Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
14
Score: 4
11
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
0
DitVindIkNewbie 3 augustus 2017

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Degelijk product voor de gevorderde amateur; veel functionaliteit en (dus) ruime gebruiksmogelijkheden. Goede foto's!

Pluspunten

  • Veel functionaliteit.
  • Degelijk.
  • Mooie gebruiksinterface.
  • Uitstekende specs.
  • Vertrouwde Canon bediening.

Minpunten

  • Een beetje zwaar.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

0
Niels Nijenhuis 8 oktober 2015

Canon EOS 750D Body Zwart

Ik gebruik al meer dan 13 jaar Canon camera's. Zowel analoog als digitaal. Mijn eerste reflexcamera was een Canon EOS 300D van mijn vader. Dat was een goede camera voor die tijd waar het niet dat die een te klein scherm had, geen live view en te veel plastic was.

Pluspunten

  • Goede beeldkwaliteit
  • Snelle autofucus i.c.m. STM lenzen
  • 19 autofocuspunten i.c.m. live view
  • ISO instelbaar tot 12.800

Minpunten

  • Zwake interne flister
  • "Maar" 5fps
  • STM objectieven zijn duurder dan gewone EF-S objectieven
  • Kleine dekking van zoeker

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 5
Snelheid en automatiek Score: 4
Ergonomie Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

0
Ethelind 3 januari 2017

Canon EOS 750D Body Zwart

Goed product, goede kwaliteit, veel fucties en is voorzien van wifi.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stevig gebouwd
  • Ligt goed in de hand
  • Wi-Fi & NFC
  • Licht gevoelig

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Uitbreidbaarheid Score: 5
Batterijduur Score: 4
Snelheid en automatiek Score: 5
Ergonomie Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4

SushiraNewbie 30 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Makkelijk in de bediening en met het kantelbare scherm kun je foto's vanuit hoeken maken die normaal niet mogelijk zouden zijn. Wat ook handig is is dat je via WiFi foto's kunt overzetten naar andere devices. Handig om tijdens je vakantie al backups te maken.

Pluspunten

  • Kantelbaar scherm
  • Foto's via WiFi overzetten op andere devices mogelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Eindoordeel

Score: 5
Marc BALISNewbie 18 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Na aankoop , onmiddellijk an de slag gegaan; geweldig toestel, niets op aan te merken Nu nog de online cursus ,( die bijgeleverd is ) volgen om dieper te gaan in de talrijke mogelijkheden dat dit toestel te bieden heeft. Heeft men verwachtingen volledig vervuld.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • 5 jaar volledige garantie

Minpunten

  • heel veel instellingen

Eindoordeel

Score: 4
roos.roosNewbie 18 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-55mm F/4-5.6 iS STM Zwart (Product gekocht)

fijne niet te zware camera die mooie fotos maakt en veel van kan leren door alle verschillende standen

Pluspunten

  • licht
  • heldere fotos
  • veel opties

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
breidsmaNewbie 7 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Geweldige camera zowel om mee te fotograferen als te filmen

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust uitgevoerd
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Zioet er iets minder sexy uit.

Eindoordeel

Score: 5
KRICan 7 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-55mm DC III + Tamron 70-300mm Di LD Macro Zwart (Product gekocht)

Gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • prijs/kwaliteitsverhouding
  • hoge kwaliteit
  • sterke telelens

Minpunten

  • er is een nieuw model (760d)

Eindoordeel

Score: 4
KRICan 7 januari 2018

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Goed product: gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
  • prijs

Minpunten

  • heeft een vernieuwde versie op de markt (760d)

Eindoordeel

Score: 4
MariekelotteNewbie 28 december 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Ik ben een beginneling qua fotografie, maar echt nieuwsgierig én leergierig wat betreft fotograferen. Ik ben bekend met Canon, vandaar mijn keuze. Er zijn nog niet veel foto's mee gemaakt, maar ik ben zeer tevreden! Zonder veel instellingen aan te passen, prachtige foto's! Kan alleen nog maar beter worden!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit foto's
  • Geschikt voor beginnelingen
  • Mooi design
  • Scherm is kantelbaar!
  • Via Kamera Express veel extra's

Minpunten

  • Wel even leren kennen!

