsgierig én leergierig wat betreft fotograferen. Ik ben bekend met Canon, vandaar mijn keuze. Er zijn nog niet veel foto's mee gemaakt, maar ik ben zeer tevreden! Zonder veel instellingen aan te passen, prachtige foto's! Kan alleen nog maar beter worden!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit foto's
  • Geschikt voor beginnelingen
  • Mooi design
  • Scherm is kantelbaar!
  • Via Kamera Express veel extra's

Minpunten

  • Wel even leren kennen!

Eindoordeel

Score: 5
Mon!queNewbie 26 december 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 75-300mm f/4-5.6 III Zwart

Na lang sparen eindelijk de stap gemaakt om zelf een spiegelreflex camera te kopen. Bij Kamera-Express Amsterdam (absolute aanrader) uitstekend geďnformeerd en geholpen. Uiteindelijk dit pakket gekocht. Ik ben er super blij mee, en ben tot zo ver super tevreden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Ligt fijn in de hand
  • Via canon app bedienbaar
  • Via Wi-Fi verbinding kun je foto's op je smartphone zetten
  • Veel opties

Minpunten

  • Moet ik nog ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
Frank23Newbie 6 december 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 75-300mm f/4-5.6 III Zwart

Dit is onze eerste spiegelreflexcamera na meerdere compactcameras te hebben versleten. Toch de overstap gemaakt naar een spiegelreflex en ons goed voor laten lichten bij Kamera Express Rotterdam (echte aanrader). De mogelijkheden van deze camera zijn eindeloos voor zowel beginnende fotograaf als de ervaren fotograaf. Niet geheel onbelangrijk: Goede foto's!

Pluspunten

  • Veel functionaliteten
  • Voelt erg degelijk aan
  • WiFi
  • NFC
  • Kantelbaar touch display
  • 19 focuspunten
  • Snel
  • Goed filmen in HD

Minpunten

  • Ga ik naar op zoek

Eindoordeel

Score: 5
miatjeNewbie 26 september 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Ik heb mijn Canon D750 gekocht bij Kamera Express in Breda. Met als extra lenzen Canon EF 75-300mm F/4-5.6 III en Canon EF-S 18-55mm iS STM F/3.5-5.6.Ik Had mijn oude Nikon 1 S2 ingeruild en kreeg ik nog 105 euro terug daar zat een groothoeklens en een telelens bij.

Pluspunten

  • Snelle flitser
  • Licht gewicht
  • Draaibare scherm eindelijk
  • Wifi NFC
  • Aparte knop om iso in te stellen en een handige pannel
  • Hij is heel goed met filmen
  • Hij is snel
  • Hij reinigt zichzelf dus geen vlekken op je foto`s

Minpunten

  • Tas Case Logic DCB-307 zwart

Eindoordeel

Score: 4
mirvicNewbie 16 september 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D Body Zwart

Ik vind het een zeer goed product. Gede kwaliteit prijsverhouding

Pluspunten

  • veel opties
  • kwaliteitsvol
  • eenvoudig in gebruik
  • licht
  • duidelijk lcd scherm

Minpunten

  • draaibaar scherm=fragiel
  • veel opties die je niet rechtstreeks op bedieningspaneel hebt maar in je menu moet zoeken

Eindoordeel

Score: 5
LanderDecoodtNewbie 21 augustus 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D Body Zwart

Dit is een prima product voor de prijs die u betaald. Voor beginners een hele goede start in de fotografie. Dit toestel biedt veel mogelijkheden om een perfecte foto af te maken.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • compact
  • goed in de hand
  • touchscreen
  • draaibaar scherm

Minpunten

  • een beetje zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Antonie SNewbie 21 augustus 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 + 55-250mm f/4.0-5.6 Zwart

Aanschaf 750D met opties vanwege diefstal van 450D op vakantie. Erg gebruikersvriendelijk en zeer goede kwaliteit van opties op camera. Prettig is de beeldstabilisatie op beide lenzen.

Pluspunten

  • Beeld erg scherp
  • Ligt erg goed in de hand
  • Veel gebruiksmogelijkheden
  • Wifi en NFC
  • Lange duur van accu
  • Duidelijke instructies
  • Videomogelijkheid
  • Touchscreen

Minpunten

  • Nog te ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
rianne.westerNewbie 30 juli 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

prima product. Bij Kamera Express gekocht inclusief Tamron 70-300mm lens, tas en SD kaartje. De camera maakt erg mooie foto's. Zeer veel mogelijkheden op de camera. Handig uitklapbaar scherm met touchscreen. Met WIFI-NFC functie makkelijk via telefoon en app te bekijken en te versturen.

Pluspunten

  • duidelijke menu's
  • prachtige foto's
  • handig uitklapbaarscherm met touchscreen
  • lekker licht.

Minpunten

  • tas is met klittenband-vakjes niet heel handig

Eindoordeel

Score: 4
tonhendriksNewbie 16 juli 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart

Prima camera, snel makkelijk en aan te passen aan de situatie. Ik gebruik hem vooral voor filmen, prachtige plaatjes.

Pluspunten

  • NFC en WiFi
  • Snel autofocussysteem + Volgend
  • Kantelbaar scherm
  • Touchscreen
  • 18-135 mm lens is must en goed
  • Ligt goed in de hand.

Minpunten

  • Ga ik nog zoeken...

Eindoordeel

Score: 5
zusjuhNewbie 2 juli 2017 Product gekocht

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Goed product met een goede kwaliteit. Heeft veel fucties en opties . Is vorzien van wifi en een kantelbaarscherm

Pluspunten

  • Compact design
  • ligt goed in de hand
  • Wifi
  • touchscreen
  • videomogelijkheden
  • draaibaar scherm

Minpunten

  • Even zoeken naar de juiste instellingen

Eindoordeel

Score: 4
3x3 12 februari 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Prima instap dslr met uitgebreide mogelijkheden om foto's te maken. wel verouderd wifi/nfc systeem.

Pluspunten

  • Makkelijk ingebruik
  • Stevige bouw
  • vang het licht goed
  • Stevig gebouwd ondanks plastic
  • 1080P video
  • Kantelbaar helder display

Minpunten

  • Klein zoekerveld
  • Wifi/NFC extreem onhandig
  • Weinig nabewerkings mogelijkheden op de telefoon

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Canon EOS 750D + Tamron 18-200mm Di II VC Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True