Prijs | |
Specificaties | 2TB • 3.5" HDD (SATA-600) • 7.200rpm - Bekijk alle specificaties |
Prima Schijf
Prima harde schijf, goede snelheid voor HDD. Helemaal niks mis mee voor de prijs.
Al verschillende van deze HDD's gebruikt, goede prijs voor 2 TB met 7200 rpm.
Gewoon goede kwaliteit, maakt wat geluid, maar dat heb je met HDD's.
Prima schijf voor NORMAAL gebruik.
Mijn unit heeft na 4,5 jaar Reallocated sector counts aangemaakt
-Dit is voor mij persoonlijk de eerste schijf van Seagate die data verliest,
verder nooit problemen gehad met Seagate HDDs.
-Voor wie wil weten hoe zijn/haar schijf er aan toe is, download CrystalDiskInfo
Link: https://crystaldiskinfo.en.uptodown.com/windows
Ongeveer een halfjaar geleden 2 van deze schijven gekocht, en ze functioneren prima. HDDs zijn nog steeds de way to go voor goedkope opslag van data welke niet van levensbelang is. Wel worden SSDs steeds goedkoper, deze zijn sneller, zuiniger, stiller, en betrouwbaarder. Draaitijd: 6500+ uur in een jaar.
werkte niet
Veel opslag voor een prikkie. Prima disk voor games en andere software. Windows zou ik hier niet op zetten.
An sich nette schijf, maar ik kreeg na 1 dag al last van Excessive Head Parking en word helemaal gek van dat getik.
Heb alles geprobeerd maar kan het niet oplossen, gaat RMA. Internet staat vol met dit probleem, geen woord van Seagate zelf.
Een goedkoop goed beest waar ik tot nu toe nog geen klachten mee heb gehad. Laadschermen in games zijn 'snel' voorbij. Voor deze prijs kan niemand klagen.
Geen problemen tot nu toe. Lees en schrijf snelheden zijn prima voor een mechanische schijf van deze prijs
Is Snell voor een had, nooit problemen mee gehad en voor de prijs echt een aanrader
Snel en groot genoeg voor het opslaan van een hele bult steam-games :)
Nieuw gekocht, helaas defect na 2 weken. retour gedaan.
Omgeruild voor een Western Digital .