Eindoordeel

Score: 5
Mon!queNewbie 26 december 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 75-300mm f/4-5.6 III Zwart (Product gekocht)

Na lang sparen eindelijk de stap gemaakt om zelf een spiegelreflex camera te kopen. Bij Kamera-Express Amsterdam (absolute aanrader) uitstekend geïnformeerd en geholpen. Uiteindelijk dit pakket gekocht. Ik ben er super blij mee, en ben tot zo ver super tevreden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Ligt fijn in de hand
  • Via canon app bedienbaar
  • Via Wi-Fi verbinding kun je foto's op je smartphone zetten
  • Veel opties

Minpunten

  • Moet ik nog ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
Frank23Newbie 6 december 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 75-300mm f/4-5.6 III Zwart (Product gekocht)

Dit is onze eerste spiegelreflexcamera na meerdere compactcameras te hebben versleten. Toch de overstap gemaakt naar een spiegelreflex en ons goed voor laten lichten bij Kamera Express Rotterdam (echte aanrader). De mogelijkheden van deze camera zijn eindeloos voor zowel beginnende fotograaf als de ervaren fotograaf. Niet geheel onbelangrijk: Goede foto's!

Pluspunten

  • Veel functionaliteten
  • Voelt erg degelijk aan
  • WiFi
  • NFC
  • Kantelbaar touch display
  • 19 focuspunten
  • Snel
  • Goed filmen in HD

Minpunten

  • Ga ik naar op zoek

Eindoordeel

Score: 5
miatjeNewbie 26 september 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Ik heb mijn Canon D750 gekocht bij Kamera Express in Breda. Met als extra lenzen Canon EF 75-300mm F/4-5.6 III en Canon EF-S 18-55mm iS STM F/3.5-5.6.Ik Had mijn oude Nikon 1 S2 ingeruild en kreeg ik nog 105 euro terug daar zat een groothoeklens en een telelens bij.

Pluspunten

  • Snelle flitser
  • Licht gewicht
  • Draaibare scherm eindelijk
  • Wifi NFC
  • Aparte knop om iso in te stellen en een handige pannel
  • Hij is heel goed met filmen
  • Hij is snel
  • Hij reinigt zichzelf dus geen vlekken op je foto`s

Minpunten

  • Tas Case Logic DCB-307 zwart

Eindoordeel

Score: 4
mirvicNewbie 16 september 2017

Canon EOS 750D Body Zwart (Product gekocht)

Ik vind het een zeer goed product. Gede kwaliteit prijsverhouding

Pluspunten

  • veel opties
  • kwaliteitsvol
  • eenvoudig in gebruik
  • licht
  • duidelijk lcd scherm

Minpunten

  • draaibaar scherm=fragiel
  • veel opties die je niet rechtstreeks op bedieningspaneel hebt maar in je menu moet zoeken

Eindoordeel

Score: 5
LanderDecoodtNewbie 21 augustus 2017

Canon EOS 750D Body Zwart (Product gekocht)

Dit is een prima product voor de prijs die u betaald. Voor beginners een hele goede start in de fotografie. Dit toestel biedt veel mogelijkheden om een perfecte foto af te maken.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • compact
  • goed in de hand
  • touchscreen
  • draaibaar scherm

Minpunten

  • een beetje zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Antonie SNewbie 21 augustus 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 + 55-250mm f/4.0-5.6 Zwart (Product gekocht)

Aanschaf 750D met opties vanwege diefstal van 450D op vakantie. Erg gebruikersvriendelijk en zeer goede kwaliteit van opties op camera. Prettig is de beeldstabilisatie op beide lenzen.

Pluspunten

  • Beeld erg scherp
  • Ligt erg goed in de hand
  • Veel gebruiksmogelijkheden
  • Wifi en NFC
  • Lange duur van accu
  • Duidelijke instructies
  • Videomogelijkheid
  • Touchscreen

Minpunten

  • Nog te ontdekken

Eindoordeel

Score: 5
rianne.westerNewbie 30 juli 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

prima product. Bij Kamera Express gekocht inclusief Tamron 70-300mm lens, tas en SD kaartje. De camera maakt erg mooie foto's. Zeer veel mogelijkheden op de camera. Handig uitklapbaar scherm met touchscreen. Met WIFI-NFC functie makkelijk via telefoon en app te bekijken en te versturen.

