Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 7

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart) - Reviews

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur games 24 september 2018

Noisecancelling koptelefoons - Vijf topmodellen getest

Hoe mooi en degelijk Bowers & Wilkins de PX ook gemaakt heeft, hij is daardoor ook behoorlijk zwaar en samen met de opvallend harde en smalle randen van de oorkussens heeft dat tot gevolg dat we de PX niet echt comfortabel vinden. Hij zakt van je hoofd en zit minder lekker dan sommige concurrenten. Gelukkig is de bediening wel prettig, ook doordat B&W een prima app bij de PX levert en goede elektronische snufjes heeft ingebouwd. De Wear Sensor werkt goed, net als de noisecancelling en het instelbare stemfilter. Het is ook mooi dat de PX met de aptx hd-codec overweg kan, al heeft het geluid ook zonder gebruik van aptx hd al een goede definitie. Toch schiet het geluid iets tekort ten opzichte van een aantal concurrenten, wat de hoge prijs van de PX niet helemaal rechtvaardigt. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

Bowers & Wilkins, wie kent het niet. B&W staat al voor vele muziekliefhebbers toch wel al jaar en dag bovenaan het lijstje voor audioapparatuur. Vandaag reviewen wij de nieuwe wireless PX!

Pluspunten

  • Kwaliteit van materialen
  • Batterijduur
  • Stoffen pouch om de PX in op te bergen
  • Draadloos!
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooie headset
  • USB-C

Minpunten

  • Met bijna 400 euro is het geen goedkope headset
  • Geen equalizer in de software

Eindoordeel

Score: 4

+2
leto001 17 december 2017 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

Was toe aan mijn eerste draadloze koptelefoon en na veel onderzoek online gekozen voor de PX. Eerste conclusies zijn positief. De PX zit comfortabel (met redelijk formaat hoofd), geluid klinkt zeer aantrekkelijk, noise cancelling moet nog goed getest worden. De PX voelt premium, klinkt ook zo en heeft bijbehorende uitstraling.

Pluspunten

  • Geluid
  • Kwaliteit van de materialen
  • Comfort
  • Bediening
  • Autopauze

Minpunten

  • Niet opvouwbaar
  • Geen hardcase

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
Rembrandtvm 28 oktober 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Goud, Zwart)

High End Headphone.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Prachtig design
  • Zeer mooi geluid
  • Noise reduction erg goed
  • Bluetooth range
  • Aptx-HD

Minpunten

  • Wat zwaarder door gebruikte materialen
  • Wennen aan pasvorm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5

+1
sip5080 21 december 2017 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Goud, Zwart)

Geen populaire sound, maar kraakhelder en straf tegen slechte platen.

Pluspunten

  • Zeer hoge en premium bouwkwaliteit
  • Kraakhelder geluid
  • Goede ANC

Minpunten

  • Te straf tegen slecht opgenomen platen?
  • Niet opvouwbaar
  • Niet voor iedere luisteraar?

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Prijs Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4

Maarten21 10 april 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

Bizar goed geluid, ziet er mooi uit. Zwaarder dan Bose en Sony door gebruik van metaal en andere materialen (die wel weer voor degelijkheid en premium look zorgen). Heerlijk op werk, (vlieg)reizen en gebruik m nu ook thuis ipv mn muziekinstallatie: want beter geluid :)

Pluspunten

  • Absurd mooi geluid!
  • Mooi design
  • Degelijk
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Relatief zwaar
  • `Knijpt' een beetje.

Eindoordeel

Score: 5
Gamorra 21 maart 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

Mooie koptelefoon, met uitstekende geluids en bouw kwaliteit. Wel aan de zware kant voor lange periodes van gebruik. Het missen van de kabel geeft een hoop vrijheid.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Accu duur
  • Zeer goede geluids kwaliteit
  • Goede ANC
  • De vrijheid van draadloos

Minpunten

  • Aan de zware kant

Eindoordeel

Score: 5
bladiebla132 1 maart 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

Zo veel detail dat slechte opnames volledig door het stof gaan. In vergelijking met de detail headphones is de PX in het laag toch erg sterk wat een unieke combinatie is. De kussens vallen over je oren heen wat ik persoonlijk erg prettig vind. Moet ingespeeld worden.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Nieuwe Bluetooth met de S8+ heeft meerwaarde
  • Passive noise cancellation
  • Luisteren naar stemmen in de omgeving werkt erg goed
  • Draagcomfort (persoonlijk)

Minpunten

  • Nieuwe Bluetooth niet altijd even fijn met oude devices
  • Moet ingespeeld worden
  • Eerste keer connecten met de PX app duurt erg lang
  • Actieve noise cancellation is hoorbaar, niet storend (passief doet de PX al genoeg voor mij)
  • Niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 5
suprememaster90 21 februari 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Goud, Zwart)

De eerste koptelefoon van B&W met ANC. Prachtig geluid en design. Het draagcomfort is goed, maar het glijdt van mijn hoofd als ik plat op mijn rug of buik lig. Wear sensor wordt elke update beter. Ik zet de koptelefoon nooit meer handmatig aan of uit ivm auto standby

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit!!
  • Bouwkwaliteit
  • Auto On/Off/Standby
  • ANC
  • Accuduur
  • Prijs/Kwaliteit
  • USB-C Audio
  • Draagcomfort

Minpunten

  • ANC minder goed dan de concurrenten
  • Niet passief te luisteren met kabel
  • Redelijk zwaar
  • ANC heeft invloed op de geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
JackJack 15 februari 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)

De bouwkwaliteit vond ik eigenlijk het enige pluspunt van dit product. De koptelefoon voelt als een wasknijper rond je hoofd, en voor de helft van de prijs koop je een koptelefoon met beter geluid. Echt een zware tegenvaller, heb hem teruggestuurd.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Klantenservice

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Comfort
  • Prijs
  • Compatibiliteit

Eindoordeel

Score: 2
Rick van hurne 28 januari 2018 Product gekocht

Bowers & Wilkins PX (Goud, Zwart)

Ik was op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon en die heb ik gevonden! Namelijk de bowers & wilkins PX en wat een fantastisch mooi geluid en super fijn in gebruik! Accu gaat ook lekker lang mee! Ook heel mooi afgewerkt met aluminium en nylon!

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Active noise cancelling
  • Auto pause
  • Kan ook bedraad luisteren
  • Een APP om hem te besturen
  • Met ANC aan hoor je ook echt bijna niks van de omgeving
  • Fijne knoppen op hoofdtelefoon
  • Zit heerlijk

Minpunten

  • Duur (vergeleken met concurenten)
  • Redelijk zwaar maar niet vervelend

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Bowers & Wilkins PX (Grijs, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True