Pluspunten

  • duidelijke menu's
  • prachtige foto's
  • handig uitklapbaarscherm met touchscreen
  • lekker licht.

Minpunten

  • tas is met klittenband-vakjes niet heel handig

Eindoordeel

Score: 4
tonhendriksNewbie 16 juli 2017

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Prima camera, snel makkelijk en aan te passen aan de situatie. Ik gebruik hem vooral voor filmen, prachtige plaatjes.

Pluspunten

  • NFC en WiFi
  • Snel autofocussysteem + Volgend
  • Kantelbaar scherm
  • Touchscreen
  • 18-135 mm lens is must en goed
  • Ligt goed in de hand.

Minpunten

  • Ga ik nog zoeken...

Eindoordeel

Score: 5
zusjuhNewbie 2 juli 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart (Product gekocht)

Goed product met een goede kwaliteit. Heeft veel fucties en opties . Is vorzien van wifi en een kantelbaarscherm

Pluspunten

  • Compact design
  • ligt goed in de hand
  • Wifi
  • touchscreen
  • videomogelijkheden
  • draaibaar scherm

Minpunten

  • Even zoeken naar de juiste instellingen

Eindoordeel

Score: 4
3x3 12 februari 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Prima instap dslr met uitgebreide mogelijkheden om foto's te maken. wel verouderd wifi/nfc systeem.

Pluspunten

  • Makkelijk ingebruik
  • Stevige bouw
  • vang het licht goed
  • Stevig gebouwd ondanks plastic
  • 1080P video
  • Kantelbaar helder display

Minpunten

  • Klein zoekerveld
  • Wifi/NFC extreem onhandig
  • Weinig nabewerkings mogelijkheden op de telefoon

Eindoordeel

Score: 4
Robby Cuijpers 7 februari 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Toestel voelt goed aan, degelijke kwaliteit, heeft enorm veel snufjes. Handig het draaibaar beeldscherm

Pluspunten

  • Compact design
  • Mooi foto's
  • Wifi

Minpunten

  • Even zoeken naar de instellingen

Eindoordeel

Score: 5
lauriefloorNewbie 14 januari 2017

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

Deze camera is de perfecte keus voor mensen die van fotograferen en video's maken houden. Super goeie kwaliteit voor deze prijs. Ik heb voor ¤40,- meer een lens gekocht met een stabilisator, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Extra scherp beeld
  • Ligt compact in de hand
  • Veel mogelijkheden om te fotograferen
  • Wifi
  • Lange accu duur
  • Lens met stabilisatie
  • Touchscreen
  • Video mogelijkheid

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Jörgen_Newbie 8 januari 2017

Canon EOS 750D + 18-135mm f/3.5-5.6 Zwart

Fijne camera, voelt allemaal wat degelijker aan dan de EOS 450D. Kantelbaar scherm, WiFI, 24,7 MP, lichtsterke sensor om maar wat te noemen zijn goede punten van de camera.

Pluspunten

  • WiFi
  • Fijne lens
  • Goede sensor

Minpunten

  • Zit er nou nooit bij: zonnekap en lensfilter

Eindoordeel

Score: 5
TheodekkerNewbie 29 december 2016

Canon EOS 750D Body Zwart

super camera om mee te werken. veel extra opties om foto's te maken. ben van een canon 350d overgestapt dus er gaat een wereld voor mij open. een gebruiksvriendelijke camera met wifi wat ik helemaal top vind. verbinden met mijn ipad of telefoon en al je foto's staan erop.

Pluspunten

  • hoge kwaliteit
  • displaygrootte
  • veel mogelijkheden om zelf te experiteren

Minpunten

  • wifi contact tussen ipad/telefoon is te omslachtig

Eindoordeel

Score: 5
Mrmike123 10 oktober 2016

Canon EOS 750D + 18-55mm f/3.5-5.6 Zwart

ik vind het een fijn toestel! Veel mogelijkheden vooral video vind er erg goed van de canon 750D het handige display is ook een plus!

Pluspunten

  • video opname
  • Display kantelbaar
  • je kan veel instellen

Minpunten

  • foto's vallen soms wat tegen
  • de juiste instellingen vinden
  • nog redelijk zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Canon EOS 750D + Tamron 18-200mm Di II VC Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*